- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.941
Allahım ağzindan duya inşallahFilik sen kurban bayramina kadar 68 kesin 67yi de ucundan görebilirsin. Benim de kurban bayramina hedefim 64 inşallah
Canim dut pestili kagit gibi oluyor ya :) yulafli yemeyeyim madem o kadar şekerliAfiyet olsun sabah ve akşamın dort dortluk diyet Menusu olmus pestılı unuttum ben ya incir pestılı mı 2 oğun yedığımız ıcın cayla Insan bise yemek istiyor ama yulaf li da baya sekerlı ben kısın yiyordum sonra baktım acıktırıyor benı biraktim
Menülerin harika oldu artık canım. Bisküvi yerine hurma da yiyebilirsin tatlı ihtiyacını karşılar kuzumIyi akşamlar kızlar
6.30 1 kayısı 2 bisküvi sekersız kahve
10.30 2 dlm Cvdar
1 kk peynir
1 tavada yumurta domts salatlık zeytin
3 4 dilim kavun
16.30
2 tavuk pirzola fırında
2 dilim patates kucuk sayılır
2 kasık taze fasulye
Salata
2 bisküvi 17.30
3 lt olmak uzere aslında pek aktif gecmemıstı bugun ama akşam bır halın yıkadım tuvalet banyo elden gecti yatak odaları silindi hareket oldu yınede biraz ders calistim baya bugun
Şahanesin şahane böreği görünce sevindim bence çok güzel olmuştur becerikli kardeşim benim elin ayağın dert görmesinmenüm
öğle
melemeni 1 kaşık 1 yumurtayı dağıtmadan pişirdim
1 dilim patatesli börek
2 siyah 3 yeşil zeytin
15:30 dan sonra komşuda
çok ısrar edince
1 y. k. makarna salatası mayonezsiz
1 tane yaprak sarma
1 pastahane poğaçasının 4te 1 i
akşam 19:10 (şimdi) :))
1 kase çakma düğün çorbası
su şimdiye 1.5 litre kadar olmuştur 1 litre kadar da sodalı yeşil çay içildi
spor henüz yok en kötü ihtimal lesliden 15-20 dk yaparım ve tabi 5-10 dk kas çalışması
Aralar için çok üzülme be arkadaşım çok hareketli birisin yakarsın zaten akşam süper için rahat olsun afiyet şifa olsunMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta
2 dilim ekmek 4 zeytin 5 kup kaşar
Domates
Ara: Nescafe, 1 avuç cekirdek 1 el buy pestil 2 ceviz içi
Ara: 1 avuç çekirdek, 4 yulaf li bisküvi
Aksam: 1 el büyüklüğünde balık domates
Ara: ayran içmek istiyorum ne kadar sonra içmelim kızlar ??
Su 3 litre
Akşam yemeği azda olaydı iyiydi tam çok sağlıklı diyecektim akşam görmedim Allah korusun güçten düşmeyesinIyi akşamlar kızlar
10.30 2 dlm Cvdar
1 kk peynir
3 4 dilim kavun
16.30
2 tavuk pirzola fırında
2 kasık taze fasulye
Salata
2 bisküvi 17.30
3 lt olmak uzere aslında pek aktif gecmemıstı bugun ama akşam bır halın yıkadım tuvalet banyo elden gecti yatak odaları silindi hareket oldu yınede biraz ders calistim baya bugun
Afiyet olsun canım zararsız gayet güzel bir menü50 dk ev içi egzersizi ardından
Kahvaltı öğle bir arada
1.5 az yağlı tavada yumurta, 1.5 kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı bal reçel
Ara
1 su bardağı süt, tost
Ara
3 hurma, avuçiçi fındık
Akşam
3 yemek kaşığı sebzeli kebap, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt salata
Ara
Türk kahvesi, 1 hurma, şeftali
sabahın 6 buçuğunda ne işin vardı da kalktın kahve içtin kızzz:))Iyi akşamlar kızlar
10.30 2 dlm Cvdar
1 kk peynir
3 4 dilim kavun
16.30
2 tavuk pirzola fırında
2 kasık taze fasulye
Salata
2 bisküvi 17.30
ekmeği aslında çok severim helede tazesi olsun ekmek arasına yeşillik peynir yumurta tıkıp yemesine bayılırım ama ne yapayım işte hemen şişiyorumCakma duğün Corbasını bilmiyorum ama cok guzel menu sabah ekmek yerine börek olmus gerci sen ekmek yemıyorsunda pek komşuda yedıklerını saymıyorum zaten dıl ucuyla tatmak o bana gore afiyet olsun
süper olmuş menün ara öğünlerin de şahane afiyet şifa olsun gülüm50 dk ev içi egzersizi ardından
Kahvaltı öğle bir arada
1.5 az yağlı tavada yumurta, 1.5 kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı bal reçel
Ara
1 su bardağı süt, tost
Ara
3 hurma, avuçiçi fındık
Akşam
Ara
aminnnnTopikçe 50 li kilolarda olmayı Rabbim den diliyorum Rabbim yardımcımız olsun bol hareketli az kalorili günler yaşayalım inşallah
yarın alerji testi yapılacaktı inşallah neye alerjisi olduğu bulunur da hemen tedavisi yapılır@butterfly143 arkadaşım nasıl oldun seni merak ediyorum lütfen habersiz bırakma
Evet ya hıc sorma aslında tatlı ıhtıyacı da yoktu bugun sabah hurma kayısı yedim insallah hep boyle olur menulerımızMenülerin harika oldu artık canım. Bisküvi yerine hurma da yiyebilirsin tatlı ihtiyacını karşılar kuzum
Bizde de incir pestili olur ama dogal bise sonucta kendi seker haric seker vs yok sevıyorsan guzel bir ara öğünCanim dut pestili kagit gibi oluyor ya :) yulafli yemeyeyim madem o kadar şekerli
Cok guzel akşam yemegin gayet az olmus tost ve sut olunca tok tuttu galiba hem egzersizn de var gercekten spor cok onemli Kasım da falan tekrar baslarım bende inşallah50 dk ev içi egzersizi ardından
Kahvaltı öğle bir arada
Ara
1 su bardağı süt, tost
Ara
3 hurma, avuçiçi fındık
Akşam
Ara
Canim kahvaltıya klasik yumurta haşlama yanına da elma dilim patates yaptım eşim de işte. Bebelerle kahvaltı yapıyoruzGunaydın kızlar koca kavanozda kı seker elımden kaydı kırıldı saat 7 de Superge de acamadım erken saat diye daha onu temızleyıp kahvaltı hazrlcm cok da acıktım bugun ne yemek yapıyorsunuz hıc bise bulamadım yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?