- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.901
Super vallahi hem hayata yeniden baslamak hem kendi ve cocuklari icin birsey basarmak gercekten muthis bı duygu ve nasıl bı ozguven gelmıstır bende sanki zarf zaman hayatımda ılk kez gormus gibiyim ama zeka degil calismak onemli olan kızlar hepinizden allah razı olsun hıc cevremde cocuklu ve yıllar sonra sıfırdan baslayp kazanan birilerini gormemiştım gercwkten bana cok guzel bir ornek ve umut olduekim2009 nasıl oldun cancagizim ben yeni oturdum yaaa kusura bakma lütfen..
Filik ablam sağlık meslek Lisesinden taaa 1998 de mezun oldu ve 33 yaşında ilk defa kpss calismaya başladı.16 yıldır derslerden uzak kalmış biri düşün. Ilk defa dershaneye gitti ve 3 çocuğu var ablamin. Kas hastalığı olan özel çocuklar anlatmistim daha önce sabah erken kalktı gece yatmadı falan.. kızı da kucuktu 4 yaşındaydı. Ee sonuç ne oldu ablam Tatvan gibi ortamda zor şartlarda turkiyede 12. Lab teknisyeni oldu. 81 puan aldı. Şu an 1 yıllık memur ve merkezde. Her şey kafada bitiyor canım. Tabiki yorucu ama sonucu için katlanmaliyiz..
Ay su alerji varya herkesde mi olur ya ve kimle konussam cocuklarin da da normal doğmn azalması hava kirliliği ve dogal beslenemdgmz ıcın galiba bunlarantihistaminik ürtiker yani alerjiler için kullanılan bir ilaç bahar da polenlere yada yediğin bişeylere hatta benim gibi psikolojik tiksinmeyle oluşan beden de kızarıklık kabartı kaşıntılara karşı kullanılıyor biz bir de jelini kullanıyoruz sinek böcük ısırığına kaşıntı kabarmayı engelliyor
Masallah o saatte nasıl ugrasiyorsun ben ayaklar kollar kanepeden asagi dusmus sekilde yatıyorum 11 de kı yaptığım birseyi de mutlaka yerim yanı yemedıysen tebrik ediyorum senikızlar bu arada ben bi tava tereyağında soğan kavurdum patatesi haşladım iç yaptım biraz kaymak vardı onunla da mayalı hamuru yoğurdum 1 tepsi patatesli böreği attım fırına şimdi pişiyor zaten sıcaktan çatlayacam kendim kaşınıyorum ya ocak yanıyor ya fırın iyice hamam oluyor bu mutfak ve aynı savaş alanına benziyor her yeri dağıttım çayımı içmeden toplamıycam ama batıyor gözüme :))
Olsun kuzum bende çok Üzgünüm ama gidecek bu kilolar. Sende yeniden azimle başladın gider Allahın izniyle. Ben ramazan öncesi 67.2 ye dusmustum mesela şimdi nerdeyse 1 buçuk kilo fark varGünaydın canlar
Uzgun olmakla beraber güncel kilom
67.2
Sigara böregı Kızartma oldugu ıcın gozume batardı ama gercwkten elestırmek ayıp olur sonrasinda cok guzel toparlamişsın afiyet olsunben de menü yazayım unutuyordum az daha
sabah +öğle
6 tane sigara böreği
domates salatalık
ara
2 tane üzüm
1 çay fincanıyla dibek kahvesi
akşam 19:00
kocamannn bir kase dolusu peynirli karışık salata
2 dilim karpuz
saat 8 gibi de yarım haşlanmış mısır yedim
Hadi bakalım maraton baslasın acaba haftada bırgun bır kur vs bisey mı yapsak Pirinc kapasitesi bilen var mı simdi ders calıcagım gelince okurum bilgisi olan yapan varsa bı yazabilir mı
yemedim gece gece yemem de :))çoğu zaman yaptığım şeylerin tadına bile bakmadan biterMasallah o saatte nasıl ugrasiyorsun ben ayaklar kollar kanepeden asagi dusmus sekilde yatıyorum 11 de kı yaptığım birseyi de mutlaka yerim yanı yemedıysen tebrik ediyorum seni
O ne canım ben bilmiyorum sanırım onu.. tartı öncesi günü protein günü yapabiliriz o da olabilir ne dersinizHadi bakalım maraton baslasın acaba haftada bırgun bır kur vs bisey mı yapsak Pirinc kapasitesi bilen var mı simdi ders calıcagım gelince okurum bilgisi olan yapan varsa bı yazabilir mı
Ekim nereye... daha karpuz kesecektim sana beennn :)))ben gidiyorum komşum çağırdı kendinize iyi bakın fıstıklar
Canim 72 lerdeydin bak 71 lere dusmussun bile. hiç merak etme beraber verecez üzülmek yokBen tamamen unutmusum bıldırımı sabah tartıldım ama 71.4 asıl en uzgun ben onluk degıstırdım resmen
Haydi bakalım 1 hafta sonra 90 lar gelir inş kuzumkusura bakmayın kızlar geç kalkınca hızlı koşturmam gerekti yazamadım buraya
güncel kilo 100. 3
benimkiler yesin gitsin gelirim
Şahanesin enerji yüklemesi yapıyorsun morali yüksek tutma önemli önce kendimize gerçekten güveneceğizki işimiz kolaylaşsınCanim 72 lerdeydin bak 71 lere dusmussun bile. hiç merak etme beraber verecez üzülmek yok
Haydi bakalım 1 hafta sonra 90 lar gelir inş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?