Haydi Yine Yeniden...

Şahanesin enerji yüklemesi yapıyorsun morali yüksek tutma önemli önce kendimize gerçekten güveneceğizki işimiz kolaylaşsın
Kesinlikle canım. Moral bozdukca vermek zorlaşıyor. Destekle, bildiğimiz yeme şekliyle bu kiloları supurecez

Eee fıstıklar hadi bakalım ilk bildirimlerimiz gelsin

Güncel kilom: 68.4 arkadaşlar

Haftaya hepimiz güzel kilo veririz inşallah ekim2009 Filik @Melrin
Hadi bakalım maraton baslasın acaba Pirinc kapadı
O ne canım ben bilmiyorum sanırım onu.. tartı öncesi günü protein günü yapabiliriz o da olabilir ne dersiniz
Tovbe Yarabbim telden yazıyorum kusura bakmayın pirinç lapası evet protein ben haftada 1 2 yaparak kilo verdim son zamanlarında iyi fikir ama sıfır karbon yapalım protein gunu gercekten işe yarıyor ozaman

ekim2009 yap ve yeme bu nasıl bi başarı helal olsun sana inşallah sabah 1 dilim de olsa yemişsindir
Bencede hayret bende imkansız sende kontrollu yiyorsun yapınca ben hıc dayanamıyorum odul haric bugun eşim evde yapsam ıyı ama kendimi de dusunmem lazım suan cok fazla artım var

Canim 72 lerdeydin bak 71 lere dusmussun bile. hiç merak etme beraber verecez üzülmek yok

Haydi bakalım 1 hafta sonra 90 lar gelir inş kuzum
Insallah ya bende ekran resmî cektim bır ay sonrasını merak ediyorum insallah 68 gorurrm ucundan da olsa ekim de ramak kalmis 9 a zaten haftaya allahtan bise olmadıkca gorur bu menulerle diye dusunuyorum

sıkı takibe al bizi gülümmmm :)))
hadi bakalım bu hafta tam gaz zayıflıyoruz haftaya ne rakamlar görücez

ekim2009 yap ve yeme bu nasıl bi başarı helal olsun sana inşallah sabah 1 dilim de olsa yemişsindir
yedim valla eşim bu yumuşak olmuş dedi ben de ondan yedim beğenmedim her zaman ki kadar lezzetli gelmedi komşuma giderken bir tabak götürdüm başkaları da vardı onlar çok beğendi eve geldim benim oğluş baya yemiş bir kaç dilim kaldı onu da sabaha bitirirler böylece canım sonradan istese de yiyemem :))
akşama etli kabak biber dolması yaptım kabak dolmasını da çok severim inşallah onu da akşam yemiycem nefsime hakim olucam

Bencede hayret bende imkansız sende kontrollu yiyorsun yapınca ben hıc dayanamıyorum odul haric bugun eşim evde yapsam ıyı ama kendimi de dusunmem lazım suan cok fazla artım var
gülüm ben her yaptığımı yeseydim şimdiye 120 kilo olurdum akşamları çekirdek çitleme hariç genelde yemek sonrası senelerdir bişey yemem geçen benimkilere karnıyarık yaptım pilav salata v.s. ben tadına bile bakmadım yoğurtla yulaf kepeği yedim akşam yemeği yerine allahtan canım da istemiyor alıştım galiba :) gündüz ye akşam dikkat et en iyisi bu bana hiç değilse kilo almıyorum :))

sıkı takibe al bizi gülümmmm :)))
hadi bakalım bu hafta tam gaz zayıflıyoruz haftaya ne rakamlar görücez
Aldım gitti canım bence güzel rakamlar bizi bekliyor. Yeterki vucudumuzu tanıyalım mesela bana karbon hiç yaramıyor asla akşam yememem gereken bir şey

Insallah ya bende ekran resmî cektim bır ay sonrasını merak ediyorum insallah 68 gorurrm ucundan da olsa ekim de ramak kalmis 9 a zaten haftaya allahtan bise olmadıkca gorur bu menulerle diye dusunuyorum
Filik sen kurban bayramina kadar 68 kesin 67yi de ucundan görebilirsin. Benim de kurban bayramina hedefim 64 inşallah

menüm
öğle
melemeni 1 kaşık 1 yumurtayı dağıtmadan pişirdim
1 dilim patatesli börek
2 siyah 3 yeşil zeytin

15:30 dan sonra komşuda
çok ısrar edince

1 y. k. makarna salatası mayonezsiz
1 tane yaprak sarma
1 pastahane poğaçasının 4te 1 i

akşam 19:10 (şimdi) :))
1 kase çakma düğün çorbası

su şimdiye 1.5 litre kadar olmuştur 1 litre kadar da sodalı yeşil çay içildi
spor henüz yok en kötü ihtimal lesliden 15-20 dk yaparım ve tabi 5-10 dk kas çalışması

Menumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta
2 dilim ekmek 4 zeytin 5 kup kaşar
Domates

Ara: Nescafe, 1 avuç cekirdek 1 el buy pestil 2 ceviz içi

Ara: 1 avuç çekirdek, 4 yulaf li bisküvi

Aksam: 1 el büyüklüğünde balık domates

Ara: ayran içmek istiyorum ne kadar sonra içmelim kızlar ??
Su 3 litre

tam bilmiyorum bence en az 3-4 saat beklemelisin aslında içmesen bu gün daha iyi yaa

Menünü çok beğendim canım afiyet olsun. Az az yemissin komşuda. O yüzden perfect canım

Iyi akşamlar kızlar
6.30 1 kayısı 2 bisküvi sekersız kahve

10.30 2 dlm Cvdar
1 kk peynir
1 tavada yumurta domts salatlık zeytin

3 4 dilim kavun

16.30
2 tavuk pirzola fırında
2 dilim patates kucuk sayılır
2 kasık taze fasulye
Salata

2 bisküvi 17.30

3 lt olmak uzere aslında pek aktif gecmemıstı bugun ama akşam bır halın yıkadım tuvalet banyo elden gecti yatak odaları silindi hareket oldu yınede biraz ders calistim baya bugun

Afiyet olsun sabah ve akşamın dort dortluk diyet Menusu olmus pestılı unuttum ben ya incir pestılı mı 2 oğun yedığımız ıcın cayla Insan bise yemek istiyor ama yulaf li da baya sekerlı ben kısın yiyordum sonra baktım acıktırıyor benı biraktim

Cakma duğün Corbasını bilmiyorum ama cok guzel menu sabah ekmek yerine börek olmus gerci sen ekmek yemıyorsunda pek komşuda yedıklerını saymıyorum zaten dıl ucuyla tatmak o bana gore afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…