- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.021
Hakikaten ya napcan o zaman abov en zoru senin işinHeheh birde çarşamba günü ben artı olursam acaba nerelere kacmaliyim
Melrin onu bende okudum biliyor musun ama başlamadım. Bende başlayayım madem
O zman bana dillere düşeceğiz şarkısını calarsinizHakikaten ya napcan o zaman abov en zoru senin işin
Arkadaşım inşallah bu ilaçlar ise yarar aylardır bi rahata eremedinSelam canlarım
Merak etmişsiniz Allah razı olsun..tevafuk55 arkadaşım bilgilendirmiş sizi sağolsun. Zor günler geçiriyorum. Sürekli bir baş dönmesi sinirlilik uyuklama hali.. İlaçlardan tabi geçecek elbet.. Doktordan geldik alerji ilaçları işe yaramıyor. O yüzden kortizon başladık bugün. (prednol)
10 gün boyunca alıcam ve malum tuz şeker yağ un yok.. İdrarda yüksek enfeksiyon çıktı onun için de ilaç verdi. Enfeksiyon da ürtikeri tetiklermiş. 10 gün sonra kontrole gidicem. İlaç tedavisi bitip 5 gün geçince ancak alerji testi yapılacak. (deri testi) ilaç aldığım için şu an doğru sonuç vermezmiş. Bugün benden durumlar böyle...
Süppperrr jillian sonrası yarım saat plates tebrikler arkadaşım ipte atlanmış sımsıkı olacaksınSpor bildirimim
400 ip atlama
Jillian level 1 4/30
Yarım saat pilates
Bencede hemen başlaMelrin onu bende okudum biliyor musun ama başlamadım. Bende başlayayım madem
Evet canım ya çok pis hirslandimSüppperrr jillian sonrası yarım saat plates tebrikler arkadaşım ipte atlanmış sımsıkı olacaksın
inşallah kortizon tedavisi işe yarar çabuk geçer rahatsızlıklarınSelam canlarım
Merak etmişsiniz Allah razı olsun..tevafuk55 arkadaşım bilgilendirmiş sizi sağolsun. Zor günler geçiriyorum. Sürekli bir baş dönmesi sinirlilik uyuklama hali.. İlaçlardan tabi geçecek elbet.. Doktordan geldik alerji ilaçları işe yaramıyor. O yüzden kortizon başladık bugün. (prednol)
10 gün boyunca alıcam ve malum tuz şeker yağ un yok.. İdrarda yüksek enfeksiyon çıktı onun için de ilaç verdi. Enfeksiyon da ürtikeri tetiklermiş. 10 gün sonra kontrole gidicem. İlaç tedavisi bitip 5 gün geçince ancak alerji testi yapılacak. (deri testi) ilaç aldığım için şu an doğru sonuç vermezmiş. Bugün benden durumlar böyle...
aaa dualar v.s. vardı ama ya samed esma sını bilmiyordum ilk defa duydum bizde çekeriz ne olacak zikir olur allahın isimlerinden ne de olsa sevap alırız hiç olmadı :))
menün gayet güzel de hem baget kanat hem de nugget kız canın baya baya tavuk çekmiş senin nugget yağda değil fırındaysa çok daha güzel afiyet olsun gülümKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak tereyağı reçel, domates salatalık
Ara
Yarım elma,yarım şeftali, 7-8 siyah üzüm, üçte bir muz
Akşam
1 yemek tabagi ( semizotu ağırlıklı az yeşil mercimek, az hamur kesme, yoğurt,sarımsak), salata,2 nugget,1 baget, 1 kanat
Ara
Türk kahvesi, 10 fındık, 1 hurma
Spor bildirimim
Jillian level 1
10 dk eliptik bisiklet
5-6 dk sopalı hareketler
Bikaç dambılla yapılan hareketler
süper menü afiyet olsun canımcım :)Sabah
2 yum omlet, 2 zeytin
2 dilim çavdar ekmeki
Birinin üzerine labne surdum
4 çatal peynir, 3 çatal helva
1 tabağa dom, saltlik,biber,maydnz,nane,reyhan
Ara: dibek k, 1 dilim bitter
Ara: 1 büyük b süt içine Nescafe, 3 hurma
Aksam: 2 Baget, 1 kepçe çorba, 2 bardak ayran,
2 elma dilimi patates
domates, salatalık
3 litre su
Bitki Çayı
Heheh aynı aralıkta Nescafeli süt icmisizmenüm
sabah 10
1 küçük biber 2 kabak dolması (kıymalı)
1 kase yoğurt
ara
1 domates
5-6 yeşil zeytin
ara
1 bardak nescafeli süt
bir kaç çizi
akşam 19:30
1 lokma ekmeğe d vit. ve zeytin yağı
yağsız tavada kaşarlı yumurta
1 domates
4-5 dilim köy peyniri
1 küçük yeşil soğan
ikimize de afiyet şifa olsun gülüüümmHeheh aynı aralıkta Nescafeli süt icmisizafiyet olsun canım menunu çok beğendim
Menun, meyveli aran ve sporun hepsi müthiş canımKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak tereyağı reçel, domates salatalık
Ara
Yarım elma,yarım şeftali, 7-8 siyah üzüm, üçte bir muz
Akşam
1 yemek tabagi ( semizotu ağırlıklı az yeşil mercimek, az hamur kesme, yoğurt,sarımsak), salata,2 nugget,1 baget, 1 kanat
Ara
Türk kahvesi, 10 fındık, 1 hurma
Spor bildirimim
Jillian level 1
10 dk eliptik bisiklet
5-6 dk sopalı hareketler
Bikaç dambılla yapılan hareketler
Ne denilebilir ki şahane bi gün sporda harika gitsin yağlar gelsin eksilerSabah
2 yum omlet, 2 zeytin
2 dilim çavdar ekmeki
Birinin üzerine labne surdum
4 çatal peynir, 3 çatal helva
1 tabağa dom, saltlik,biber,maydnz,nane,reyhan
Ara: dibek k, 1 dilim bitter
Ara: 1 büyük b süt içine Nescafe, 3 hurma
Aksam: 2 Baget, 1 kepçe çorba, 2 bardak ayran,
2 elma dilimi patates
domates, salatalık
3 litre su
Bitki Çayı
Nerede sıkıntı ben göremedim kör miyim ne gayet güzel dengeli bi gun olmus canimmenüm
sabah 10
1 küçük biber 2 kabak dolması (kıymalı)
1 kase yoğurt
ara
1 domates
5-6 yeşil zeytin
ara
1 bardak nescafeli süt
bir kaç çizi
akşam 19:30
1 lokma ekmeğe d vit. ve zeytin yağı
yağsız tavada kaşarlı yumurta
1 domates
4-5 dilim köy peyniri
1 küçük yeşil soğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?