- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.141
Canim abartı kısmı 1.5 dilim çavdar ve 1 tane 321 poğaça olmasiekim2009 sabah sabah çok güldüm Allahta seni güldürsün
@butterfly143 bi daha hastalık uğramasın Rabbim güç şifa versin inşallah
T tatlitambak senin adına sevindim devamı gelecek inşallah
tevafuk55 abartı dediğin kahvaltı merak uyandırdı diycem ama sen onu bile ölçülü yemişsindir
Ever az koydum yedim bıleFilik kısır demişsin yağı ölçülü koyduğun sürece sorun olmaz canım arkadaşım afiyet olsun şimdiden
Yok ya bence cok sayılmaz hıc takılma poğaça normal boyuttaysa zaten hıc takma bence bende farklı yaptım kahvaltımı bugun hergun aynı olmuyor işteCanim abartı kısmı 1.5 dilim çavdar ve 1 tane 321 poğaça olmasiyanına da tabi kahvaltiliklar..
Zaten kilo olarak ta iyisin de bu kadar spor yaptığını hesaba katarsak hıc yağ falan oldugunu kotu gozuken bır tabaka oldugunu asla sanmiyorumSabah kalktım Kahvaltı öncesi 40 dk eliptik bisiklet 40 dk plates yaptım kahvaltım sebze ağırlıklı daha ne olsun bugün dışarda olcam bol bol yürürüm artık istemiyorum bu yağları okul açılana kadar kurtulacağım
Senin kı iclı köfte gıbı oluyor ozaman cok cesit yemek biliyorsun sen ben aynı seylerle dondermeye calısıyorum vallahi allah affetsın Agır yemekler yapmasam iyi zaten de esimde kızımda bir cok şeyi yemiyor yada cok zahmet edip birsey yapiyorsun hıc ragbet gormuyor evde farkı yok yanı pilav mis sarmaymıs yaptığimla kalıyorumben demiiiitatlıyım hihihihih
ben patatesli yapmadım
kısırlık bulgur
biraz irmik
biraz da un tuz su ile yoğuruyorum hamurunu
içini kıymalı yapıyorum benimkiler onu seviyor
arada içi patatesli ya da ıspanaklı da yapıyorum onlara da bol soğan ve biraz kıyma konuyor patateslisi sade de yapılıyor malum kıyma yemeyenler var ben onu da seviyorum
gülüm bu aralar karanfilli meyve suyu v.s. yap kendine hiç olmadı suyuna at beklet iç ağızda çiğnemesi çok acı olur zihin açar bol bol kullanmaya bak
Sağol kuzum küçüktü canım kurabiye büyüklüğünde ama tabiki daha tombik :))Yok ya bence cok sayılmaz hıc takılma poğaça normal boyuttaysa zaten hıc takma bence bende farklı yaptım kahvaltımı bugun hergun aynı olmuyor işte
Ne kadar sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımSelam kızlar ben Menümü yazayım şimdiden belli çünki
sabah
Yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi
1 yk pekmez
1 elma blender dan çektim.chai tohumu ve tarçın ekledim. Soğuk soğuk afiyetle yedim
ara
2 ceviz içi
7 otlu çay
öğlen 3 yumurtadan omlet yaptım yarısını yedim.
salatalık domates
ara yok
akşam en gec 18.30
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt
Su 2.5 lt bitti daha 1.5 lt daha içer 4 lt ye tamamlarim
dışı etle yoğurulana biz içli köfte diyoruz sade yoğurulana dolma köfte aslında bildiğin içli köfte :)Senin kı iclı köfte gıbı oluyor ozaman cok cesit yemek biliyorsun sen ben aynı seylerle dondermeye calısıyorum vallahi allah affetsın Agır yemekler yapmasam iyi zaten de esimde kızımda bir cok şeyi yemiyor yada cok zahmet edip birsey yapiyorsun hıc ragbet gormuyor evde farkı yok yanı pilav mis sarmaymıs yaptığimla kalıyorum
süper olmuş menün tam protein günü gibi :)afiyet şifa olsunSelam kızlar ben Menümü yazayım şimdiden belli çünki
sabah
1 yk pekmez
1 elma blender dan çektim.chai tohumu ve tarçın ekledim. Soğuk soğuk afiyetle yedim
ara
2 ceviz içi
7 otlu çay
salatalık domates
ara yok
akşam en gec 18.30
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt
Canım bizde o bıldıgın iclı köfte acayip severim gorumcem 100 tane yapmıştı ramazan boyunca bıtırmısızdışı etle yoğurulana biz içli köfte diyoruz sade yoğurulana dolma köfte aslında bildiğin içli köfte :)
yok gülüm çok bildiğimden değil benimkiler her şeyi beğenmez yemez bende onların damak tadına uyabileceğini düşündüğüm yemekleri değiştiriyorum bazen uyduruk kendim bişeyler deniyorum özellikle kurabiye türü nü yapıyorum beğeniyor eşim sonra nasıl yaptığımı unutuyorum içine ne koymuştum acaba diye düşünüp duruyorum :))
sürekli güzel yaparsan rağbet görmez arada sırada yap ağır yemekleri birde dışarda başkasının yemeğini yesinler işte o zaman senin yemeklerin kıymetini anlarlar :)
Ne kadar sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Selam kızlar donus te gec kalıyor menu yazayım sımdı akşam yemegimi yiyorum zaten
Kahvaltı
2 krep
1 tatlı kasigi bal 1 tatlı kaşığı ev.y.cilek recl
Yarıö kk süzme peynir 1 cay kaşığı labne
3 4 dilim karpuz
14.30 falan emin degilm
5 kaşık kısır
Salata 1 bardak ayran
2 petibör bisküvi
18 30
2 közlenmiş patlican ustune yoğurt pil biber
2 lt gecti yatmadan 3 olur zaten
Baya doyasıya yemısım gercekten hergun tıka basa doyuyorum bı tık daha azaltmalıyım galiba tartı gunu duruma gore bakıcam artık
dışı etle yoğurulana biz içli köfte diyoruz sade yoğurulana dolma köfte aslında bildiğin içli köfte :)
yok gülüm çok bildiğimden değil benimkiler her şeyi beğenmez yemez bende onların damak tadına uyabileceğini düşündüğüm yemekleri değiştiriyorum bazen uyduruk kendim bişeyler deniyorum özellikle kurabiye türü nü yapıyorum beğeniyor eşim sonra nasıl yaptığımı unutuyorum içine ne koymuştum acaba diye düşünüp duruyorum :))
sürekli güzel yaparsan rağbet görmez arada sırada yap ağır yemekleri birde dışarda başkasının yemeğini yesinler işte o zaman senin yemeklerin kıymetini anlarlar :)
Valla ne denir bilmiyorum super ötesi olmus cok az degıl mı ya birde sabah ben cay peynir ekmek bise olmazsa hayatta yapamam fazla klasik bır insanım ekmek olmasa da yumurta ne bilim yulafı akşam yada ara öğünü olarak yedim hepSelam kızlar ben Menümü yazayım şimdiden belli çünki
sabah
1 yk pekmez
ara
2 ceviz içi
7 otlu çay
salatalık domates
ara yok
akşam en gec 18.30
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt
tıka basa doyuyorsan miden ciddi şekilde küçülmüşSelam kızlar donus te gec kalıyor menu yazayım sımdı akşam yemegimi yiyorum zaten
Kahvaltı
2 krep
1 tatlı kasigi bal 1 tatlı kaşığı ev.y.cilek recl
Yarıö kk süzme peynir 1 cay kaşığı labne
3 4 dilim karpuz
14.30 falan emin degilm
5 kaşık kısır
Salata 1 bardak ayran
2 petibör bisküvi
18 30
2 közlenmiş patlican ustune yoğurt pil biber
2 lt gecti yatmadan 3 olur zaten
Baya doyasıya yemısım gercekten hergun tıka basa doyuyorum bı tık daha azaltmalıyım galiba tartı gunu duruma gore bakıcam artık
benimkiler buzluktan çıkanı beğenmiyor hep taze yapmam gerekiyor dün çok olmuştu galiba 50 den fazla yapmışım komşuma bir tabak doldurdum verdim benimkiler de doyasıya yedi bu güne de kaldı oğlum yerim dedi ,babası istemiyor ,makarna istiyor :)Canım bizde o bıldıgın iclı köfte acayip severim gorumcem 100 tane yapmıştı ramazan boyunca bıtırmısıztabı iftara gelenler oldukca ara sıcak olarak paso köfte haşladım
ben değilim kesin :)Ay bana bugün spor arkadaşlığı yapacak olan var mı kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?