Haydi Yine Yeniden...

aşk olsun ne kusuru
indi gözüm azcık kızarıklık kaldı sadece
maşallah senin ablan da çok azimliymiş o kadar zorluğa rağmen çalışmış başarmış

ablam bir çok şeyi hep onünde koca engeller varken başardı o yüzden ona hep kahramanım derim :))
inşallah sen de başaracaksın yeter ki iste ve çalış dediğin gibi en azından başarmak için uğraşmadım diye sonradan hayıflanmazsın gülüm

Bitteri 18:30 gibi yedim çok geç mi bilemedim canım tatlı istiyor sebebi malum gun yakın inşallah yakmışımdır

aşk olsun ne kusuru
indi gözüm azcık kızarıklık kaldı sadece
maşallah senin ablan da çok azimliymiş o kadar zorluğa rağmen çalışmış başarmış
Aynen öyle canım sırf çocukları için. Devlet okullarinda çocuklar kalabalık çok dusuyorlar diyeyegenlerim duseriz bize carparlar diye teneffuse cikmiyorlardi. Özel okulda okutabilmek için. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Ay gecmis olsun o ne kı alerjik bı reaksiyon mu antıhıstamınık ne
antihistaminik ürtiker yani alerjiler için kullanılan bir ilaç bahar da polenlere yada yediğin bişeylere hatta benim gibi psikolojik tiksinmeyle oluşan beden de kızarıklık kabartı kaşıntılara karşı kullanılıyor biz bir de jelini kullanıyoruz sinek böcük ısırığına kaşıntı kabarmayı engelliyor

Eli öpülesi bi ablan varmış hiçbişey için geç değil bunun en güzel örneği olmuş

O bir anne sadece ANNE çok duygulandım ya Rabbim ona yardım etsin

ben de menü yazayım unutuyordum az daha
sabah +öğle
6 tane sigara böreği
domates salatalık

ara
2 tane üzüm
1 çay fincanıyla dibek kahvesi

akşam 19:00
kocamannn bir kase dolusu peynirli karışık salata
2 dilim karpuz

saat 8 gibi de yarım haşlanmış mısır yedim

gülüm ablanı ilk gördüğünde ne olur benim için alnından öp ellerini sıkıca tut sonrada kocaman sarıl

kızlar bu arada ben bi tava tereyağında soğan kavurdum patatesi haşladım iç yaptım biraz kaymak vardı onunla da mayalı hamuru yoğurdum 1 tepsi patatesli böreği attım fırına şimdi pişiyor zaten sıcaktan çatlayacam kendim kaşınıyorum ya ocak yanıyor ya fırın iyice hamam oluyor bu mutfak ve aynı savaş alanına benziyor her yeri dağıttım çayımı içmeden toplamıycam ama batıyor gözüme :))

O bir anne sadece ANNE çok duygulandım ya Rabbim ona yardım etsin
Amin kuzum amin....
gülüm ablanı ilk gördüğünde ne olur benim için alnından öp ellerini sıkıca tut sonrada kocaman sarıl
Yaparım tabi canım selamini bile söylerim :) umarım yaptığı fedakarliklarin sonucu evlatlarinin sağlıklı günlerini görmek olur

Becerikli hatun seni yaaa söyle bakem esin mi oğlun mu istedi de bu saatte yordu seni

Senin dünkü yorumundu melrine sanırım. Sabah ne yenirse yensin gözüme batmiyor demistin :)) lafını sana satayım mi He, de şimdi :)) şaka bi tarafa canım günü karbonsuz süper kapatmissin :)

Senin dünkü yorumundu melrine sanırım. Sabah ne yenirse yensin gözüme batmiyor demistin :)) lafını sana satayım mi He, de şimdi :)) şaka bi tarafa canım günü karbonsuz süper kapatmissin :)
gündüz hareket ediyoruz akşam daha sakindeyiz ya hafif nasıl geçiririm diye düşünüyorum acıkıyorum ben bu aralar hiç yemeden olmuyor önce ki gibi

Konu sigara böreği olunca vede 2 öğün gözüme batmadı akşam iyi idare edilmiş daha ne olsun afiyet olsun

Evet banaydı bende Kahvaltı güzel olmalı düşüncesindeyim her türlü yakılır gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…