Haydi Yine Yeniden...

melrinim ben yarım yamalak temizlik yaptım cama tüle ellemeden valla boynum kolum gitti kolumu kaldırıp üst raftan kase alamadım :)) olduğu kadar yaparız biz de hiç boşuna sıkıntı yapma illa ev sürekli düzgün olmak zorunda değil yeğenimin bir lafı vardır dağınık ev yaşamın belirtisidir :))

menümü de yazayım az gidip uzanıcam yoruldum bu gün :)
öğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık peynir
1 dilim haşhaşlı hamur işi (komşum verdi)

ikindi( diğer komşum geldi )
1 halley
1 yumurta büyüklüğünde kıymalı dızmana (hamur işi komşum getirdi)

akşam 19 :10
1 kase susuz sarımsaklı cacığa
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım kaşık chai tohumu

Sağolasın canım. Aslında 1 buçuk kilo canım. Çünkü ramazanda aç karnına tartiliyorduk ya şu kaybı oluyordu ramazan sonrası 67.4 tüm :))

Menü çooook güzel olmuş chai ile geçen gün puding yaptılar tvde izledim moral kaynağım iyiki varsın o kadar iyi yorumlamışsın ki şükürler olsun yavrularım var Rabbim onlara sağlık versin ben yaparım artık

Menumu vereyim
Sabah: 2 dilim ekmek
Çay kaşığı labne 2 yumurtadan Sucuklu yumurta domates

Ara 17.00: 1 buçuk avuç karışık çerez
3 Gofret şekersiz Nescafe
Yarım elma 5 küçük erik

Aksam 21.00: ızgara somon, salata

Su 3 litre

Menüler harika inşallah sonuçta harika olacak süpersin

Selam kızlar giremedim menuler ne guzel benım berbat hep kuru karbon oldu kizım ıcın ancak 15 gune randevu buldum eve taktım kafayı bı yandan ders calismaya calısıyorum hıc biseye yetmiyorm dersler berbat zaten evde kac gundur yemeklık bile yoktu bende bilmiyorum naptığımı artık 6 da parka gıdıyoruz 21 21 30 a kadar sonra banyo yaptır yap akşam boyle yok zaten neyse gittim alışverişi yaptım bugun yarın daha duzenli olacak herşey tevafuk55 yarın mı yazacaktık kilo ları
ekim2009 gadasını aldığım bı el at bize senden istikrarlısı yok suan bin kere masallah

Düzelir kuzum canını sıkma yeter ki pes etmeyelim.sen çok azimli birisin bana çok örnek oldun başlarda. Çarşamba verelim demiştik bildirimleri

Düzelir kuzum canını sıkma yeter ki pes etmeyelim.sen çok azimli birisin bana çok örnek oldun başlarda. Çarşamba verelim demiştik bildirimleri
Ya ne bilim hıc istek hırs bı azim yok olsa tam bı istek zaten yaparım birden fazla seye odaklanmıyorum galiba ama bı bırakırsam fena olur carsamba olması guzel en azından yarın biraz toparlarım iyi geceler herkese guzel bı gune uyanmak dileğiyle

çok güzel olmuş menü spora başladın protein ağırlıklı da böyle beslenmeye devam edersen süper sıkılaşırsın her yerin toparlar taş gibi hatun olup çıkarsın

ders çalışırken normal gülüm ablamdan biliyorum hem ev hem eş çocuklar geleni gideni bir de dershaneye gidiyor bayram da biz oradayken bile ara ara gidip ders çalıştı garibim ne yapsın zor allah yardımcınız olsun allah zihin açıklığı versin
kiloları bu gün yazdık ölçüde aldık çarşamba normal tartı günümüz yine kilo bildirimi yapıcaz bu gün ki aylık kendimizi kontrol içindi:)
benden istikrarlısı olmaz tabi anacım ben 100 kiloyum siz 60 lı :))) şaka bir yana arkadaş ağustosun uzun sıcak günlerini zayi edemeyiz az gayretle kışa göre çok daha iyi eksi rakamlar görebiliriz daha önümüz de kurban bayramı var:)

çok güzel olmuş menü spora başladın protein ağırlıklı da böyle beslenmeye devam edersen süper sıkılaşırsın her yerin toparlar taş gibi hatun olup çıkarsın
Inşallah ekimim ya çok çok istiyorum. Hepimiz olalım taş gibi kocalarimiz çatlasin hahaha

Ben güveniyorum canım sana azimli hatunun dönüşü mükemmel olacak

Afiyet olsun canım akşam karbon olmasa bence iyiymiş menun ama toparlanacaz inşallah..

sabah kalkıp okuduğun da bi güzel gülersin sana enerji azim olsun bu gülümseme :))))

Günaydın canlarim mutlu huzurlu bir gününüz olsun
Ben bugun yaylaya gidiyorum aksama doğru gelirim.
Yalnız var ya balfirlarim kollarim çok fenalarda jillian beni bitirdi :)))

Günaydın canlarim mutlu huzurlu bir gününüz olsun
Ben bugun yaylaya gidiyorum aksama doğru gelirim.
Yalnız var ya balfirlarim kollarim çok fenalarda jillian beni bitirdi :)))
Ay ne guzel bizde gıdebılsek keske kızıma o kadar ıyı gelmisti kı yayla zerre hapsırık falan yoktu ağriması normal ama karsılıgını alacaksın insallah ıyı eglenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…