Haydi Yine Yeniden...

Kızlar şimdi meydandan geldim. Keşkek ekmek arası döner ikramı vardı ben sadece 1 tane ayran içtim helva geldi önüme onu da çocuklara yedirdim.
Gelirken duygusallastim cocuklarla bir yere cikmasam Vicdanen rahatsız oluyorum. Çıkınca da bin pişman ... birinin ağlaması diğerinin Nazi... iki çocukla bana her yer dar her yer zor anlayacağınız...

Herkese hayirli geceler muhtemelen sabaha okursunuz mesajimi uzun zaman oldu yazmayali olaylarin galiba dorduncu gunuydu telefonum kople gitti uzun zamandir telefonsuzum halen bir telim yok telefonumun ana karti yanmis esimin telden yaziyorum bu saate kadar biraz okudum herkes iyi galiba butterfly haric canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin sana yasadiklarina cok uzuldum ins iyi olacaksin ..... sizlere haber vereyim dedim .... kendinize iyi bakin ......

Hoşbulduk canım. Iste geldim buradayım. Belki sporların bana ilham olur da tekrar baslaybilirim

Arada gel böyle şükür sen iyiymissin bunu öğrendik Allah a emanet ol

Canim geçmiş olsun inş kısa sürede sen tele bizde sana kavusuruz

Niye oyle diyorsun canım oyle oyle buyucekler ıste biri 4 digeri kac yasındaydı senin benım Bir tane mutlaka iki cocuk daha zordur ama allah canlarını sağ etsin eminim cok ilgili bir annesındır sen kendini kötü hissetme esin yardımcı olmuyor mu hic

2 3 gundur aklımdaydın aslında neyse geCMiS olsun cana geleceğine mala gelsin insallah bır an once kavusursun telefonuna

Ama ben listeye girmeyeyim liste dışı takilayim aranızda olur mu
Bencede sen listeye girince istikrarlı olamıyorsun belki baskı hissediyorsun bilemiyorum zaten liste de yok suan biz her hafta yazıp yorumlıcaz burda olanlar toparlanmak adına sen neler yapıyorsun nasıl bır yol yanı liste falan mı doğaclama mı

Canım kıyamam sana çooook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canımm çok çok sağol..

Arkadaşım inşallah bu ilaçlar ise yarar aylardır bi rahata eremedin ama bu sefer daha iyi yerlere gittin bu sefer bitecek inşallah. Sen iyi ol yeter ki tuz şeker da eksik kalsın kısa süreliğine

Evet kuzum inş sağlığıma kavuşurum bunaldım artık dua edin.. Evet şükür eğitim araştrmada doçent doktorum çok iyi bakalım iyi olur inş.. Çnkü malum alerji doktoru yok mumla aradık bulduk resmen..

inşallah kortizon tedavisi işe yarar çabuk geçer rahatsızlıkların
15 gün sonraya kalmış alerji testin klasik alerji testimi acaba en fazla 12-16 arası şeye bakılan mı

Bilemiyorum ki kuzum heralde klasik. Toz polen ve gıdalara bakacaklar deriden. Minik kesikler atıyorlar koluna ve sıvıları damlatıyorlarmış..

Sizler nasılsınız bakalım? Bu süreçte yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Mucize bir şekilde artılarımdan kurtuldum bakalım inş devamı gelir.. O kadar seruma ilaca rağmen şükrettim kızlar.. Gerçi sağlığım geri gelsin de kilo verilir elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…