- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.101
O nasıl oluyor ya bazı sayfalar var gunluk resimli diyet Menus u paylaşıyor oyle bise mı
dediğini yaptım :)))Yarım lavastan ne olacak canım sabah daha sonuçtaakşam da ye dolma köftesni yanına da bol ayran Ohhh misss
Bende şu an çok yemiş hissediyorum ama çok da yemedim ama emin değilim çeşit coktu sofrada çok kaldım sanırım ondan bu doygunluk hissi.
ben de kurusunu böyle yapıyorum tazesi de aynı pişiyormuş demek ki :)sağol gülüm eline canına sağlıkBen tarçın koymuyorum zeytinyağında soğan kavuruyorum 1 havuç 1 patates küp şeklinde doğrayıp atıyorum barbunya ekliyorum kabuğu soyulup doğranmış domates ekliyorum azcık su koyuyorum 2 küpte şeker atıyorum istediğim baharat ana azcık koyuyorum yiyenler beğeniyor bu arada kurusunu bende yapmasam daha iyi olur
madem mercimekli köfte vardıBugün ki kilom 80.1
sabah 8.15 kahvaltı
2 tereyağlı yumurta
3 zeytin
Salatalık
domates
1 dilim cavdar ekmeği
ara
1 bardak ayran
1 elma
Öğlen gecikince yemeği hazırlayana kadar 1 mercimek köftesi attım agzima
öğlen
Yumurtasız menemen
1 kase pulbiberli yogurt
Kuru soğan. Bu ara canım çok istiyor elma gibi kuturdeterek yiyecem yani az kaldı
1 tatlı kaşığı ayva reçeli azcık tereyağ ile
1 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı şekersiz nescafe
akşam yemedim ama saat 18.30 da
tavuklu salata
Su 3lt geçiyor her gün çok şükür
spor yapamiyorum ama başlamak istiyorum
Benım kzımada yapıldı cızık bole denmez compilation bi test turkiye de 200 tane varmis alerji doktoru bizde arastırma ya gidiyoruz docent asistanı degıl ama kendi bakıyor o yonden ıyı ama randevu bulmak cok zor sımdı de bir ne oldugu belli olsa sende de ona gore tedavi basladi test anında cikiyor ama ıs senin ilac etkisi gecmesi lazım dogru sonuc ıcın
iğne gibi bişeyle minnacık kesiklere damlatıp bekliyorlar kabaran olursa ona alerjin var demektir
koyun sütü eti tüyü peyniri , yumurta beyazı sarısı, polen toz v.s. bunun gibi şeylere bakılıyor en detaylı alerji testini ankara da yapıyorlar gerisi genelde klasik test yapıyor bildiğim kadarıyla
ee bu gün nasılsın kortizonlu ilaçlar işe yaramaya başladı mı
Hayırdır canım ne oldu ciddi bişey yoktur insaallah çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canımdediğini yaptım :)))
Amin kuzum Rabbim bi daha yasatmasin..Artık bir haftadır hastane ev gibi olmuştu ya doktor diyo ki sen sağlık personeli misin anjio ödemi nereden biliyorsunbir de damarlarım çok ince ya normal iğneyle açılmıyo damar yolu. Bütün iğneleri ezberledim inceden kalına doğru hemşire de şaştı sarı mavi pembe güldüğüme bakmayın Allah düşürmesin..
Afiyet olsun canım menun harika. Yalnız ayran sisirir sen bence güzel bi kiraz sapı yeşil çay iç fıstığımmenü
11 e doğru kahvaltı
yarıma yakın lavaş
1.5 haşlama yumurta
domates salatalık nane maydanoz dere otu peynir
ara 1
1 bardak tarçınlı süt
ara 2
1 büyük bardak sulandırılmış vişne suyu(şekeri bana çok geldi de)
akşam 8 e doğru
4 dolma köfte
3 bardak ayran
3-4 kaşık domates salatası
Süper menu canım afiyet olsunSelam kızlar musait degilim menu m gume gitmesi n yazayım sonra tekrar gelirim
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek uzeri bal
2 saat sonra
Ceyrek simit 1 yumurta tavada
1 kk peynir domates salatlık
15 30
4 tavuk cop şiş aralarına kırmızı biber yesil biber ve domates le dızdım
Lahana salatası
Yoğurt 2 kasık
2 3 dilim karpuz 1 seftalı
Akşam gec oldu 8 de 3 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt
3 lt olacak su
Menunde kilon da gayet güzel canım. 7 lerin tam esigindesin hadi bakalımBugün ki kilom 80.1
sabah 8.15 kahvaltı
2 tereyağlı yumurta
3 zeytin
Salatalık
domates
1 dilim cavdar ekmeği
ara
1 bardak ayran
1 elma
Öğlen gecikince yemeği hazırlayana kadar 1 mercimek köftesi attım agzima
öğlen
Yumurtasız menemen
1 kase pulbiberli yogurt
Kuru soğan. Bu ara canım çok istiyor elma gibi kuturdeterek yiyecem yani az kaldı
1 tatlı kaşığı ayva reçeli azcık tereyağ ile
1 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı şekersiz nescafe
akşam yemedim ama saat 18.30 da
tavuklu salata
Su 3lt geçiyor her gün çok şükür
spor yapamiyorum ama başlamak istiyorum
Menunde kilon da gayet güzel canım. 7 lerin tam esigindesin hadi bakalımşu ic3miyordun onu da arttirmissin Tebrikler..
Afiyet olsun gayet guzel yaprak sarma da olçulu yenmiş aslında 19 u gecmese akşamları iyi olur işe guce daldım yemem sandım cok acıktım ama sonrasında işe devam ettımMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti: 2 dilim çavdar ek.
3 dilim elma dilim patates
3 zeytin, çatal ucu labne
1 kup helva, 2 kaşık melemen
1 haş yumurta, 3 koz biber
Dom salatalik
Ara: küçük kase karşk çerez kabak cekirdekli
Ara: 1 küçük mısır
Aksam: 1 kase yeşil mercimek yem az eriştesi
6 yaprak sarma 2 kaşık yoğurt
Salata
Bitki Çayı
Şekersiz Nescafe
3 litre su
Spor bildirimi
400 ip atlama
Jillian level 1 5/30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?