Haydi Yine Yeniden...

Bi soda içsen rahatlamaz mısın hem simit yarım taaaa sabah yenmiş sen zumba yapıyordun iki kıvırsan bi hoplasan iyi gelmez mi
Soda lı cay içtim 4 kupa an itibariyle
Hıc enerjim yok ders calls ev yemek 6 da parka gittik 21.30 da geldik dusun yanı akşam ful yok bende gelince de banyo karnını doyur uyut gun bitiyor ben pert bu tempoya bı alışmam lazım galiba

Bana nedense sabahın az geldi canım o tam doyurucu olsaydı bu menu az gelmezdi. Çünkü sabahta peynir zeytin veya diğer sebzeler yok. Ara da zaten çok hafif. Akşamın guzelmis canım. Iki öğün beslendigimiz için kahvaltı bence daha sağlam olmalı

Şişlik geçtiyse sorun yok sen güçlü bi kadınsın başaracaksın bu koşturmaca vız gelir sana

Arkadaşlar D Deligonul783 arkadasimizdan haber var.
Vücudundaki kaşıntı ve kabarikliklar devam ediyormuş. Bütün vücudu kızamık dokmuş gibi olmuş şu an kullandığı surup tarzı ilaç uyku yapıyormuş başını kaldiramiyormus... dun doktora gitmişler fakat vücutta aşırı ilaç yüklemesi olduğu için alerji testi yapilamamis. Ama ayrıntılı bütün tahlilleri verilmiş. Kan idrar, gaita... Bugün de ogleden sonra sonuçlara bakılıp ona göre yeni ilaca baslanacakmis. Sonucu bizimle paylaşacak inşallah...

ekim2009 hıc bise yok nerdeyse menunde masallah ama bu kadar az yeme sen bize diyordun onceden gece de gec yatıyorsın sen nasıl dayanyorsun ben sabah mide agrısıyla uyanıyorum cok acıkıyorum
yemek sonrası haşlanmış mısır yedim 1 tane :)
bu sabahta kahvaltı yerine dolmayla yoğurt yedim bir kaç gün dikkat edip 1 gün fire veriyorum

inşallah bulurlar sebebini rabbim şifasını tez zaman da verir
alerji ilaçları sersemlik uyku yapar daha önce kullanmadıysa vücudu alışık değilse tüm gün uyuklar normal etkileri onlar

Gunaydın kızlar ekim2009 dolma mi o ne kı ben cok kotu seyler yedim sonra diyet gitti zaten dedim ustune cıslar ama simdi pişman oldum saat erken hic bişe olmamis gıbı devam edcm gune zaten cok da işim var bugun insallah cok arti olmam zaten tartı gunu geliyor

Ay evet ya 10 gun falan gecmesi lazım galiba ilac kullanmadan alerji ulaşmadı gercekten muthis uyku yapıyor hatta bı acayip sersemlık oluyor allah yardımcısı olsun yazık cocugu da kucuk kım olursa olsun annesi ilgilenmek zorunda

yemek sonrası haşlanmış mısır yedim 1 tane :)
bu sabahta kahvaltı yerine dolmayla yoğurt yedim bir kaç gün dikkat edip 1 gün fire veriyorum

Zaten akşam hiç ses yoktu buralarda anlamaliydim
Bi daha da duyarsam var ya sizi merdaneyle kovalarim
Ben şimdiden 300 eksideyim haberiniz olsun
Yapmayın gullerim bitenelerim bunları ilk defa yemiyoruz yemezsek eksik de kalmayacaz. Ileride koruma gunlwrimizde yeriz tamam mı canlarim benim

Yok canım ben sabah basladim yemelere gercekten pişmanım söz eksıye gecmis olcagm tartı gunune kadar

hahahah cidden o ne kii
sabah yenene cıs denmez ben bile bile yedim hiçte pişman değilim valla
az önce ara öğün diye bir domates yedim aç olmadığım halde ağzım bişeyler istiyor kımıl kımıl canım da sıkkın neden bilmiyorum

tamam hocam bu gün daha kudurmak yok sabah ki dolma hala midem de sinmedi bile akşama hafif olacak inşallah
akşam ben kitaba daldım sonra da uykum geldi uyudum ondan gelemedim özürrrrr
bir daha böyle yaparsak merdaneyle dal bize

Heheh birde çarşamba günü ben artı olursam acaba nerelere kacmaliyim

Selam canlarım
Merak etmişsiniz Allah razı olsun.. tevafuk55 arkadaşım bilgilendirmiş sizi sağolsun. Zor günler geçiriyorum. Sürekli bir baş dönmesi sinirlilik uyuklama hali.. İlaçlardan tabi geçecek elbet.. Doktordan geldik alerji ilaçları işe yaramıyor. O yüzden kortizon başladık bugün. (prednol)
10 gün boyunca alıcam ve malum tuz şeker yağ un yok.. İdrarda yüksek enfeksiyon çıktı onun için de ilaç verdi. Enfeksiyon da ürtikeri tetiklermiş. 10 gün sonra kontrole gidicem. İlaç tedavisi bitip 5 gün geçince ancak alerji testi yapılacak. (deri testi) ilaç aldığım için şu an doğru sonuç vermezmiş. Bugün benden durumlar böyle...

Canım kıyamam sana çooook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…