Haydi Yine Yeniden...

Canim ya orayı atlamisim. Çok geçmiş olsun sana bir şey olmadı değil mi. Çok sinir bozucu bu durumlar. Benim birde genelde oğlum ayagimin dibindeyken oluyor.

geçmiş olsun canım görülmez kaza işte şükür ki kesik yaralanma olmamış
sabah 8 buçukta kalktım ben de acıkmaya başladım şimdi :))
marul maydanoz yıkadım bolca haşlanmış yumurtayla yerim herhalde öğlen eşimin gelmesini bekliyorum
yeşil fasulye ayıkladım kıymalı domatesle pişiricem yanına ne istiyorlar öğlen sorup ona göre bişeyler pişiririm
benim çorbam var zaten kendime pişirmeme gerek yok:)

şimdiye kadar 1 litre su içtim bir kaç damla limonlu
yarım litre kadar da maden sulu yeşil çaydan içtim midemin dolu olması lazım ama acıkmaya başladım dibek kahvesi mi içsem acaba

şimdiye kadar 1 litre su içtim bir kaç damla limonlu
yarım litre kadar da maden sulu yeşil çaydan içtim midemin dolu olması lazım ama acıkmaya başladım dibek kahvesi mi içsem acaba
Oh süper olur canım. Bende de dibek kahvesi var ama kendim hiç yapmadım. O nasıl yapılıyor. Oğul ayagimda, o uyusun bende kahve molası verecem inşallah. Yanına da 1 hurma 1 tane de ece çikolata yesem olur mu destur var mı

normal kahvenin 2 katı miktar da ölçeceksin şekersiz içimi çok güzel bence şeker ekleme ece çikolatanı ye nasıl olsa daha öğlen akşama kadar yakarsın hem de nefsin körlenir zevkle kahveni içersin :))

normal kahvenin 2 katı miktar da ölçeceksin şekersiz içimi çok güzel bence şeker ekleme ece çikolatanı ye nasıl olsa daha öğlen akşama kadar yakarsın hem de nefsin körlenir zevkle kahveni içersin :))
Tamam canım anlaştık regl yaklaşmaya başladı tatlı isteği artmaya başladı bende. Bu kadarla kalırım inşallah. Çok düşkün değilim aslında ama bazende canım istiyor :)

Kızlar sabah kahvaltıda 1 tabak domates koy biberi maydanoz nane reyhan yedim meto coştu. Resmen wc ye taşındım.

Kızlar an itibariyle jillian 3/30 u yaptım.
400 ip atladım
Afedersin k... dan ter aktı şu an kulak arkalari boyundan aşağı sular seller akıyor
Amaaa çok mutluyum bu vücut taş gibi olacak

ben dışarı çıktım arkadaşla sitenin kafesine 1.5 saat duramadım kalk eve gidelim kahvemizi içelim dedim yandım sıcaktan pantolonum oturduğum yerde ıslanmıştı

sabah+öğle
6 dal marul yarım demet maydanoz 1kk ye yakın peynir 2 haşlanmış yumurta biraz zeytin yağıyla salata yedim
2 çatalda kayısı reçelinin tanesi

öğleden sonra
1 limon meyveli soda (dışarıda)
2 avuç patlamış mısır (evde oğlum yaptı komşumla bana ) :)
1 orta şekerli kahve

akşamı da inşallah dünkü çakma düğün çorbasıyla kurtarıcam 1 saate yemiş olurum

su 2 litre
1 litreye yakın yeşil çay maden suyu limon karışımı
akşam eşim bişey demezse belki dışarı yürüyüşe gidebilirim yazarım spor adına bir şeyler yaparsam :)

Her şey harika canım günü karbonsuz kapatiyorsun daha ne olsun

Çok güzel örnek alınacak bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım

ne işi var dondurma küpunun başının kenarında nerden fırlamış o öyle şükür yüzüne gözüne gelmemiş

Ben şu tutamadığım nefsime birşeyler yapcam yoksa işim yaş menümü yazınca anlıycan
yaz bakemm ne yedin ne içtin :))
bazen benim de canım olmadık şeyler çekiyor helede acıkmaya başladığım da hemen su içiyorum çoğu zaman beyinin açlık susuzluk sinyallerini karıştırıyoruz beden su istiyor biz aç sanıyoruz o an da su içmek çok işe yarıyor nefsim köreliyor bu ara çok fena bol sarımsaklı kısır çekiyor canım yapmıycam yemiycem ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…