Haydi Yine Yeniden...

Melrin onu bende okudum biliyor musun ama başlamadım. Bende başlayayım madem

Arkadaşım inşallah bu ilaçlar ise yarar aylardır bi rahata eremedin ama bu sefer daha iyi yerlere gittin bu sefer bitecek inşallah. Sen iyi ol yeter ki tuz şeker da eksik kalsın kısa süreliğine

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak tereyağı reçel, domates salatalık
Ara
Yarım elma,yarım şeftali, 7-8 siyah üzüm, üçte bir muz
Akşam
1 yemek tabagi ( semizotu ağırlıklı az yeşil mercimek, az hamur kesme, yoğurt,sarımsak), salata,2 nugget,1 baget, 1 kanat
Ara
Türk kahvesi, 10 fındık, 1 hurma
Spor bildirimim
Jillian level 1
10 dk eliptik bisiklet
5-6 dk sopalı hareketler
Bikaç dambılla yapılan hareketler

Sabah
2 yum omlet, 2 zeytin
2 dilim çavdar ekmeki
Birinin üzerine labne surdum
4 çatal peynir, 3 çatal helva
1 tabağa dom, saltlik,biber,maydnz,nane,reyhan

Ara: dibek k, 1 dilim bitter

Ara: 1 büyük b süt içine Nescafe, 3 hurma

Aksam: 2 Baget, 1 kepçe çorba, 2 bardak ayran,
2 elma dilimi patates
domates, salatalık
3 litre su
Bitki Çayı

menüm
sabah 10
1 küçük biber 2 kabak dolması (kıymalı)
1 kase yoğurt

ara
1 domates
5-6 yeşil zeytin

ara
1 bardak nescafeli süt
bir kaç çizi

akşam 19:30
1 lokma ekmeğe d vit. ve zeytin yağı
yağsız tavada kaşarlı yumurta
1 domates
4-5 dilim köy peyniri
1 küçük yeşil soğan

inşallah kortizon tedavisi işe yarar çabuk geçer rahatsızlıkların
15 gün sonraya kalmış alerji testin klasik alerji testimi acaba en fazla 12-16 arası şeye bakılan mı

aaa dualar v.s. vardı ama ya samed esma sını bilmiyordum ilk defa duydum bizde çekeriz ne olacak zikir olur allahın isimlerinden ne de olsa sevap alırız hiç olmadı :))
sağ ol gülüm bilgi için

menün gayet güzel de hem baget kanat hem de nugget kız canın baya baya tavuk çekmiş senin nugget yağda değil fırındaysa çok daha güzel afiyet olsun gülüm

süper menü afiyet olsun canımcım :)
akşam bir tarçınlı meyve ekleyebilirsin istersen

Heheh aynı aralıkta Nescafeli süt icmisiz afiyet olsun canım menunu çok beğendim

Heheh aynı aralıkta Nescafeli süt icmisiz afiyet olsun canım menunu çok beğendim
ikimize de afiyet şifa olsun gülüüümm
açıktan sütçüden aldığım süt beni çok şişiriyor hem cuma hem cumartesi sütçüler geliyor sıcak sütü sevdiğimden içiyorum şişiyorum dün ya da önce ki gün paket süt içmiştim hiç bir şey olmamıştı :)

Menun, meyveli aran ve sporun hepsi müthiş canım gelsin eksiler gitsin yağlar..

Ne denilebilir ki şahane bi gün sporda harika gitsin yağlar gelsin eksiler
Nerede sıkıntı ben göremedim kör miyim ne gayet güzel dengeli bi gun olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…