Haydi Yine Yeniden...

Bugün ki kilom 80.1

sabah 8.15 kahvaltı
2 tereyağlı yumurta
3 zeytin
Salatalık
domates
1 dilim cavdar ekmeği

ara
1 bardak ayran
1 elma

Öğlen gecikince yemeği hazırlayana kadar 1 mercimek köftesi attım agzima

öğlen
Yumurtasız menemen
1 kase pulbiberli yogurt
Kuru soğan. Bu ara canım çok istiyor elma gibi kuturdeterek yiyecem yani az kaldı
1 tatlı kaşığı ayva reçeli azcık tereyağ ile
1 dilim ekmek

ara
1 çay bardağı şekersiz nescafe

akşam yemedim ama saat 18.30 da
tavuklu salata

Su 3lt geçiyor her gün çok şükür
spor yapamiyorum ama başlamak istiyorum

dediğini yaptım :)))

ben de kurusunu böyle yapıyorum tazesi de aynı pişiyormuş demek ki :)sağol gülüm eline canına sağlık

madem mercimekli köfte vardı ne diye öğlen melemen yedin yazık değil mi o mercimekli köfteye ardından ağlamaz mı
menün gayet güzel olmuş afiyet olsun tambağım

menü
11 e doğru kahvaltı
yarıma yakın lavaş
1.5 haşlama yumurta
domates salatalık nane maydanoz dere otu peynir

ara 1
1 bardak tarçınlı süt

ara 2
1 büyük bardak sulandırılmış vişne suyu(şekeri bana çok geldi de)

akşam 8 e doğru
4 dolma köfte
3 bardak ayran
3-4 kaşık domates salatası

Aynen canım doktor kendisi bakıyor asistan değil.. Hatta baya da ilgilendi tane tane anlatıyor herşeyi. Sorularımı da güzelce dinledi cevapladı. Malum çoğu doç. egosu tavandır ama bu öyle değildi. Bakalım bi düzeleyim de testi de yaptırcam inş içim rahat etsin hiç değilse neye alerjim varsa öğrenirim..

Tabii başlamaz mı ama fena ter döküyorum sanki 1 saat yol koşmuşum gibi yoruyor ter döktürüyor nabzım fırlıyor.. Ama kaşıntım geçti elhamdülillah. Rabbim düşmanıma vermesin derler ya aynen öyle bir şiddette geçirdim bu hastalığı.. Ama şu idrar yolu enfeksiyonu için monurol vermişti tek seferlik toz saşe dün içtim akşam yatmadan. Bugün hep idrarda yanma oldu. Acaba temizliyor mu? Hiç yanmam yoktu önceden. Bir de bel ağrısı var baya. Belimdeb kasıklarıma doğru bir ağrı..

Artık bir haftadır hastane ev gibi olmuştu ya doktor diyo ki sen sağlık personeli misin anjio ödemi nereden biliyorsun bir de damarlarım çok ince ya normal iğneyle açılmıyo damar yolu. Bütün iğneleri ezberledim inceden kalına doğru hemşire de şaştı sarı mavi pembe güldüğüme bakmayın Allah düşürmesin..

Selam kızlar musait degilim menu m gume gitmesi n yazayım sonra tekrar gelirim
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek uzeri bal
2 saat sonra
Ceyrek simit 1 yumurta tavada
1 kk peynir domates salatlık

15 30
4 tavuk cop şiş aralarına kırmızı biber yesil biber ve domates le dızdım
Lahana salatası
Yoğurt 2 kasık

2 3 dilim karpuz 1 seftalı

Akşam gec oldu 8 de 3 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt
3 lt olacak su

Amin kuzum Rabbim bi daha yasatmasin..

Afiyet olsun canım menun harika. Yalnız ayran sisirir sen bence güzel bi kiraz sapı yeşil çay iç fıstığım

Süper menu canım afiyet olsun akşam benim de aynı saatte maalesef

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti: 2 dilim çavdar ek.
3 dilim elma dilim patates
3 zeytin, çatal ucu labne
1 kup helva, 2 kaşık melemen
1 haş yumurta, 3 koz biber
Dom salatalik

Ara: küçük kase karşk çerez kabak cekirdekli
Ara: 1 küçük mısır

Aksam: 1 kase yeşil mercimek yem az eriştesi
6 yaprak sarma 2 kaşık yoğurt
Salata
Bitki Çayı
Şekersiz Nescafe
3 litre su

Spor bildirimi
400 ip atlama
Jillian level 1 5/30

Menunde kilon da gayet güzel canım. 7 lerin tam esigindesin hadi bakalım şu ic3miyordun onu da arttirmissin Tebrikler..

Menunde kilon da gayet güzel canım. 7 lerin tam esigindesin hadi bakalım şu ic3miyordun onu da arttirmissin Tebrikler..

7 ler geldi bile canım çok şükür
bbugün ki kilom 79.7 yaz dönemi şu bayagi içiliyor. Aslında 78.6 yi görmüştüm ama tatilde aldim . Onları vermekle uğraşıyorum şimdi. Çoğu gitti azi kaldi

Afiyet olsun gayet guzel yaprak sarma da olçulu yenmiş aslında 19 u gecmese akşamları iyi olur işe guce daldım yemem sandım cok acıktım ama sonrasında işe devam ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…