Haydi Yine Yeniden...

Al benden de o kadar spor sonrası o kadar acıktım ki... sütü yeni pisirmistim hemen içtim

Ne denilebilir ki şahane bi gün sporda harika gitsin yağlar gelsin eksiler

Nerede sıkıntı ben göremedim kör miyim ne gayet güzel dengeli bi gun olmus canim
yok gülüm menü eh işte de ben sıkıntılıyım içim sıkılıyordu daralıyordum sebepsiz meğer havadanmış akşam üstü bi yağmaya başladı salon kapısından bardaktan döker gibi yağmur içeri akmaya başladı bezlerle alıp alıp kovaya sıktım oğlumla şimdi hava serinledi de rahatladım allaha şükür

bir vok tava dolusu soğan koydum kavruluyor iç hazırlıycam yarına dolma köfte istedi benimkiler
5 lt tencereyede vişne koydum meyve suyu da istediler çay da bir yandan olmak üzere ocaklar açıkken insan iyice darlanıyor yaaav :))

Benim dolapta var vişne suyum dün yaptım vişne içine şeftali armut karanfil tarçın zencefil attım harika oldu

Iyi akşamlar kızlar menum berbat ama yazmam lazım kusura bakmayın
Kahvaltı
2 elımden buyuk pide
1 yumurta
Ne kadar bilmiyorum bal tereyag
Domates salatalık

3 eti combo 1 buyuk maRAS sucuğu nerdeyse bitti

15.30 5 kasık patlıcan yemeği
1 kase cacık
2 kasık pilav

2 ser dilim kavun karpuz
2.5 lt su soda lı cay sımdı kucuk şişelere cay ve su doldurdum iciyorum sanki beni kurtaracak gıbı

etinin combo dediğin bisküvi gibi çikolatalı çubuk benzeri olan mı
amannn sen de gündüz biraz fazla aburuk cuburuk yemişsin gitmiş bitmiş yarına daha dikkat edip suyu bol içtin mi sana kalmaz sakın moral bozma

Benim dolapta var vişne suyum dün yaptım vişne içine şeftali armut karanfil tarçın zencefil attım harika oldu
sen tam karışık meyve suyu yapmışsın afiyet olsun gülümm
benimkiler zencefil sevmiyor benim de midemi ağrıtıyor o yüzden koymadım sadece karanfil çubuk tarçın koydum

Ay suan menulerınzı okudum gercekten utandım ıyı kı yuz yuze degiliz yanı
Yarın duruma gore ayran detoksu yaparım

ekim2009 hani sende kotu baslamis tın bugun gayet guzel menu n ben cok yedim dıye soylemıuorum gercekten hıc fazla gelen bişe yok bence

M Melrin afiyet olsun herzaman kı gibi cesit ölçülu ve saglıklı olmus meyve cok tuketyrsun sen ben pek yemezdım ama artık dikkat ediyorum zaten diyette vucut degerlermız dusuyor hemde guzel tok tutuyor tevafuk55 yıkılsın be kızlar muthis sporlarıniz menubar gayet guzel araların hafif olmasın ragmen akşamıda guzel gecırmıssın 2 dilim patatesten bisey olmaz zaten onu saymıyorum bole protein agırlıklı olmus

sabah sabah dolma yedim ya gülüm :))

Aynen o zıkkımdan iste pide yedik kızımla markete falan gidelim dedim hareket olsun diye baya da dolastık yolda da yıye geldik ne mantık ama

Selam kızlar Nabersiniz. Ay ben tatil kilolariniyeni atmaya bbaşladım. 80.2 idim bugün
hoş geldin tatlımtambağım
biz tekrardan menü paylaşıp çarşambaları kilo bildirimi yapıyoruz tatilin bittiyse sen de düzenli gel gülüm fazlalıkların canını beraber okuyalım

Azcık başlangıç fazla gibi olsada gün içinde dengelemişsin akşam zaten çok erken combo desen eline 1 alan bırakamıyor o yüzden az bile yemişsin dert etme kendine lütfen sen işini bilirsin her türlü halledersin
Selam kızlar Nabersiniz. Ay ben tatil kilolariniyeni atmaya bbaşladım. 80.2 idim bugün
Hoşgeldin hep gel özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…