- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.981
Makineyi boşaltıyordum lavabonun üstünden bianda kaydı ayağımı teğet geçti ne olduğunu anlamadım şükür bişey olmadı gece mutfak süpürmek dışındane işi var dondurma küpunun başının kenarında nerden fırlamış o öyle şükür yüzüne gözüne gelmemiş
Sarımsaklı kısır hiç yemedim bizde normal kısır yapılır yapsam 2 tabak yerim o yüzden yapmıyorumyaz bakemm ne yedin ne içtin :))
bazen benim de canım olmadık şeyler çekiyor helede acıkmaya başladığım da hemen su içiyorum çoğu zaman beyinin açlık susuzluk sinyallerini karıştırıyoruz beden su istiyor biz aç sanıyoruz o an da su içmek çok işe yarıyor nefsim köreliyor bu ara çok fena bol sarımsaklı kısır çekiyor canım yapmıycam yemiycem ama:))
sana magnum vicdan yaptırmışsın anlaşılan :)) kek yada tatlı yerine daha masum ve sağlıklı bence afiyet olsun gülüm60 dk ev egzersizi
Kahvaltı
Nesfitli karışım
Öğle
1 haşlama yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal tereyağı reçel, domates salatalık
Ara
Yarım tost, elma,muz,avuçiçi ceviz
Ara
1 magnum eşim getirmişti hayır demedim
Akşam
1 kase tarhana çorbası, salata, 2 yemek kaşığı yoğurtlu fırında biber
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, 5-6 fındık
çiğ köftenin kısır hali gibi düşün öyle oluyor benim yaptığımSarımsaklı kısır hiç yemedim bizde normal kısır yapılır yapsam 2 tabak yerim o yüzden yapmıyorum
rabbim ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsinBugün yorucu bigün geçirdim eşim 5 kilo biber almış temizledim doğradım fırında pişirdim soğuyunca poşetleyip dondurucuya atcam ufaklıklar sağolsun ortalığı paralamış üstten düzelttim yarın evi süpür sil için hazırladım
süper olmuş menü maşallah 400 ip atlama da var dizlerine çok yüklenme birdenMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti: 2 has yumurta 2 zeytin kk peynir
1 tabak domates nane mayd reyhan
3 kup helva, 1 patatwsten elma dilimi
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma(çikolatayi kızım kapti)
Ara: 14 küçük murdüm eridgi 1 bardak ayran
Aksam: 1 kepçe çorba 2 bardak ayran
2.5 kaşık sebzeli kıyma 4 fırında mantar(kasarli)
Bitki Çayı
Belki kahve içerim
3 litre su
Spor bild: yarım saat jillian
400 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
Menü spor harika herşey yolunda SüppperrrMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Bitki Çayı
Belki kahve içerim
3 litre su
400 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
Sanırım vicdan yaptım uzun zamandır yemiyodum çokta severimsana magnum vicdan yaptırmışsın anlaşılan :)) kek yada tatlı yerine daha masum ve sağlıklı bence afiyet olsun gülüm
Cok guzel menun sabah ekmekte yok akşamın saglikli olmus hıc abur cubur da yok sporda var yuruuuuu beee kım tutar seniMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Bitki Çayı
Belki kahve içerim
3 litre su
400 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
Sadece ara cesdın fazla gelmiştı bana ama akşamın yine cok cok hafıf oldugu ıcın guzel menu magnum saymıyorum ara da olabilir diye dusunuyorum her zaman yenen birsey degıl zaten hele ki spor var hertürlü kurtarır seni60 dk ev egzersizi
Kahvaltı
Nesfitli karışım
Öğle
1 haşlama yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal tereyağı reçel, domates salatalık
Ara
Yarım tost, elma,muz,avuçiçi ceviz
Ara
1 magnum eşim getirmişti hayır demedim
Akşam
1 kase tarhana çorbası, salata, 2 yemek kaşığı yoğurtlu fırında biber
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, 5-6 fındık
Süper ötesi ama kilon azaldıkça dahada azaltman gerekecek bundan daha az bi menü nasıl olur bilemedimMenum
7 30 1 kayısı 1 hurma sekrsz kahve
10.30 menemn tek yumurtalı
Yarım simit
3 dilim falan azdı karpuz 1 hurma
17.00 6 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 kaşık pilav
Yarım kase cacık
3 lt olmak uzere su ve sodali cay
Simit ve barbunya aynı gune denk geldi benı baklagil pek şişirıyor ondan da korktum bırazSüper ötesi ama kilon azaldıkça dahada azaltman gerekecek bundan daha az bi menü nasıl olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?