Haydi Yine Yeniden...

60 dk ev egzersizi
Kahvaltı
Nesfitli karışım
Öğle
1 haşlama yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal tereyağı reçel, domates salatalık
Ara
Yarım tost, elma,muz,avuçiçi ceviz
Ara
1 magnum eşim getirmişti hayır demedim
Akşam
1 kase tarhana çorbası, salata, 2 yemek kaşığı yoğurtlu fırında biber
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, 5-6 fındık

ne işi var dondurma küpunun başının kenarında nerden fırlamış o öyle şükür yüzüne gözüne gelmemiş
Makineyi boşaltıyordum lavabonun üstünden bianda kaydı ayağımı teğet geçti ne olduğunu anlamadım şükür bişey olmadı gece mutfak süpürmek dışında

Sarımsaklı kısır hiç yemedim bizde normal kısır yapılır yapsam 2 tabak yerim o yüzden yapmıyorum

Bugün yorucu bigün geçirdim eşim 5 kilo biber almış temizledim doğradım fırında pişirdim soğuyunca poşetleyip dondurucuya atcam ufaklıklar sağolsun ortalığı paralamış üstten düzelttim yarın evi süpür sil için hazırladım

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti: 2 has yumurta 2 zeytin kk peynir
1 tabak domates nane mayd reyhan
3 kup helva, 1 patatwsten elma dilimi

Ara: Türk Kahvesi 1 hurma(çikolatayi kızım kapti)
Ara: 14 küçük murdüm eridgi 1 bardak ayran

Aksam: 1 kepçe çorba 2 bardak ayran
2.5 kaşık sebzeli kıyma 4 fırında mantar(kasarli)
Bitki Çayı
Belki kahve içerim
3 litre su
Spor bild: yarım saat jillian
400 ip atlama
Yarım saat yürüyüş

sana magnum vicdan yaptırmışsın anlaşılan :)) kek yada tatlı yerine daha masum ve sağlıklı bence afiyet olsun gülüm

rabbim ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsin

süper olmuş menü maşallah 400 ip atlama da var dizlerine çok yüklenme birden

Menü spor harika herşey yolunda Süppperrr

Selam kızlar ancak gelebildım
Herkes gecmıs olsun demıs tesekkur ederim melrın sanada gecmiş olsun kısır muhabbeti donmus ay nasıl benimde canım istiyor bugunde asagida yapıp yemişler parkta kalanını gordum kapta cocuk gıbı canım istedi bu ara mantı dolma hersey canım istiyor su ılk tartı gunu gelsin o gun kilo vermis olursam birsey ler yapıp yerim insallah

Menum
7 30 1 kayısı 1 hurma sekrsz kahve
10.30 menemn tek yumurtalı
Yarım simit

3 dilim falan azdı karpuz 1 hurma

17.00 6 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 kaşık pilav
Yarım kase cacık

3 lt olmak uzere su ve sodali cay

Cok guzel menun sabah ekmekte yok akşamın saglikli olmus hıc abur cubur da yok sporda var yuruuuuu beee kım tutar seni

Sadece ara cesdın fazla gelmiştı bana ama akşamın yine cok cok hafıf oldugu ıcın guzel menu magnum saymıyorum ara da olabilir diye dusunuyorum her zaman yenen birsey degıl zaten hele ki spor var hertürlü kurtarır seni

Süper ötesi ama kilon azaldıkça dahada azaltman gerekecek bundan daha az bi menü nasıl olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…