- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.181
Gayet nefis görünüyor yanına da bir kahve ımmmm harikaSelam kızlar bugün düzensiz beslenme oldu benim için öğün ve saatler açısından yani..
Kızlar kendime tatlı arayışına girdim ve bunu yaptım.
1 bardak süte
2 yk yulaf ezmesi
1 yk chai
1 yk kuru üzüm
3 ceviz içi
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi
kakao biraz beklettim ve blender dan geçirdim. Tavaya 1 çay kaşığı yağ koyup fırça ile yaydim.
karşımda 1 er kaşık tavaya dökerek pişirdim. Afiyetle hepsini yedim. Zaten toplam 1 kase bişey çıkmıştı harcı. Bu tarifleri deniyorum çünki bana hem alternatif oluyor hem de tatlıya ihtiyacım gidiyor. Ama gelistirecegim daha. Evde olan malzemeler ile yaptım. Yoksa bal hurma falan da olsaydı daha değişik şeyler çıkartabilirdim. Bakalim zamanla o da olur
Gayet nefis görünüyor yanına da bir kahve ımmmm harika
Canlarım özledim sizi bi ses verin hele
Menümu vereyim
Sabah: 1 dilim çavdar ekm üzerine kaymak bal
2 has yumurta, 4 kup kaşar
3 zeytin, domates salatalık
3 çatal biber kizartmasi
Ara:Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Öğle: 2 tavuk Baget, az domates salatalık
Ara: 1 buçuk bardak süt 2 hurma
Aksam 18.30: Yoğurtlu pul biberli patlıcan salatası,
Birkaç dilim karpuz
Ara yapabilirim avuç içi çerez olabilir
3 litre su
Bitki Çayı
Canim sporu akşam yapmayı düşünüyorum. Yapmadan yazmayayim dedim.Menün gayet güzel canım hersey ölçülü bana göre.
Spor yok mu spor
farkında mısın bildiğin sağlıklı beslenmeyi öğrendik hepimiz çok zayıflarız yada zayıflamayız o ayrı ama sağlıklı beslendiğin kesin menün çok güzel valla afiyet olsun :)Canlarım özledim sizi bi ses verin hele
Menümu vereyim
3 çatal biber kizartmasi
Birkaç dilim karpuz
3 litre su
Bitki Çayı
Sen bu işi biliyorsun çok güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımCanlarım özledim sizi bi ses verin hele
Menümu vereyim
3 çatal biber kizartmasi
Birkaç dilim karpuz
3 litre su
Bitki Çayı
Uzun zamandır sende ilk kez bu kadar çeşit gördüm ama ölçü olarak fazla değil bu menü artı yapmaz halley ise suçluluk hissetme yapan çok güzel yapıyor suç bizim değil kisabah 9 :30
2 kaşık tam buğday unu 2 yumurta yarım kepçe süt 2 sivri biberle az peynirle tuzsuz omlet krep karışımı gibi bişey :))
yarım bardak ev yapımı vişne suyunun üstünü normal suyla tamamladım
başkalarına normal gelen bene çok şekerli yada tuzlu geliyor damak tadım değişmiş galiba :)
öğleden sonra 15 civarı
1 halley
iki lokmalık cevizli sucuk
1 avuç çekirdek
akşam 18 :30
2 kase cacık
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
4 dolma köfte(içli köfte) şükür bitti :)
sabah koşturdum öğleden sonra misafirim vardı kızlar gelemedim bir türlü
dün akşam fazladan yarım mısır ve 1 tüysüz şeftali yemiştim
benimkiler yattıktan sonra mutfak dolaplarını çamaşır sularıyla sildim pc açıpta akşam yediklerimi yazamadım özürrr
Halleyi çok erken yemisisn bieseycik olmaz canım. bende çok severim :) Menün ise gayet dengeli kuzum afiyet şifa olsun..sabah 9 :30
2 kaşık tam buğday unu 2 yumurta yarım kepçe süt 2 sivri biberle az peynirle tuzsuz omlet krep karışımı gibi bişey :))
başkalarına normal gelen bene çok şekerli yada tuzlu geliyor damak tadım değişmiş galiba :)
öğleden sonra 15 civarı
1 halley
1 avuç çekirdek
2 kase cacık
benimkiler yattıktan sonra mutfak dolaplarını çamaşır sularıyla sildim pc açıpta akşam yediklerimi yazamadım özürrr
Aynen canım ya kesinlikle artık sağlıklı kahvaltı ara öğün nasıl olur biliyoruz. Zaten bizim yaptigimiz şok diyet değil sağlıklı beslenerek ekmeği şekeri azaltarak vermeye çalışıyoruz. Bu da bizim sağlıklı bir ömür geçirmeniz için önemli bi katkı bencefarkında mısın bildiğin sağlıklı beslenmeyi öğrendik hepimiz çok zayıflarız yada zayıflamayız o ayrı ama sağlıklı beslendiğin kesin menün çok güzel valla afiyet olsun :)
Bir tane ara olmasına rağmen akşamın gayet dengeli afiyet olsun canımKahvaltı
1.5 az yağda yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık dereotu, 1 dilim ekmek, yarım çay kaşığı reçel bal,1 çay kaşığı tereyağı, yarım ev yapımı vişne suyu
Ara
Elma, 10 fındık, 2 akike şekeri
Akşam
3 yemek kaşığı makarna, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Guzel menu n aslında fazla az öğlen saglam biseyler yeseydın dicem de kendini ıyı hissediyorsan bisey diyemem devam et bıldgın yolda herkes kendi bunyesını tanıyor sonucta ne sekilde kilo verebıldgmızı cozdük artıkOyy oyy bugün menüm çoook düzen sızdı
sabah 8.30
1 bardak tarçın lı süt
1 muz
10 da kahvaltı
Salçalı yumurta
çok az peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek( 1 dilim in üstüne fındık ezmesi)
Öğlen
üzüm ve yarım elma
1 yk leblebi
ara
yulaf lı kurabiye leri
limonlu yesilcay
akşam saati çok geç oldu 20.00
Lorlu mantar
4 yk pulbiberli yogurt
2 catal makarna
şu 3lt geçti
spor da yaparsam yazarım ama bitmiş Halde yim 5.30 dan beri ayaktayim.
Super menun protein olmus bu arada kafam karisti yarın degıl mi tartı gunu biz sanki carsamba mı yazdıkCanlarım özledim sizi bi ses verin hele
Menümu vereyim
3 çatal biber kizartmasi
Birkaç dilim karpuz
3 litre su
Bitki Çayı
Bugun arayı da azaltmıssın meyve de yok aksamda cok olculu bence yarın guzel bı eksi gorursunKahvaltı
1.5 az yağda yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık dereotu, 1 dilim ekmek, yarım çay kaşığı reçel bal,1 çay kaşığı tereyağı, yarım ev yapımı vişne suyu
Ara
Elma, 10 fındık, 2 akike şekeri
Akşam
3 yemek kaşığı makarna, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Menun guzel ve doyurucu ama ekim Menus degıl sanki dolma köfeteye kadar sanki baskasinn Menusnu okuyorum sandım sabahki omletınde guzel olmus bende bazen uyduruyorum omletsabah 9 :30
öğleden sonra 15 civarı
1 halley
1 avuç çekirdek
2 kase cacık
Canim cok cok buyuk geçmiş olsun. Araba yeniymis tabi ama cana geleceğine mala gelsin kuzum. Rabbim daha kotusunu yasatmasin. Menun az olmuş kuzum üzüldün yiyemedin sanırım..Selam kızlar menu m
Kahvaltı 8.30
Tavada 1 yumurta
1 kk peynir domates salatalık
1 tatlı kaşık bal
1 seker lı turk kahvesi
2 Ülker kat kat Gofret cok kucuk zaten biliyorsunuz
15
1 orta patates 1 yumurta ile salata cok az zeytınyağlı
19 30 falan iki lokma simit 2 lokma peynir ceyreği gecmez yanı simit elim ayağım titriyor du Bayılacam sandım yedim cok kotu bı haber aldım bugun kuzenim kaza gecirmiş once hangi hastane durumu ne kimse öğrenmedı hastane telde bilgi falan da vermeyin ce cok kötü seyler dusunduk neyse bulundu iyiymiş yaralı ama ciddi degil kazayı kardesımın arabası ile yapmis kardesim de yenı almişti bu kez de ona uzuldum tabı babamin kızmasını saymıyorum herkes en cok ondan kokuyordu oda duydu sonunda neyse ıste boyle oldu haberi de pazarda ellerim dolu vede cocukla alinca dagıldım zor eve geldim sımdı nasıl bogazım acıyor hasta gibiyim
Çarşamba sabah tartı zamanımız canımSuper menun protein olmus bu arada kafam karisti yarın degıl mi tartı gunu biz sanki carsamba mı yazdık
Yani bence düzensiz mi bilmiyorum ama bence gayet sağlıklı ve dengeliOyy oyy bugün menüm çoook düzen sızdı
sabah 8.30
1 bardak tarçın lı süt
1 muz
10 da kahvaltı
Salçalı yumurta
çok az peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek( 1 dilim in üstüne fındık ezmesi)
Öğlen
üzüm ve yarım elma
1 yk leblebi
ara
yulaf lı kurabiye leri
limonlu yesilcay
akşam saati çok geç oldu 20.00
Lorlu mantar
4 yk pulbiberli yogurt
2 catal makarna
şu 3lt geçti
spor da yaparsam yazarım ama bitmiş Halde yim 5.30 dan beri ayaktayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?