- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.161
kız senin kv içini az koysun diye kalın açıyordur bizimkiler öylesinin yüzüne bakmaz :)Ablam biliyorsun benim bey de malatya li ve Kayinvalide analı kızlı olarak yapar. Ama ana lari çok kalın ya. Icli köfte gibi ama çok kalın geliyor bana. Sevemedim bir türlü.
Bi de kiraz yapragindan bir yemek yapıyorlar biliyor musun sever misin
Ay buzluktan cikanı yemezlermıs tabı alışmıslar canım sen taze taze gece gunduz demeden yemek yapıyorsun sen guzel yapıyorsundur ama gercekten icki köftenın ana vatanı Adana baska yorelerde kalın yapıyorlar kım yese sasırıyor bizimki cok Ince oluyor herkes oyle guzel yapamaz ben hıc yapamıyorum meselabenimkiler buzluktan çıkanı beğenmiyor hep taze yapmam gerekiyor dün çok olmuştu galiba 50 den fazla yapmışım komşuma bir tabak doldurdum verdim benimkiler de doyasıya yedi bu güne de kaldı oğlum yerim dedi ,babası istemiyor ,makarna istiyor :)
Guzel ama 11 den akşama ıyı duruyorsun arayı pek saymıyorum cok az zaten meyve falan sevmiyor musun senmenü vereyim bende
kahvaltı 11:00
3 ince dilim bayat ekmeğe incecik sucukla kaşarla mikrodalgada pişirdim yedim
kırmızı ve yeşil biberli kaşarlı yumurtadan 3-4 çatal
domates salatalık
kayısı reçelinin sadece tanesinden 2 çatal
ara
bitki çayı
sabahtan kalan salatalıktan bir kaç dilim
iki lokma ekmeğe peynirle kıl biber
akşam 18 :30
1 kase zeytin yağlı barbunya
1 kase yoğurt
Ya ben aslında hergun bal yiyorum unutyorum yazmaya bazen sabaha karsı bazen de sabah yiyip yatıyorum yada ders mideme kramp giriyor kıvranacak kadar nerdeyse bı titreme gıbı bise ama bal acayip ıyı geliyor ilaçlarımı duzenli kullansam aslında ıyım ihmal ediyorumtıka basa doyuyorsan miden ciddi şekilde küçülmüş
çok güzel dengelemişsin süper olmuş menün afiyet olsun
Şa- ha- ne harika gidiyorsun maşallah maşallah sanamenü vereyim bende
kahvaltı 11:00
3 ince dilim bayat ekmeğe incecik sucukla kaşarla mikrodalgada pişirdim yedim
kırmızı ve yeşil biberli kaşarlı yumurtadan 3-4 çatal
domates salatalık
kayısı reçelinin sadece tanesinden 2 çatal
ara
bitki çayı
sabahtan kalan salatalıktan bir kaç dilim
iki lokma ekmeğe peynirle kıl biber
akşam 18 :30
1 kase zeytin yağlı barbunya
1 kase yoğurt
Azaltacağın bişey yok bence gayet yerinde menü olmuş afiyet olsun arkadaşımSelam kızlar donus te gec kalıyor menu yazayım sımdı akşam yemegimi yiyorum zaten
Kahvaltı
2 krep
1 tatlı kasigi bal 1 tatlı kaşığı ev.y.cilek recl
Yarıö kk süzme peynir 1 cay kaşığı labne
3 4 dilim karpuz
14.30 falan emin degilm
5 kaşık kısır
Salata 1 bardak ayran
2 petibör bisküvi
18 30
2 közlenmiş patlican ustune yoğurt pil biber
2 lt gecti yatmadan 3 olur zaten
Baya doyasıya yemısım gercekten hergun tıka basa doyuyorum bı tık daha azaltmalıyım galiba tartı gunu duruma gore bakıcam artık
Kahvaltı
1 poğaça, kibrit kutusu peynir, domates salatalık kırmızı biber maydanoz, soğanlı yumurta, yarım su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 çay kaşığı bal reçel
Ara
Karpuz kavun
Spor bildirimim
40 dk eliptik bisiklet
40 dk plates hareketleri
100 ip atlama
Akşama kadar ayakta bi o yana bi bu yana
30 dk top havuzunda kızımla oynama
Benden bugünlük bu kadar
Bizde ile gittik düzenlenen ahanda sadece simit vardı yemek istemedim çıkışta çocukları avm oyun alanına götürdüm onlarla içerde bayağı oynadım eve gelince saat geçti o yüzden yemedim sabah bi uyandım başım çatlıyor sporda yapamadım mide bulantısı geçti şükür ilaç içtim enerjim artsa yemek pişirsem bugün benden iyisi olmaz
Geçmiş olsun canım keşke süt icseydin en azından.. açlık ve yorgunluk etkilemiş sanırım..Bizde ile gittik düzenlenen ahanda sadece simit vardı yemek istemedim çıkışta çocukları avm oyun alanına götürdüm onlarla içerde bayağı oynadım eve gelince saat geçti o yüzden yemedim sabah bi uyandım başım çatlıyor sporda yapamadım mide bulantısı geçti şükür ilaç içtim enerjim artsa yemek pişirsem bugün benden iyisi olmaz
321 poğaça hiç yapmadım ama adını çok duydum nasıl güzel mi sende ki tarif nasıl bu arada Kahvaltı beni rahatsız etmedi gezerken simit miktarın az olabilirdi iskender Hımmm ile gidildiğinde bu tarz yemekler oluyor sorun hepsinin aynı günde olması ama sen genelde güzel menüler veriyorsunki bunu dengeleyeceğini düşünüyorumGünaydın canlarim,
Biz dün ilçeden ile gittik meydana
Baya yorucu bir gündü iki çocukla o kalabalıklar.. gece de çok.geç saatte döndük ve perttim artık.
Ve diyete hiç uyandım maalesef
Hatırladığım kadari ile yazayım ama rezil gerçekten
Sabah: 1.5 dilim çavdar ekmek
1 tane 321 poğaça
Az kaşar 1 yum peynirli omlet
Yarım dilimine 1 çay k kaymak ve bal
3 zeytin domates salatalık
Ara: süt
Ara: 2 tane eti cin 1 meyve suyu
Gezerken elimde bir simit
Aksam: Yoğurtlu iskender
Suyu çok.içtim hava çok sıcakti 3 litreyi geçmiştir.
Kusura bakmayın canlarim bugün telafi edecem inşallah..
Sağol canım Reglim az gelince baş ağrısı yapıyo ilaç içmek için nesfit yedim inşallah akşama kadar toparlarımGeçmiş olsun canım keşke süt icseydin en azından.. açlık ve yorgunluk etkilemiş sanırım..
Canim bendeki tarif söyle321 poğaça hiç yapmadım ama adını çok duydum nasıl güzel mi sende ki tarif nasıl bu arada Kahvaltı beni rahatsız etmedi gezerken simit miktarın az olabilirdi iskender Hımmm ile gidildiğinde bu tarz yemekler oluyor sorun hepsinin aynı günde olması ama sen genelde güzel menüler veriyorsunki bunu dengeleyeceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?