- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.841
Sagol canım guldum ama gece guldum bı ara uyandım bı bakayım dedim tek gözle ama guldum giriş yapıp yazmaSam da şimdi kahvaltımı yaptım azıcık ders bakayım evi toplar yemege gırısırım herkese kolay gelsin
Aynen ya cok zor oluyor boyle birde kız la hep ben market pazar ben bu ara işlere de gırısınce karıstım iyice esimın sureklı yorgun hasta olması da benı olumsuz etkılıyor ayrıca calısmaya fecı karsı kazansan da calıstırmam dıye sureklı benı asağı cekıyor neyse ki artık duzene bındırıyorum bahane yok bugun tartıldım 72 ben daha once de zor kırmıstım 72 ı uzun sure yine oyle olacak galiba baya zamandır 72 yım 6 ları gorsem tekrar ne guzel olurders çalışırken normal gülüm ablamdan biliyorum hem ev hem eş çocuklar geleni gideni bir de dershaneye gidiyor bayram da biz oradayken bile ara ara gidip ders çalıştı garibim ne yapsın zor allah yardımcınız olsun allah zihin açıklığı versin
kiloları bu gün yazdık ölçüde aldık çarşamba normal tartı günümüz yine kilo bildirimi yapıcaz bu gün ki aylık kendimizi kontrol içindi:)
benden istikrarlısı olmaz tabi anacım ben 100 kiloyum siz 60 lı :))) şaka bir yana arkadaş ağustosun uzun sıcak günlerini zayi edemeyiz az gayretle kışa göre çok daha iyi eksi rakamlar görebiliriz daha önümüz de kurban bayramı var:)
heyyyttt heyttt azimli hatunum baldırların kolların ağrıdıysa hakkını vermişsin sporun yağlar yanmaya kaslar hareketlenip büyümeye start verdi demektirGünaydın canlarim mutlu huzurlu bir gününüz olsun
Ben bugun yaylaya gidiyorum aksama doğru gelirim.
Yalnız var ya balfirlarim kollarim çok fenalarda jillian beni bitirdi :)))
ayyyy gülüm yaaa senin daha da hırslanıp canavar gibi çalışman lazım BAŞARACAKSINAynen ya cok zor oluyor boyle birde kız la hep ben market pazar ben bu ara işlere de gırısınce karıstım iyice esimın sureklı yorgun hasta olması da benı olumsuz etkılıyor ayrıca calısmaya fecı karsı kazansan da calıstırmam dıye sureklı benı asağı cekıyor neyse ki artık duzene bındırıyorum bahane yok bugun tartıldım 72 ben daha once de zor kırmıstım 72 ı uzun sure yine oyle olacak galiba baya zamandır 72 yım 6 ları gorsem tekrar ne guzel olur
günaydın can cağızımGünaydınnnnnn arkadaşlarım sevdiklerimizle beraber güzel bir gün geçirmeyi diliyorum
Nasılsın canım arkadaşım Dün eşim zorla yürüttü olmaz böyle sonra üzüleceksin diyerek şimdi ayaklarım çok acıyor ama iyiki zorlamış kalkayım biraz ortalığı toparlayayım öğleden sonra spor beni beklergünaydın can cağızım
gözümü açtım birden göz kapağında şişlik hissettim aynaya baktım göz şişmeye başlamış 5 dk sürmeden diğerinde hafif karıncalanma hissedince baktım o da şişmeye başlıyor :)) antihistaminik yuttum hemen daha şiş tam inmedi de bu antihistaminikler ben de kafa yapıyor valla heheheh bu gün hiç iş yapmıycam kolumu boynumu dinlendirme günümNasılsın canım arkadaşım Dün eşim zorla yürüttü olmaz böyle sonra üzüleceksin diyerek şimdi ayaklarım çok acıyor ama iyiki zorlamış kalkayım biraz ortalığı toparlayayım öğleden sonra spor beni bekler
rabbim tez şifa versin çok büyük risk geçirmişsin yatıp kalkıp o an hastanede olduğuna şükretmemiz lazım solunum da ödem şişme oldu mu allah korusun boğulup gidiyor insan ben 4 sene yanımda onun için acil iğne taşıdım şükür hiç ihtiyaç olmadıSelam kızlar tek tek cevap yazamadım hepinize.. Cuma gecesinden beri şiddetli bir ürtikerle cebelleşiyorum. En son redoxon 1000mg c vitamini+10 mg çinko ihtiva eden efervesan tablet attım suya içtim. Akşam 7-8 gibi içtim gecesinde üst dudağım felaket şişti. Ellerim bileklerim de aynı şekilde anjioödem oldu. Kaşıntı ve döküntü de cabası. Çok şiddetli bir kaşıntı. Neyse her gün fenalaştıkça gidip serum iğne serum iğne yemekten fenalık geldi kollarımda damar yolu açılmadık yer kalmadı. Bir de damarlarım çok derinde ve çok ince. Çok acı çekiyorum. Dün gece yine acil gözlemdeydim. Büyük bir serum yedim iki binlik iğne. Kalçadan vuruyolar tutmuyor hiçbi yerim. Yapılmadık test kalmadı. Kan temiz bişi yok. C vitamini alerji yapmak diyorlar bu kadar. Zaten uzun bi süredir bağırsak sorunum vardı. Vücudumda alerji var ama ne alerjisi bulunamadı. Yarın alerji testine gidicem bakalım. Verilen ilaçlar da işe yaramıyor. Dün artık yalvardım kaşıntı için jel, bir alerji karşıtı hap, bir de şurup verdi. Şurup atarax belki bilirsiniz uyku yapıyor. Of fenalardayım dua istiyorum sizlerden. Gece bi kalkıyorum yüzüm tanınmaz halde. Bacaklarım kaşımaktan mosmor oldusinirlerim bozuldu ağlama krizine giriyorum arada çünkü feci bir kaşıntı ve arkasından gelen şişlikler yaralar morluklar düzenimiz kalmadı her gün başka bir yerde yat kalk çocuğun düzeni yok huzursuz. Önce annemdeydim snra kv me geçtim. Şimdi de evdeyim. Şu an iyiyken size yazayım dedim. Bir ara solunum sıkıntım da oldu anaflaktik şok diyorlar atlattım onu da. Allahtan o anda hastanedeydim. Serumlar iğneler engelledi. Çok uzattım anlayacağınız diken üstündeyim kendimi değil de oğlumu düşünüyorum. Kaç gündür ilgilenemedim.
rabbim tez şifa versin çok büyük risk geçirmişsin yatıp kalkıp o an hastanede olduğuna şükretmemiz lazım solunum da ödem şişme oldu mu allah korusun boğulup gidiyor insan ben 4 sene yanımda onun için acil iğne taşıdım şükür hiç ihtiyaç olmadı
ama senin tam olarak neye alerji olduğunu bulamamışlar sırf alerjimi yoksa altında yatan bi rahatsızlığı vitaminler tetikledi mi inşallah doğru düzgün araştırıp doğru tanı koyarlar da çabucak iyileşirsin yarın fırsat bulursan yaz alerji test sonuçlarını gülüm
Benimkide koşar sağolsun o önce koşuya gitti ardından ben çocuklarla yanına gittik kızım paten kayacaktı çocukları eşime teslim ettim tek başıma yürüdüm bugün yeni oturdum evi sil süpür anca bitti terden öldüm yemek sonrası yürüyüşe gitcem bakalım nolcak senin Tıbbi terim bilgin on numara Allahtan bilgilisin napacağını biliyosun Rabbim şifa versin canım arkadaşımgözümü açtım birden göz kapağında şişlik hissettim aynaya baktım göz şişmeye başlamış 5 dk sürmeden diğerinde hafif karıncalanma hissedince baktım o da şişmeye başlıyor :)) antihistaminik yuttum hemen daha şiş tam inmedi de bu antihistaminikler ben de kafa yapıyor valla heheheh bu gün hiç iş yapmıycam kolumu boynumu dinlendirme günüm
şanslısın benim eşim at gibi gidiyor yürümüyor mübarek koşuyor sanki benle hiç yürüyüşe çıkmaz zatenbazen hadi yürüyelim derim ya yorgundur ya bir yerleri ağrıyordur canı sağ olsun ne yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?