Haydi Yine Yeniden...

sabah kalkıp okuduğun da bi güzel gülersin sana enerji azim olsun bu gülümseme :))))

Sagol canım guldum ama gece guldum bı ara uyandım bı bakayım dedim tek gözle ama guldum giriş yapıp yazmaSam da şimdi kahvaltımı yaptım azıcık ders bakayım evi toplar yemege gırısırım herkese kolay gelsin

Aynen ya cok zor oluyor boyle birde kız la hep ben market pazar ben bu ara işlere de gırısınce karıstım iyice esimın sureklı yorgun hasta olması da benı olumsuz etkılıyor ayrıca calısmaya fecı karsı kazansan da calıstırmam dıye sureklı benı asağı cekıyor neyse ki artık duzene bındırıyorum bahane yok bugun tartıldım 72 ben daha once de zor kırmıstım 72 ı uzun sure yine oyle olacak galiba baya zamandır 72 yım 6 ları gorsem tekrar ne guzel olur

Günaydın canlarim mutlu huzurlu bir gününüz olsun
Ben bugun yaylaya gidiyorum aksama doğru gelirim.
Yalnız var ya balfirlarim kollarim çok fenalarda jillian beni bitirdi :)))
heyyyttt heyttt azimli hatunum baldırların kolların ağrıdıysa hakkını vermişsin sporun yağlar yanmaya kaslar hareketlenip büyümeye start verdi demektir
sen iyice yaylacı oldun filikte sormuş cidden niye her gün yayladasın
iyi mi ağırlıyorlar kız biz de gelelim heheheh

ayyyy gülüm yaaa senin daha da hırslanıp canavar gibi çalışman lazım BAŞARACAKSIN
ablam dışardan orta lise üniv. bitirdi valla bşeyler daha okudu ales falan çalıştı eniştem senelerce köstek oldu ama ablam yılmadı bir sürü sorunlar stresler yaşadı ama yine yılmadı 1 ay sonra 44 yaşında olacak artık eniştem de ona destek :))özetle sen sonunu düşünme sadece motivasyonunu kaybetmeden derslerine çalış sonunda eşin de gayretinin emeğinin boşa gitmesine razı olmayacaktır

Filik canım arkadaşım ben sınavı kazanırken kızım bebekti bi elim ana kucağında bi elim kitaplarda mola verincede yemek temizlik işleri kocada ihmal edilmez yoğun zor bi süreçti sonuç kazandım şükürler olsun sakın vazgeçme kadın yeter ki istesin güçlüyüz biz elimizden bişey kaçmaz

gözümü açtım birden göz kapağında şişlik hissettim aynaya baktım göz şişmeye başlamış 5 dk sürmeden diğerinde hafif karıncalanma hissedince baktım o da şişmeye başlıyor :)) antihistaminik yuttum hemen daha şiş tam inmedi de bu antihistaminikler ben de kafa yapıyor valla heheheh bu gün hiç iş yapmıycam kolumu boynumu dinlendirme günüm
şanslısın benim eşim at gibi gidiyor yürümüyor mübarek koşuyor sanki benle hiç yürüyüşe çıkmaz zaten bazen hadi yürüyelim derim ya yorgundur ya bir yerleri ağrıyordur canı sağ olsun ne yapayım :)

Selam kızlar tek tek cevap yazamadım hepinize.. Cuma gecesinden beri şiddetli bir ürtikerle cebelleşiyorum. En son redoxon 1000mg c vitamini+10 mg çinko ihtiva eden efervesan tablet attım suya içtim. Akşam 7-8 gibi içtim gecesinde üst dudağım felaket şişti. Ellerim bileklerim de aynı şekilde anjioödem oldu. Kaşıntı ve döküntü de cabası. Çok şiddetli bir kaşıntı. Neyse her gün fenalaştıkça gidip serum iğne serum iğne yemekten fenalık geldi kollarımda damar yolu açılmadık yer kalmadı. Bir de damarlarım çok derinde ve çok ince. Çok acı çekiyorum. Dün gece yine acil gözlemdeydim. Büyük bir serum yedim iki binlik iğne. Kalçadan vuruyolar tutmuyor hiçbi yerim. Yapılmadık test kalmadı. Kan temiz bişi yok. C vitamini alerji yapmak diyorlar bu kadar. Zaten uzun bi süredir bağırsak sorunum vardı. Vücudumda alerji var ama ne alerjisi bulunamadı. Yarın alerji testine gidicem bakalım. Verilen ilaçlar da işe yaramıyor. Dün artık yalvardım kaşıntı için jel, bir alerji karşıtı hap, bir de şurup verdi. Şurup atarax belki bilirsiniz uyku yapıyor. Of fenalardayım dua istiyorum sizlerden. Gece bi kalkıyorum yüzüm tanınmaz halde. Bacaklarım kaşımaktan mosmor oldu sinirlerim bozuldu ağlama krizine giriyorum arada çünkü feci bir kaşıntı ve arkasından gelen şişlikler yaralar morluklar düzenimiz kalmadı her gün başka bir yerde yat kalk çocuğun düzeni yok huzursuz. Önce annemdeydim snra kv me geçtim. Şimdi de evdeyim. Şu an iyiyken size yazayım dedim. Bir ara solunum sıkıntım da oldu anaflaktik şok diyorlar atlattım onu da. Allahtan o anda hastanedeydim. Serumlar iğneler engelledi. Çok uzattım anlayacağınız diken üstündeyim kendimi değil de oğlumu düşünüyorum. Kaç gündür ilgilenemedim.

rabbim tez şifa versin çok büyük risk geçirmişsin yatıp kalkıp o an hastanede olduğuna şükretmemiz lazım solunum da ödem şişme oldu mu allah korusun boğulup gidiyor insan ben 4 sene yanımda onun için acil iğne taşıdım şükür hiç ihtiyaç olmadı
ama senin tam olarak neye alerji olduğunu bulamamışlar sırf alerjimi yoksa altında yatan bi rahatsızlığı vitaminler tetikledi mi inşallah doğru düzgün araştırıp doğru tanı koyarlar da çabucak iyileşirsin yarın fırsat bulursan yaz alerji test sonuçlarını gülüm

Evet canım solunum sıkıntıya giriyordu nefes darlığı vardı küçük dilim şişmeye başlamış zaten yiyecekleri yutarken boğazım sıkılır gibi hissediyordum. Perşembeye randevu bulduk. Yazıcam inş canım.

Benimkide koşar sağolsun o önce koşuya gitti ardından ben çocuklarla yanına gittik kızım paten kayacaktı çocukları eşime teslim ettim tek başıma yürüdüm bugün yeni oturdum evi sil süpür anca bitti terden öldüm yemek sonrası yürüyüşe gitcem bakalım nolcak senin Tıbbi terim bilgin on numara Allahtan bilgilisin napacağını biliyosun Rabbim şifa versin canım arkadaşım

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek, domates salatalik, 1 er tatlı kaşığı tereyağı reçel, 1 çay kaşığı kaymak bal
Ara
Avuç içi ceviz
Akşam
1.5 kase tarhana çorbası, 2 dilim patlıcanlı börek, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter

Selam arkadaşlarım
1 saat kadar önce yayladan geldik çocukları yikadim ocağa yemek koydum ölüyorum desem abarti olmaz sanırım.
Filik arkadaşım kayinvalidem tek olduğu için haftasonu iki gün oraya gittik hemde işler vardı
ekim2009 M Melrin geçen hafta ve bu hafta yaylaya annemlerle gittim malum ablam annemlerde misafir. Zamanı mümkün öld güzel gecirmeye çalışıyoruz hatta bu cumartesi bile gitme durumumuz var :)
Gelelim bugüne mis gibi tertemiz hava her yer yemyeşil tel bile çekmiyor o kadar güzel düşünün yani. Küçük bir dere akıyordu yegenler ve kızım orada suyla oynadılar. Daglardan tepelerden yaprak yiginlarindan aşağı kaydilar anlayacaginiz çok çok eglendiler...

Gelelim bana 10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık . Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim bi ara yavru kutlarım koşun diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…