- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.081
Benım kzımada yapıldı cızık bole denmez compilation bi test turkiye de 200 tane varmis alerji doktoru bizde arastırma ya gidiyoruz docent asistanı degıl ama kendi bakıyor o yonden ıyı ama randevu bulmak cok zor sımdı de bir ne oldugu belli olsa sende de ona gore tedavi basladi test anında cikiyor ama ıs senin ilac etkisi gecmesi lazım dogru sonuc ıcınAmin canımm çok çok sağol..
Evet kuzum inş sağlığıma kavuşurum bunaldım artık dua edin.. Evet şükür eğitim araştrmada doçent doktorum çok iyi bakalım iyi olur inş.. Çnkü malum alerji doktoru yok mumla aradık bulduk resmen..
Bilemiyorum ki kuzum heralde klasik. Toz polen ve gıdalara bakacaklar deriden. Minik kesikler atıyorlar koluna ve sıvıları damlatıyorlarmış..
canooomm ben seni tatilde sanıyorum telefonun tatildeymiş meğerseHerkese hayirli geceler muhtemelen sabaha okursunuz mesajimi uzun zaman oldu yazmayali olaylarin galiba dorduncu gunuydu telefonum kople gitti uzun zamandir telefonsuzum halen bir telim yok telefonumun ana karti yanmis esimin telden yaziyorumbu saate kadar biraz okudum herkes iyi galiba @butterfly haric canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin sana yasadiklarina cok uzuldum ins iyi olacaksin ..... sizlere haber vereyim dedim .... kendinize iyi bakin ......
gülüm biz de liste yapmıyoruz zaten sadece o hafta ne durumdayız görelim diye kilo bildiriyoruz tomurcuğum tatilde o gelince liste yaparız büyük ihtimalAma ben listeye girmeyeyim liste dışı takilayim aranızda olur mu
iğne gibi bişeyle minnacık kesiklere damlatıp bekliyorlar kabaran olursa ona alerjin var demektirAmin canımm çok çok sağol..
Evet kuzum inş sağlığıma kavuşurum bunaldım artık dua edin.. Evet şükür eğitim araştrmada doçent doktorum çok iyi bakalım iyi olur inş.. Çnkü malum alerji doktoru yok mumla aradık bulduk resmen..
Bilemiyorum ki kuzum heralde klasik. Toz polen ve gıdalara bakacaklar deriden. Minik kesikler atıyorlar koluna ve sıvıları damlatıyorlarmış..
Yarım lavastan ne olacak canım sabah daha sonuçtatevafuk55 ben kahvaltıyı accık abarttım lavaş ekmeği yedim neredeyse yarıma yakın yemişimdir akşama da dolma köfte yapıcam nefsime hakim olabilirsem 2-3 tane yerim aslında hiç yemesem daha iyi yaa
gece de sabahta 520 tane ya samed çektim inşallah işe yarar
Bencede sen listeye girince istikrarlı olamıyorsun belki baskı hissediyorsun bilemiyorum zaten liste de yok suan biz her hafta yazıp yorumlıcaz burda olanlar toparlanmak adına sen neler yapıyorsun nasıl bır yol yanı liste falan mı doğaclama mı
Sizler nasılsınız bakalım? Bu süreçte yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Mucize bir şekilde artılarımdan kurtuldum bakalım inş devamı gelir.. O kadar seruma ilaca rağmen şükrettim kızlar.. Gerçi sağlığım geri gelsin de kilo verilir elbet..
gülüm biz de liste yapmıyoruz zaten sadece o hafta ne durumdayız görelim diye kilo bildiriyoruz tomurcuğum tatilde o gelince liste yaparız büyük ihtimal
Oğlum 1 yaşını yeni geçti canım. Beni çok zorluyor aşırı düşkün hiç bırakmıyor beni. Wc ye bile beraber gidiyoruz düşün yaniNiye oyle diyorsun canım oyle oyle buyucekler ıste biri 4 digeri kac yasındaydı senin benım Bir tane mutlaka iki cocuk daha zordur ama allah canlarını sağ etsin eminim cok ilgili bir annesındır sen kendini kötü hissetme esin yardımcı olmuyor mu hic
Ben tarçın koymuyorum zeytinyağında soğan kavuruyorum 1 havuç 1 patates küp şeklinde doğrayıp atıyorum barbunya ekliyorum kabuğu soyulup doğranmış domates ekliyorum azcık su koyuyorum 2 küpte şeker atıyorum istediğim baharat ana azcık koyuyorum yiyenler beğeniyor bu arada kurusunu bende yapmasam daha iyi olurtaze barbunya yı güzel yaparım diyen var mı kızlar azcık tarçınlı olan tarifi bilen varsa hayrına bana yazıversin ilk defa tazesini pişiricem kurusu hiç istediğim gibi olmuyordu nadiren pişiriyordum zaten
Benim kız 4 yaşında ben lavabodayken kapıda bekler kovalarım gitmez daha sen tazesin büyük kız cırlar onunla daha çok ilgileniyosun beni sevmiyosun gece uğraştıktan sonra ki yatış şeklimiz artık pes ettik ben yerde halı üstünde kızlar bizim yatakta yayılmış eşimi yataktan kovalamışlar oda kızların odasında uyuya kalmış bi kalktım tutulmuşum ama kızlar mutlu sorun yok diyolarOğlum 1 yaşını yeni geçti canım. Beni çok zorluyor aşırı düşkün hiç bırakmıyor beni. Wc ye bile beraber gidiyoruz düşün yanio yüzden bazen yılıyorum. Tabiki çanları sağ olsun sevgileri her şeye değer.. Eşim sağolsun sadece sevmeye yardimci
Aaa cok kucukmus canım ya normal sonra alışır benım ki buyuk artık 3 u doldurdu hasta olmadıgı surece cok rahatım sadece bu aralar cok konusuyor o kadarOğlum 1 yaşını yeni geçti canım. Beni çok zorluyor aşırı düşkün hiç bırakmıyor beni. Wc ye bile beraber gidiyoruz düşün yanio yüzden bazen yılıyorum. Tabiki çanları sağ olsun sevgileri her şeye değer.. Eşim sağolsun sadece sevmeye yardimci
Ayy Kıyamam biz bı ara nasıldık esim hep elinde yastık odaları dolaşıyor du kım nerde yatıyor belli degildi sımdı alştırdk sukur gunduz kendi basına bırakıyorum uyuyor gecede yanına uzanıyoruz uyuduktan sonra kalkıyoruz ama babası yatak odasına gelmemeyi ogrettı artık ısrar etmiyor gece uyanınca cagırıyor sadece sabah olunca pit pıt kalkıp geliyorBenim kız 4 yaşında ben lavabodayken kapıda bekler kovalarım gitmez daha sen tazesin büyük kız cırlar onunla daha çok ilgileniyosun beni sevmiyosun gece uğraştıktan sonra ki yatış şeklimiz artık pes ettik ben yerde halı üstünde kızlar bizim yatakta yayılmış eşimi yataktan kovalamışlar oda kızların odasında uyuya kalmış bi kalktım tutulmuşum ama kızlar mutlu sorun yok diyolar
O nasıl oluyor ya bazı sayfalar var gunluk resimli diyet Menus u paylaşıyor oyle bise mıEvet ya liste bir muddet sonra beni kasıyor rahat takılmayi seviyorum...
tamamen sağlıklı beslenme yapıyorum canım. 3 aana öğün ara öğün de yapıyorum arada ihtiyaç hissetmezsem yapmıyorum.
Intagram hesabı açtım kendime diyet hesabı yani orası beni bayagi motive ediyor
Yok kuzum ne kusuru est. Krepin totalinde azıcık un var bir krepe ne düşecek sanki.. bence gayet sağlıklı. Bende hem iki dilim çavdar hem de elma dilim patates yedimtevafuk55 canım Kahvaltı sormuşsun kusura bakma yeni okudum bitti benim yemek faslı ama menüde semizotu, sucuklu yumurta, domates salatalık, peynir, krep, bal reçel tereyağ kaymak vardı bu arada kızmadan soyleyim 1 krep yedim şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?