- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.921
Kesinlikle canım. Moral bozdukca vermek zorlaşıyor. Destekle, bildiğimiz yeme şekliyle bu kiloları supurecezŞahanesin enerji yüklemesi yapıyorsun morali yüksek tutma önemli önce kendimize gerçekten güveneceğizki işimiz kolaylaşsın
Hadi bakalım maraton baslasın acaba Pirinc kapadı
Tovbe Yarabbim telden yazıyorum kusura bakmayın pirinç lapası evet protein ben haftada 1 2 yaparak kilo verdim son zamanlarında iyi fikir ama sıfır karbon yapalım protein gunu gercekten işe yarıyor ozamanO ne canım ben bilmiyorum sanırım onu.. tartı öncesi günü protein günü yapabiliriz o da olabilir ne dersiniz
Bencede hayret bende imkansız sende kontrollu yiyorsun yapınca ben hıc dayanamıyorum odul haric bugun eşim evde yapsam ıyı ama kendimi de dusunmem lazım suan cok fazla artım varekim2009 yap ve yeme bu nasıl bi başarı helal olsun sana inşallah sabah 1 dilim de olsa yemişsindir
Insallah ya bende ekran resmî cektim bır ay sonrasını merak ediyorum insallah 68 gorurrm ucundan da olsa ekim de ramak kalmis 9 a zaten haftaya allahtan bise olmadıkca gorur bu menulerle diye dusunuyorumCanim 72 lerdeydin bak 71 lere dusmussun bile. hiç merak etme beraber verecez üzülmek yok
Haydi bakalım 1 hafta sonra 90 lar gelir inş kuzum
komşum kesmişti zaten yemedim ama :))))Ekim nereye... daha karpuz kesecektim sana beennn :)))
sıkı takibe al bizi gülümmmm :)))
inşallahhhhCanim 72 lerdeydin bak 71 lere dusmussun bile. hiç merak etme beraber verecez üzülmek yok
Haydi bakalım 1 hafta sonra 90 lar gelir inş kuzum
yedim valla eşim bu yumuşak olmuş dedi ben de ondan yedim beğenmedim her zaman ki kadar lezzetli gelmedi komşuma giderken bir tabak götürdüm başkaları da vardı onlar çok beğendi eve geldim benim oğluş baya yemiş bir kaç dilim kaldı onu da sabaha bitirirler böylece canım sonradan istese de yiyemem :))ekim2009 yap ve yeme bu nasıl bi başarı helal olsun sana inşallah sabah 1 dilim de olsa yemişsindir
gülüm ben her yaptığımı yeseydim şimdiye 120 kilo olurdum akşamları çekirdek çitleme hariç genelde yemek sonrası senelerdir bişey yemem geçen benimkilere karnıyarık yaptım pilav salata v.s. ben tadına bile bakmadım yoğurtla yulaf kepeği yedim akşam yemeği yerine allahtan canım da istemiyor alıştım galiba :) gündüz ye akşam dikkat et en iyisi bu bana hiç değilse kilo almıyorum :))Bencede hayret bende imkansız sende kontrollu yiyorsun yapınca ben hıc dayanamıyorum odul haric bugun eşim evde yapsam ıyı ama kendimi de dusunmem lazım suan cok fazla artım var
Aldım gitti canımsıkı takibe al bizi gülümmmm :)))
hadi bakalım bu hafta tam gaz zayıflıyoruz haftaya ne rakamlar görücez
Filik sen kurban bayramina kadar 68 kesin 67yi de ucundan görebilirsin. Benim de kurban bayramina hedefim 64 inşallahInsallah ya bende ekran resmî cektim bır ay sonrasını merak ediyorum insallah 68 gorurrm ucundan da olsa ekim de ramak kalmis 9 a zaten haftaya allahtan bise olmadıkca gorur bu menulerle diye dusunuyorum
ben hala kendimi çözemedim galiba :))Aldım gitti canımbence güzel rakamlar bizi bekliyor. Yeterki vucudumuzu tanıyalım mesela bana karbon hiç yaramıyor asla akşam yememem gereken bir şey
tam bilmiyorum bence en az 3-4 saat beklemelisin aslında içmesen bu gün daha iyi yaaMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta
2 dilim ekmek 4 zeytin 5 kup kaşar
Domates
Ara: Nescafe, 1 avuç cekirdek 1 el buy pestil 2 ceviz içi
Ara: 1 avuç çekirdek, 4 yulaf li bisküvi
Aksam: 1 el büyüklüğünde balık domates
Ara: ayran içmek istiyorum ne kadar sonra içmelim kızlar ??
Su 3 litre
Menünü çok beğendim canım afiyet olsun. Az az yemissin komşuda. O yüzden perfect canımmenüm
öğle
melemeni 1 kaşık 1 yumurtayı dağıtmadan pişirdim
1 dilim patatesli börek
2 siyah 3 yeşil zeytin
15:30 dan sonra komşuda
çok ısrar edince
1 y. k. makarna salatası mayonezsiz
1 tane yaprak sarma
1 pastahane poğaçasının 4te 1 i
akşam 19:10 (şimdi) :))
1 kase çakma düğün çorbası
su şimdiye 1.5 litre kadar olmuştur 1 litre kadar da sodalı yeşil çay içildi
spor henüz yok en kötü ihtimal lesliden 15-20 dk yaparım ve tabi 5-10 dk kas çalışması
Hımm icmesem iyi de dur bakayım içmem inşallah..tam bilmiyorum bence en az 3-4 saat beklemelisin aslında içmesen bu gün daha iyi yaa
Afiyet olsun sabah ve akşamın dort dortluk diyet Menusu olmus pestılı unuttum ben ya incir pestılı mı 2 oğun yedığımız ıcın cayla Insan bise yemek istiyor ama yulaf li da baya sekerlı ben kısın yiyordum sonra baktım acıktırıyor benı biraktimMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta
2 dilim ekmek 4 zeytin 5 kup kaşar
Domates
Ara: Nescafe, 1 avuç cekirdek 1 el buy pestil 2 ceviz içi
Ara: 1 avuç çekirdek, 4 yulaf li bisküvi
Aksam: 1 el büyüklüğünde balık domates
Ara: ayran içmek istiyorum ne kadar sonra içmelim kızlar ??
Su 3 litre
Cakma duğün Corbasını bilmiyorum ama cok guzel menu sabah ekmek yerine börek olmus gerci sen ekmek yemıyorsunda pek komşuda yedıklerını saymıyorum zaten dıl ucuyla tatmak o bana gore afiyet olsunmenüm
öğle
melemeni 1 kaşık 1 yumurtayı dağıtmadan pişirdim
1 dilim patatesli börek
2 siyah 3 yeşil zeytin
15:30 dan sonra komşuda
çok ısrar edince
1 y. k. makarna salatası mayonezsiz
1 tane yaprak sarma
1 pastahane poğaçasının 4te 1 i
akşam 19:10 (şimdi) :))
1 kase çakma düğün çorbası
su şimdiye 1.5 litre kadar olmuştur 1 litre kadar da sodalı yeşil çay içildi
spor henüz yok en kötü ihtimal lesliden 15-20 dk yaparım ve tabi 5-10 dk kas çalışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?