- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.121
Akşamkı tavuk salatası nı yedıysen menu cok guzel ozaman 10 kilo vermıssın cok farketmıstır sende7 ler geldi bile canım çok şükür
bbugün ki kilom 79.7 yaz dönemi şu bayagi içiliyor. Aslında 78.6 yi görmüştüm ama tatilde aldim . Onları vermekle uğraşıyorum şimdi. Çoğu gitti azi kaldi
Afiyet olsun lavaş zaten az yemıssın Karatay bıle illa yıceksenız ekmek yerine lavaş yıyın diyor dolma köfteyı de bılmıyordum sımdı netten baktım galiba Patatesi kucuk oluyor ve Kızartma olmuyor Ayranı cok içmİşsin ben cok icsem nefes alamıyorum şişlıkten vede cok uykum gelirmenü
11 e doğru kahvaltı
yarıma yakın lavaş
1.5 haşlama yumurta
domates salatalık nane maydanoz dere otu peynir
ara 1
1 bardak tarçınlı süt
ara 2
1 büyük bardak sulandırılmış vişne suyu(şekeri bana çok geldi de)
akşam 8 e doğru
4 dolma köfte
3 bardak ayran
3-4 kaşık domates salatası
Kesinlikle haklısın canım aksamlari geç yemek bana yaramıyor zaten. bundan sonra inşallah 19u geçmeyecek..Afiyet olsun gayet guzel yaprak sarma da olçulu yenmiş aslında 19 u gecmese akşamları iyi olur işe guce daldım yemem sandım cok acıktım ama sonrasında işe devam ettım
Akşamkı tavuk salatası nı yedıysen menu cok guzel ozaman 10 kilo vermıssın cok farketmıstır sende
Selam kızlar ben gormeye basladim eksı hersey yolunda ya sabah krep yedim tatlı tabagının ortası kadar tam olctum 2 tane öğlen kızım kısır istiyor bende yesem mi abartmıs mı olurum yoksa 1 patates ve 1 yumurta haşlayıp salata yapacam ders calısıyorm iki ayrı seyle ugrasmak ıstemedm ama krepı hatırlayınca cok mu olur dıyorum
Evet doğru aslında onu da yapmasam zaten patates de aynı sey yada tamamen farklı bize yapmam lazım kısır en iyisi zeytınyglı yapayım sagol canımRahat ol canim. Krep zaten küçük ve çokta sağlıksız bişey değil yani. Kısır ında yağını tuzunu biraz azalttım mi öğlen için güzel bir tercih bence.. tabi porsiyon kontrolü de önemli ben olsam 4 -5 yk yerdim 1 bardak ayran la güzel olur
Evet doğru aslında onu da yapmasam zaten patates de aynı sey yada tamamen farklı bize yapmam lazım kısır en iyisi zeytınyglı yapayım sagol canım
benim yaptığım malatya usulü haşlama üstüne isteyen tereyağı döküyor bir yemek kaşığına sığıyor istesen tek lokmada ağzına atarsın yaklaşık yumurta büyüklüğünde küçük yapıyorum daha doğrusu anca bu kadarını beceriyorum :)Afiyet olsun lavaş zaten az yemıssın Karatay bıle illa yıceksenız ekmek yerine lavaş yıyın diyor dolma köfteyı de bılmıyordum sımdı netten baktım galiba Patatesi kucuk oluyor ve Kızartma olmuyor Ayranı cok içmİşsin ben cok icsem nefes alamıyorum şişlıkten vede cok uykum gelir
bence krep ekmekten daha sağlıklı içine azcık un koyuyoruz gerisi yumurta süt öğlen kısırını ye bence nasıl olsa ölçülü yersin iki ayrı şeyle de uğraşmamış olursun aklın kısır da kalmamış olur derslerine konstre olabilirsinSelam kızlar ben gormeye basladim eksı hersey yolunda ya sabah krep yedim tatlı tabagının ortası kadar tam olctum 2 tane öğlen kızım kısır istiyor bende yesem mi abartmıs mı olurum yoksa 1 patates ve 1 yumurta haşlayıp salata yapacam ders calısıyorm iki ayrı seyle ugrasmak ıstemedm ama krepı hatırlayınca cok mu olur dıyorum
Ay ekim cok tatlısın ya samimi soyluyorum sımdı meyve molası verdım zaten kısıra kasık atcam illa demi barı olculu yerim su dolma kofte yıde cok merak ettim bende yapım birgun ama icinde kı patates agzında cogalıyor mu yerken sanki iyi olur gıbı geldibence krep ekmekten daha sağlıklı içine azcık un koyuyoruz gerisi yumurta süt öğlen kısırını ye bence nasıl olsa ölçülü yersin iki ayrı şeyle de uğraşmamış olursun aklın kısır da kalmamış olur derslerine konstre olabilirsin
kısırını ye gücünü topla doğruuu ders başına hadi benim gururum azimli arkadaşım allah zihin açıklığı versin
ben demiiiiAy ekim cok tatlısın ya samimi soyluyorum sımdı meyve molası verdım zaten kısıra kasık atcam illa demi barı olculu yerim su dolma kofte yıde cok merak ettim bende yapım birgun ama icinde kı patates agzında cogalıyor mu yerken sanki iyi olur gıbı geldi
Bi cumartesi için çok hafif bir gündü hatta Kahvaltı klasik sucuklu yumurta, 1 krep domates salatalık peynir semizotu azcık yağ bal,akşam yemeği semizotu yoğurt yeşil mercimek az hamur kesme karışım koydum yanına salata ile yedim arada karpuz kavun ve vazgeçilmezim Türk kahvesi ceviz vardı dün regl ağrısı çoktu gün boyu ruh gibi dolandım kusura bakmayın gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?