- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.821
Sağolasın canım. Aslında 1 buçuk kilo canım. Çünkü ramazanda aç karnına tartiliyorduk ya şu kaybı oluyordu ramazan sonrası 67.4 tüm :))bende seninle gurur duydum aferin arkadaşımaaa:)
jillian bana biraz zor gelmişti ben yapamadım onu leslie daha kolayıma geliyor
en son tartıya göre 2 kilo fazla çıktın değil mi su tutmuş da olabilirsin bence de çarşambaya kadar hem spor hem dikkatle hemencik atarsın fazlalığı
Menü çooook güzel olmuş chai ile geçen gün puding yaptılar tvde izledim moral kaynağım iyiki varsın o kadar iyi yorumlamışsın ki şükürler olsun yavrularım var Rabbim onlara sağlık versin ben yaparım artıkmenümü de yazayım az gidip uzanıcam yoruldum bu gün :)
öğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık peynir
1 dilim haşhaşlı hamur işi (komşum verdi)
ikindi( diğer komşum geldi )
1 halley
1 yumurta büyüklüğünde kıymalı dızmana (hamur işi komşum getirdi)
akşam 19 :10
1 kase susuz sarımsaklı cacığa
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım kaşık chai tohumu
Menüler harika inşallah sonuçta harika olacak süpersinMenumu vereyim
Sabah: 2 dilim ekmek
Çay kaşığı labne 2 yumurtadan Sucuklu yumurta domates
Ara 17.00: 1 buçuk avuç karışık çerez
3 Gofret şekersiz Nescafe
Yarım elma 5 küçük erik
Aksam 21.00: ızgara somon, salata
Su 3 litre
Düzelir kuzum canını sıkma yeter ki pes etmeyelim.sen çok azimli birisin bana çok örnek oldun başlarda. Çarşamba verelim demiştik bildirimleriSelam kızlar giremedim menuler ne guzel benım berbat hep kuru karbon oldu kizım ıcın ancak 15 gune randevu buldum eve taktım kafayı bı yandan ders calismaya calısıyorum hıc biseye yetmiyorm dersler berbat zaten evde kac gundur yemeklık bile yoktu bende bilmiyorum naptığımı artık 6 da parka gıdıyoruz 21 21 30 a kadar sonra banyo yaptır yap akşam boyle yok zaten neyse gittim alışverişi yaptım bugun yarın daha duzenli olacak herşeytevafuk55 yarın mı yazacaktık kilo ları
ekim2009 gadasını aldığım bı el at bize senden istikrarlısı yok suan bin kere masallah
Ya ne bilim hıc istek hırs bı azim yok olsa tam bı istek zaten yaparım birden fazla seye odaklanmıyorum galiba ama bı bırakırsam fena olur carsamba olması guzel en azından yarın biraz toparlarım iyi geceler herkese guzel bı gune uyanmak dileğiyleDüzelir kuzum canını sıkma yeter ki pes etmeyelim.sen çok azimli birisin bana çok örnek oldun başlarda. Çarşamba verelim demiştik bildirimleri
çok güzel olmuş menü spora başladın protein ağırlıklı da böyle beslenmeye devam edersen süper sıkılaşırsın her yerin toparlar taş gibi hatun olup çıkarsınMenumu vereyim
Sabah: 2 dilim ekmek
Çay kaşığı labne 2 yumurtadan Sucuklu yumurta domates
Ara 17.00: 1 buçuk avuç karışık çerez
3 Gofret şekersiz Nescafe
Yarım elma 5 küçük erik
Aksam 21.00: ızgara somon, salata
Su 3 litre
ders çalışırken normal gülüm ablamdan biliyorum hem ev hem eş çocuklar geleni gideni bir de dershaneye gidiyor bayram da biz oradayken bile ara ara gidip ders çalıştı garibim ne yapsın zor allah yardımcınız olsun allah zihin açıklığı versinSelam kızlar giremedim menuler ne guzel benım berbat hep kuru karbon oldu kizım ıcın ancak 15 gune randevu buldum eve taktım kafayı bı yandan ders calismaya calısıyorum hıc biseye yetmiyorm dersler berbat zaten evde kac gundur yemeklık bile yoktu bende bilmiyorum naptığımı artık 6 da parka gıdıyoruz 21 21 30 a kadar sonra banyo yaptır yap akşam boyle yok zaten neyse gittim alışverişi yaptım bugun yarın daha duzenli olacak herşeytevafuk55 yarın mı yazacaktık kilo ları
ekim2009 gadasını aldığım bı el at bize senden istikrarlısı yok suan bin kere masallah
Inşallah ekimim ya çok çok istiyorum. Hepimiz olalım taş gibi kocalarimiz çatlasin hahahaçok güzel olmuş menü spora başladın protein ağırlıklı da böyle beslenmeye devam edersen süper sıkılaşırsın her yerin toparlar taş gibi hatun olup çıkarsın
Ben güveniyorum canım sana azimli hatunun dönüşü mükemmel olacakYa ne bilim hıc istek hırs bı azim yok olsa tam bı istek zaten yaparım birden fazla seye odaklanmıyorum galiba ama bı bırakırsam fena olur carsamba olması guzel en azından yarın biraz toparlarım iyi geceler herkese guzel bı gune uyanmak dileğiyle
Afiyet olsun canım akşam karbon olmasa bence iyiymiş menun ama toparlanacaz inşallah..Kahvaltı
1.5 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, az yağlı tavada 1.5 yumurta, 2dilim tahıllı ekmek, domates salatalık, 1 er tatlı kaşığı bal kaymak tereyağı reçel mübarek nasıl bi kahvaltı inanın kendimi tutamıyorum
Ara
Avuç içi fındık, salatalık
Ara kızım hazırladı
2 dilim kek,1 su bardağı süt
Akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği, 1 dilim patlıcan böreği,salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, hurma olcak
Inşallah ekimim ya çok çok istiyorum. Hepimiz olalım taş gibi kocalarimiz çatlasin hahaha
sabah kalkıp okuduğun da bi güzel gülersin sana enerji azim olsun bu gülümseme :))))Ya ne bilim hıc istek hırs bı azim yok olsa tam bı istek zaten yaparım birden fazla seye odaklanmıyorum galiba ama bı bırakırsam fena olur carsamba olması guzel en azından yarın biraz toparlarım iyi geceler herkese guzel bı gune uyanmak dileğiyle
Inşallah canım sagol desteğin için bu arada sen neden surekli köye gidiyorsun kayınvalıden mı var orda ben aralarda olmadigim ıcın kacırmıs olabilirim o kısmıBen güveniyorum canım sana azimli hatunun dönüşü mükemmel olacak
Ay ne guzel bizde gıdebılsek keske kızıma o kadar ıyı gelmisti kı yayla zerre hapsırık falan yoktu ağriması normal ama karsılıgını alacaksın insallah ıyı eglencelerGünaydın canlarim mutlu huzurlu bir gününüz olsun
Ben bugun yaylaya gidiyorum aksama doğru gelirim.
Yalnız var ya balfirlarim kollarim çok fenalarda jillian beni bitirdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?