Haydi Yine Yeniden...

kız senin kv içini az koysun diye kalın açıyordur bizimkiler öylesinin yüzüne bakmaz :)
dışı etli olan analı kızlının hamuru dışı etsiz olandan azcık kalın olur ama azcık
kiraz yaprağını sırf o köfteden yapmak için eskiden annemler üzüm yaprağı gibi basarlardı salamura yaparlardı en sevdiğim malatya yemeği kesinlikle o bayılıyorum sarması çok eziyetli sigaradan ince sarılıyor yaa ben hiç yapmadım hazır sarılı çıkardı kv buzluktan verdi bu defa eve gelince pişirdim ayranını erik ekşisini soğanını tam tutturdum bir de sarabilsem yapabilirmişim :))

menü vereyim bende
kahvaltı 11:00
3 ince dilim bayat ekmeğe incecik sucukla kaşarla mikrodalgada pişirdim yedim
kırmızı ve yeşil biberli kaşarlı yumurtadan 3-4 çatal
domates salatalık
kayısı reçelinin sadece tanesinden 2 çatal

ara
bitki çayı
sabahtan kalan salatalıktan bir kaç dilim
iki lokma ekmeğe peynirle kıl biber

akşam 18 :30
1 kase zeytin yağlı barbunya
1 kase yoğurt

Ay buzluktan cikanı yemezlermıs tabı alışmıslar canım sen taze taze gece gunduz demeden yemek yapıyorsun sen guzel yapıyorsundur ama gercekten icki köftenın ana vatanı Adana baska yorelerde kalın yapıyorlar kım yese sasırıyor bizimki cok Ince oluyor herkes oyle guzel yapamaz ben hıc yapamıyorum mesela

Guzel ama 11 den akşama ıyı duruyorsun arayı pek saymıyorum cok az zaten meyve falan sevmiyor musun sen

tıka basa doyuyorsan miden ciddi şekilde küçülmüş
çok güzel dengelemişsin süper olmuş menün afiyet olsun
Ya ben aslında hergun bal yiyorum unutyorum yazmaya bazen sabaha karsı bazen de sabah yiyip yatıyorum yada ders mideme kramp giriyor kıvranacak kadar nerdeyse bı titreme gıbı bise ama bal acayip ıyı geliyor ilaçlarımı duzenli kullansam aslında ıyım ihmal ediyorum

Şa- ha- ne harika gidiyorsun maşallah maşallah sana

Azaltacağın bişey yok bence gayet yerinde menü olmuş afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı
1 poğaça, kibrit kutusu peynir, domates salatalık kırmızı biber maydanoz, soğanlı yumurta, yarım su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 çay kaşığı bal reçel
Ara
Karpuz kavun
Spor bildirimim
40 dk eliptik bisiklet
40 dk plates hareketleri
100 ip atlama
Akşama kadar ayakta bi o yana bi bu yana
30 dk top havuzunda kızımla oynama
Benden bugünlük bu kadar

Bu arada içli köfteye bayılırım eşim sevmez o yüzden çok nadir yapıyorum hatırlamıyorum bile en son yediğim zamanı bi ara yapayım bari özlemiştim

Öğlen akşam yemeği yok mu
spor super

Günaydın canlarim,
Biz dün ilçeden ile gittik meydana
Baya yorucu bir gündü iki çocukla o kalabalıklar.. gece de çok.geç saatte döndük ve perttim artık.
Ve diyete hiç uyandım maalesef
Hatırladığım kadari ile yazayım ama rezil gerçekten
Sabah: 1.5 dilim çavdar ekmek
1 tane 321 poğaça
Az kaşar 1 yum peynirli omlet
Yarım dilimine 1 çay k kaymak ve bal
3 zeytin domates salatalık

Ara: süt
Ara: 2 tane eti cin 1 meyve suyu
Gezerken elimde bir simit
Aksam: Yoğurtlu iskender

Suyu çok.içtim hava çok sıcakti 3 litreyi geçmiştir.
Kusura bakmayın canlarim bugün telafi edecem inşallah..

Bizde ile gittik düzenlenen ahanda sadece simit vardı yemek istemedim çıkışta çocukları avm oyun alanına götürdüm onlarla içerde bayağı oynadım eve gelince saat geçti o yüzden yemedim sabah bi uyandım başım çatlıyor sporda yapamadım mide bulantısı geçti şükür ilaç içtim enerjim artsa yemek pişirsem bugün benden iyisi olmaz

Geçmiş olsun canım keşke süt icseydin en azından.. açlık ve yorgunluk etkilemiş sanırım..

321 poğaça hiç yapmadım ama adını çok duydum nasıl güzel mi sende ki tarif nasıl bu arada Kahvaltı beni rahatsız etmedi gezerken simit miktarın az olabilirdi iskender Hımmm ile gidildiğinde bu tarz yemekler oluyor sorun hepsinin aynı günde olması ama sen genelde güzel menüler veriyorsunki bunu dengeleyeceğini düşünüyorum

Canim bendeki tarif söyle
3 kabartma tozu
2 şu bard yoğurt
1 şu bard sıvı yağ
Tuz ve aldığı kadar un

Içi için
Patates haşlayıp baharat ekleyerek de yapılabilir
Ben koy peynirli maydanozlu daha çok seviyorum
Puf noktası
Hamur yogrulduktan sonra nemli bi bez kapatılıp dolapta 1 2 saat bekletilecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…