- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.861
Afiyet olsun canım düne göre çok daha iyi bence. Spor da var oh misss..Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek, domates salatalik, 1 er tatlı kaşığı tereyağı reçel, 1 çay kaşığı kaymak bal
Ara
Avuç içi ceviz
Akşam
1.5 kase tarhana çorbası, 2 dilim patlıcanlı börek, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter
Ay canım okurken ıcın daraldı allah evladına bagıslamıs insallah bır an önce ne oldugu belli olurda ona gore tedavi n baslar nefessızlıkten feci korkarım cok Uzuldum insallah tekrarlamaz cok dikkat et kendine yanlız kalma bence hıc belli olana kadarEvet canım solunum sıkıntıya giriyordu nefes darlığı vardı küçük dilim şişmeye başlamış zaten yiyecekleri yutarken boğazım sıkılır gibi hissediyordum. Perşembeye randevu bulduk. Yazıcam inş canım.
2 öğün yemıssın aksami n cok guzel sabah ever kek pogaca ekmek olmasaymis barı ama sabah yedıgın ıcın ve aktif bır gun oldugu icin bence sorun olmaz ayrıca yayla havası guzel yedırr buna sukur ben olsam daha cok yerdım afiyet olsunMenüyü de vereyim
Sabah : 2 has yumurta kk peynir
Domates 1 dilim ekmek
2 küçük dilim kek 1 poğaça
Ara: 1 avuç çekirdek 1 dilim kavun şekersiz Nescafe
Aksam 16.20: yarım yufka 6 ızgara köfte
Közlenmis biber, domates
Salata, 2 d karpuz 4.5 dilim kavun 2 bardak ayran
Ara: büyük bardak ayran
Şekersiz Türk Kahvesi
3 litre su
Sana cok ozendım ama gozum kalmadı vallahi cok ıyı gelmistir sana biz en fazla park oda hergun boğuldu k artıkGelelim bana 10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık. Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim bi ara yavru kutlarım koşun diyordum
Börek de olsa kontrollu yemesin bence iyi sporda yaptığın için karsilar zaten afiyet olsunKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek, domates salatalik, 1 er tatlı kaşığı tereyağı reçel, 1 çay kaşığı kaymak bal
Ara
Avuç içi ceviz
Akşam
Ara
Ay gecmis olsun o ne kı alerjik bı reaksiyon mu antıhıstamınık negözümü açtım birden göz kapağında şişlik hissettim aynaya baktım göz şişmeye başlamış 5 dk sürmeden diğerinde hafif karıncalanma hissedince baktım o da şişmeye başlıyor :)) antihistaminik yuttum hemen daha şiş tam inmedi de bu antihistaminikler ben de kafa yapıyor valla heheheh bu gün hiç iş yapmıycam kolumu boynumu dinlendirme günüm
şanslısın benim eşim at gibi gidiyor yürümüyor mübarek koşuyor sanki benle hiç yürüyüşe çıkmaz zatenbazen hadi yürüyelim derim ya yorgundur ya bir yerleri ağrıyordur canı sağ olsun ne yapayım :)
ben oturduğum yerde terden cırcıvık oldum senden duşa girmiş gibi akmıştır :)))sağlıkla huzurla kirlensin evinBenimkide koşar sağolsun o önce koşuya gitti ardından ben çocuklarla yanına gittik kızım paten kayacaktı çocukları eşime teslim ettim tek başıma yürüdüm bugün yeni oturdum evi sil süpür anca bitti terden öldüm yemek sonrası yürüyüşe gitcem bakalım nolcak senin Tıbbi terim bilgin on numara Allahtan bilgilisin napacağını biliyosun Rabbim şifa versin canım arkadaşım
Menune bayıldım fıstık sözünü tuttun helal sanaSelam kızlar menum
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tavada yumurta
5 zeytın
Domates saltlk
Seftali 1 tane
14.30
2 kasık pilav
3 kasık zeytinyağlı fasulye
Yarım kalcalı but
Yoğurt
2 3 catal kavun
Simdi 2 kremalı bisküvi tarzı bisey yedim
3 lt su sodalı cay 4 kupa gayet aktıf bı gun
bitteri gündüz yesen daha iyi olur diycem de ben neyi keşfettim onu diyim önce ne zaman karbonhidrat ekmek börek v.s. yesem vallaha da benim canım şekerli bişeyler çekiyor :) o yüzden akşam ki börek sonrası senin de çekmiş olabilir diye düşündüm genel olarak menün sağlıklı güzel bence afiyet şifa olsun gülümKahvaltı
Ara
Avuç içi ceviz
Akşam
Ara
gidebilirsen her gün git valla hem ailen hem serinlik hem temiz hava daha ne olsun spor eğlence de var ohhh ohhh maşallahSelam arkadaşlarım
1 saat kadar önce yayladan geldik çocukları yikadim ocağa yemek koydum ölüyorum desem abarti olmaz sanırım.
Filik arkadaşım kayinvalidem tek olduğu için haftasonu iki gün oraya gittik hemde işler vardı
ekim2009 M Melrin geçen hafta ve bu hafta yaylaya annemlerle gittim malum ablam annemlerde misafir. Zamanı mümkün öld güzel gecirmeye çalışıyoruz hatta bu cumartesi bile gitme durumumuz var :)
Gelelim bugüne mis gibi tertemiz hava her yer yemyeşil tel bile çekmiyor o kadar güzel düşünün yani. Küçük bir dere akıyordu yegenler ve kızım orada suyla oynadılar. Daglardan tepelerden yaprak yiginlarindan aşağı kaydilar anlayacaginiz çok çok eglendiler...
Gözümde canlandi harika bi gün harika bi yer dünyadaki cennet misali neşeniz daim olsunSelam arkadaşlarım
1 saat kadar önce yayladan geldik çocukları yikadim ocağa yemek koydum ölüyorum desem abarti olmaz sanırım.
Filik arkadaşım kayinvalidem tek olduğu için haftasonu iki gün oraya gittik hemde işler vardı
ekim2009 M Melrin geçen hafta ve bu hafta yaylaya annemlerle gittim malum ablam annemlerde misafir. Zamanı mümkün öld güzel gecirmeye çalışıyoruz hatta bu cumartesi bile gitme durumumuz var :)
Gelelim bugüne mis gibi tertemiz hava her yer yemyeşil tel bile çekmiyor o kadar güzel düşünün yani. Küçük bir dere akıyordu yegenler ve kızım orada suyla oynadılar. Daglardan tepelerden yaprak yiginlarindan aşağı kaydilar anlayacaginiz çok çok eglendiler...
Sen harika bi insansın canım arkadaşım sonuçlarda harika olacakGelelim bana 10000 adım attım fistiklar ama nasıl...
Dağa inip çıkarak.. bacaklarım zaten ağrıyordu bende üzerine üzerine gittim
Çıkarken boştuk dönüşte elinizde koca koca kutukler kuru govdeler.. bacaklarim kopuyor şu an. Aşağı indigimizdede gazimi alamadim topladım yegenlerimi başıma dün ogrendigim jillian hareketlerini 20 dk kadar yaptık. Oturdugumuz alanı turladik kendimi Hababam sınıfının badi Ekremi gibi hissettim bi ara yavru kutlarım koşun diyordum
Bu kadar hareketli bir gün için böyle menü kesin eksiler sende olacakMenüyü de vereyim
Domates 1 dilim ekmek
Közlenmis biber, domates
Şekersiz Türk Kahvesi
3 litre su
menü de güzel o kadar koşturmaca da sabahkilerin kökü yanmıştır afiyet şifa olsun yayla güzelimmm:)Menüyü de vereyim
Domates 1 dilim ekmek
Közlenmis biber, domates
Şekersiz Türk Kahvesi
3 litre su
sen dikkat etmeye başladın bile menülere:) şahane olmuş menün afiyet olsunSelam kızlar menum
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tavada yumurta
5 zeytın
Domates saltlk
Seftali 1 tane
14.30
2 kasık pilav
Yarım kalcalı but
Yoğurt
2 3 catal kavun
menü de güzel o kadar koşturmaca da sabahkilerin kökü yanmıştır afiyet şifa olsun yayla güzelimmm:)
Menün çok güzel inan hiç bi emek boşa çıkmaz unutma ne ekersen onu biçersin sana güvenim tam sabırlı güçlü bi kadınsın olacak arkadaşımSelam kızlar menum
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tavada yumurta
5 zeytın
Domates saltlk
Seftali 1 tane
14.30
2 kasık pilav
Yarım kalcalı but
Yoğurt
2 3 catal kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?