- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.881
aşk olsun ne kusuruekim2009 nasıl oldun cancagizim ben yeni oturdum yaaa kusura bakma lütfen..
@Filik ablam sağlık meslek Lisesinden taaa 1998 de mezun oldu ve 33 yaşında ilk defa kpss calismaya başladı.16 yıldır derslerden uzak kalmış biri düşün. Ilk defa dershaneye gitti ve 3 çocuğu var ablamin. Kas hastalığı olan özel çocuklar anlatmistim daha öncesabah erken kalktı gece yatmadı falan.. kızı da kucuktu 4 yaşındaydı. Ee sonuç ne oldu ablam Tatvan gibi ortamda zor şartlarda turkiyede 12. Lab teknisyeni oldu. 81 puan aldı. Şu an 1 yıllık memur ve merkezde. Her şey kafada bitiyor canım. Tabiki yorucu ama sonucu için katlanmaliyiz..
ablam bir çok şeyi hep onünde koca engeller varken başardı o yüzden ona hep kahramanım derim :))ekim2009 gercekten ablanı takdir ettim ben 2 yıldır benden gectim ı acaba diye dusunerek gecirdim yas o zaman 24 tu tuuuhhhhhh bana helal olsun ablaya
M Melrin ay nasıl sevindim yanı senin zor sartlarda kazanMana degıl tabı ama bebekle Basarmana bu sınavda tecrube edinirm 2 yılım var ılk yıl kendim calisirm ikincide kızı krese verrm yarım gun bana kalır insallah en azından olmasa bile hayatım boyunca neden hıc bisey yapmadan oturdum demem
Bitteri 18:30 gibi yedim çok geç mi bilemedim canım tatlı istiyor sebebi malum gun yakın inşallah yakmışımdırbitteri gündüz yesen daha iyi olur diycem de ben neyi keşfettim onu diyim önce ne zaman karbonhidrat ekmek börek v.s. yesem vallaha da benim canım şekerli bişeyler çekiyor :) o yüzden akşam ki börek sonrası senin de çekmiş olabilir diye düşündüm genel olarak menün sağlıklı güzel bence afiyet şifa olsun gülüm
Aynen öyle canım sırf çocukları için. Devlet okullarinda çocuklar kalabalık çok dusuyorlar diyeyegenlerim duseriz bize carparlar diye teneffuse cikmiyorlardi. Özel okulda okutabilmek için. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..aşk olsun ne kusuru
indi gözüm azcık kızarıklık kaldı sadece
maşallah senin ablan da çok azimliymiş o kadar zorluğa rağmen çalışmış başarmış
antihistaminik ürtiker yani alerjiler için kullanılan bir ilaç bahar da polenlere yada yediğin bişeylere hatta benim gibi psikolojik tiksinmeyle oluşan beden de kızarıklık kabartı kaşıntılara karşı kullanılıyor biz bir de jelini kullanıyoruz sinek böcük ısırığına kaşıntı kabarmayı engelliyorAy gecmis olsun o ne kı alerjik bı reaksiyon mu antıhıstamınık ne
Eli öpülesi bi ablan varmış hiçbişey için geç değil bunun en güzel örneği olmuşekim2009 nasıl oldun cancagizim ben yeni oturdum yaaa kusura bakma lütfen..
@Filik ablam sağlık meslek Lisesinden taaa 1998 de mezun oldu ve 33 yaşında ilk defa kpss calismaya başladı.16 yıldır derslerden uzak kalmış biri düşün. Ilk defa dershaneye gitti ve 3 çocuğu var ablamin. Kas hastalığı olan özel çocuklar anlatmistim daha öncesabah erken kalktı gece yatmadı falan.. kızı da kucuktu 4 yaşındaydı. Ee sonuç ne oldu ablam Tatvan gibi ortamda zor şartlarda turkiyede 12. Lab teknisyeni oldu. 81 puan aldı. Şu an 1 yıllık memur ve merkezde. Her şey kafada bitiyor canım. Tabiki yorucu ama sonucu için katlanmaliyiz..
O bir anne sadece ANNE çok duygulandım ya Rabbim ona yardım etsinAynen öyle canım sırf çocukları için. Devlet okullarinda çocuklar kalabalık çok dusuyorlar diyeyegenlerim duseriz bize carparlar diye teneffuse cikmiyorlardi. Özel okulda okutabilmek için. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
gülüm ablanı ilk gördüğünde ne olur benim için alnından öp ellerini sıkıca tut sonrada kocaman sarılAynen öyle canım sırf çocukları için. Devlet okullarinda çocuklar kalabalık çok dusuyorlar diyeyegenlerim duseriz bize carparlar diye teneffuse cikmiyorlardi. Özel okulda okutabilmek için. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Amin kuzum amin....O bir anne sadece ANNE çok duygulandım ya Rabbim ona yardım etsin
Yaparım tabi canım selamini bile söylerim :) umarım yaptığı fedakarliklarin sonucu evlatlarinin sağlıklı günlerini görmek olurgülüm ablanı ilk gördüğünde ne olur benim için alnından öp ellerini sıkıca tut sonrada kocaman sarıl
Becerikli hatun seni yaaakızlar bu arada ben bi tava tereyağında soğan kavurdum patatesi haşladım iç yaptım biraz kaymak vardı onunla da mayalı hamuru yoğurdum 1 tepsi patatesli böreği attım fırına şimdi pişiyor zaten sıcaktan çatlayacam kendim kaşınıyorum ya ocak yanıyor ya fırın iyice hamam oluyor bu mutfak ve aynı savaş alanına benziyor her yeri dağıttım çayımı içmeden toplamıycam ama batıyor gözüme :))
Senin dünkü yorumundu melrine sanırım. Sabah ne yenirse yensin gözüme batmiyor demistin :)) lafını sana satayım mi He, de şimdi :)) şaka bi tarafa canım günü karbonsuz süper kapatmissin :)ben de menü yazayım unutuyordum az daha
sabah +öğle
6 tane sigara böreği
domates salatalık
ara
2 tane üzüm
1 çay fincanıyla dibek kahvesi
akşam 19:00
kocamannn bir kase dolusu peynirli karışık salata
2 dilim karpuz
saat 8 gibi de yarım haşlanmış mısır yedim
kimse demedi bu defa kendim başıma iş çıkardım hihihihBecerikli hatun seni yaaasöyle bakem esin mi oğlun mu istedi de bu saatte yordu seni
gündüz hareket ediyoruz akşam daha sakindeyiz ya hafif nasıl geçiririm diye düşünüyorum acıkıyorum ben bu aralar hiç yemeden olmuyor önce ki gibiSenin dünkü yorumundu melrine sanırım. Sabah ne yenirse yensin gözüme batmiyor demistin :)) lafını sana satayım mi He, de şimdi :)) şaka bi tarafa canım günü karbonsuz süper kapatmissin :)
Konu sigara böreği olunca vede 2 öğün gözüme batmadı akşam iyi idare edilmiş daha ne olsun afiyet olsunben de menü yazayım unutuyordum az daha
sabah +öğle
6 tane sigara böreği
domates salatalık
ara
2 tane üzüm
1 çay fincanıyla dibek kahvesi
akşam 19:00
kocamannn bir kase dolusu peynirli karışık salata
2 dilim karpuz
saat 8 gibi de yarım haşlanmış mısır yedim
Evet banaydı bende Kahvaltı güzel olmalı düşüncesindeyim her türlü yakılır gibime geliyorSenin dünkü yorumundu melrine sanırım. Sabah ne yenirse yensin gözüme batmiyor demistin :)) lafını sana satayım mi He, de şimdi :)) şaka bi tarafa canım günü karbonsuz süper kapatmissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?