Haydi Yine Yeniden...

Canim dut pestili kagit gibi oluyor ya :) yulafli yemeyeyim madem o kadar şekerli

Menülerin harika oldu artık canım. Bisküvi yerine hurma da yiyebilirsin tatlı ihtiyacını karşılar kuzum

Şahanesin şahane böreği görünce sevindim bence çok güzel olmuştur becerikli kardeşim benim elin ayağın dert görmesin
Aralar için çok üzülme be arkadaşım çok hareketli birisin yakarsın zaten akşam süper için rahat olsun afiyet şifa olsun
Akşam yemeği azda olaydı iyiydi tam çok sağlıklı diyecektim akşam görmedim Allah korusun güçten düşmeyesin

50 dk ev içi egzersizi ardından
Kahvaltı öğle bir arada
1.5 az yağlı tavada yumurta, 1.5 kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı bal reçel
Ara
1 su bardağı süt, tost
Ara
3 hurma, avuçiçi fındık
Akşam
3 yemek kaşığı sebzeli kebap, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt salata
Ara
Türk kahvesi, 1 hurma, şeftali

Afiyet olsun canım zararsız gayet güzel bir menü suyu yazmamissin ama zaten yeterince içiyorsun :)

sabahın 6 buçuğunda ne işin vardı da kalktın kahve içtin kızzz:))
maşallahın var düzenli ders çalışmak için kalktın tabi ki tebrik ediyorum seni canı gönülden
erken kalkıp atıştırman çok iyi olmuş metabolizman hemen çalışmaya başlamıştır menün de güzel erkenden sonlandırmışsın yemeyi afiyet olsun çalışkan şirinem

Cakma duğün Corbasını bilmiyorum ama cok guzel menu sabah ekmek yerine börek olmus gerci sen ekmek yemıyorsunda pek komşuda yedıklerını saymıyorum zaten dıl ucuyla tatmak o bana gore afiyet olsun
ekmeği aslında çok severim helede tazesi olsun ekmek arasına yeşillik peynir yumurta tıkıp yemesine bayılırım ama ne yapayım işte hemen şişiyorum en iyisi mümkün derece ellememek

süper olmuş menün ara öğünlerin de şahane afiyet şifa olsun gülüm

Cok guzel akşam yemegin gayet az olmus tost ve sut olunca tok tuttu galiba hem egzersizn de var gercekten spor cok onemli Kasım da falan tekrar baslarım bende inşallah

Gunaydın kızlar koca kavanozda kı seker elımden kaydı kırıldı saat 7 de Superge de acamadım erken saat diye daha onu temızleyıp kahvaltı hazrlcm cok da acıktım bugun ne yemek yapıyorsunuz hıc bise bulamadım yapacak

Canim kahvaltıya klasik yumurta haşlama yanına da elma dilim patates yaptım eşim de işte. Bebelerle kahvaltı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…