Haydi Yine Yeniden...

Menüyü de vereyim
Sabah : 2 has yumurta kk peynir
Domates 1 dilim ekmek
2 küçük dilim kek 1 poğaça

Ara: 1 avuç çekirdek 1 dilim kavun şekersiz Nescafe

Aksam 16.20: yarım yufka 6 ızgara köfte
Közlenmis biber, domates
Salata, 2 d karpuz 4.5 dilim kavun 2 bardak ayran
Ara: büyük bardak ayran
Şekersiz Türk Kahvesi
3 litre su

Afiyet olsun canım düne göre çok daha iyi bence. Spor da var oh misss..

Ay canım okurken ıcın daraldı allah evladına bagıslamıs insallah bır an önce ne oldugu belli olurda ona gore tedavi n baslar nefessızlıkten feci korkarım cok Uzuldum insallah tekrarlamaz cok dikkat et kendine yanlız kalma bence hıc belli olana kadar

Selam kızlar menum
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tavada yumurta
5 zeytın
Domates saltlk

Seftali 1 tane

14.30
2 kasık pilav
3 kasık zeytinyağlı fasulye
Yarım kalcalı but
Yoğurt

2 3 catal kavun

Simdi 2 kremalı bisküvi tarzı bisey yedim
3 lt su sodalı cay 4 kupa gayet aktıf bı gun

2 öğün yemıssın aksami n cok guzel sabah ever kek pogaca ekmek olmasaymis barı ama sabah yedıgın ıcın ve aktif bır gun oldugu icin bence sorun olmaz ayrıca yayla havası guzel yedırr buna sukur ben olsam daha cok yerdım afiyet olsun

Sana cok ozendım ama gozum kalmadı vallahi cok ıyı gelmistir sana biz en fazla park oda hergun boğuldu k artık

ekim2009 gercekten ablanı takdir ettim ben 2 yıldır benden gectim ı acaba diye dusunerek gecirdim yas o zaman 24 tu tuuuhhhhhh bana helal olsun ablaya
M Melrin ay nasıl sevindim yanı senin zor sartlarda kazanMana degıl tabı ama bebekle Basarmana bu sınavda tecrube edinirm 2 yılım var ılk yıl kendim calisirm ikincide kızı krese verrm yarım gun bana kalır insallah en azından olmasa bile hayatım boyunca neden hıc bisey yapmadan oturdum demem

Börek de olsa kontrollu yemesin bence iyi sporda yaptığın için karsilar zaten afiyet olsun

Ay gecmis olsun o ne kı alerjik bı reaksiyon mu antıhıstamınık ne

ben oturduğum yerde terden cırcıvık oldum senden duşa girmiş gibi akmıştır :)))sağlıkla huzurla kirlensin evin
maşallah iyi hırs yaptın her fırsatta yürüyorsun emeğinin karşılığı çok yakın da alacaksın inşallah

Menune bayıldım fıstık sözünü tuttun helal sana

bitteri gündüz yesen daha iyi olur diycem de ben neyi keşfettim onu diyim önce ne zaman karbonhidrat ekmek börek v.s. yesem vallaha da benim canım şekerli bişeyler çekiyor :) o yüzden akşam ki börek sonrası senin de çekmiş olabilir diye düşündüm genel olarak menün sağlıklı güzel bence afiyet şifa olsun gülüm

gidebilirsen her gün git valla hem ailen hem serinlik hem temiz hava daha ne olsun spor eğlence de var ohhh ohhh maşallah

Gözümde canlandi harika bi gün harika bi yer dünyadaki cennet misali neşeniz daim olsun
Sen harika bi insansın canım arkadaşım sonuçlarda harika olacak

Bu kadar hareketli bir gün için böyle menü kesin eksiler sende olacak

menü de güzel o kadar koşturmaca da sabahkilerin kökü yanmıştır afiyet şifa olsun yayla güzelimmm:)

ekim2009 nasıl oldun cancagizim ben yeni oturdum yaaa kusura bakma lütfen..
Filik ablam sağlık meslek Lisesinden taaa 1998 de mezun oldu ve 33 yaşında ilk defa kpss calismaya başladı.16 yıldır derslerden uzak kalmış biri düşün. Ilk defa dershaneye gitti ve 3 çocuğu var ablamin. Kas hastalığı olan özel çocuklar anlatmistim daha önce sabah erken kalktı gece yatmadı falan.. kızı da kucuktu 4 yaşındaydı. Ee sonuç ne oldu ablam Tatvan gibi ortamda zor şartlarda turkiyede 12. Lab teknisyeni oldu. 81 puan aldı. Şu an 1 yıllık memur ve merkezde. Her şey kafada bitiyor canım. Tabiki yorucu ama sonucu için katlanmaliyiz..

sen dikkat etmeye başladın bile menülere:) şahane olmuş menün afiyet olsun

Menün çok güzel inan hiç bi emek boşa çıkmaz unutma ne ekersen onu biçersin sana güvenim tam sabırlı güçlü bi kadınsın olacak arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…