- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.201
Ya akşam kaynadı işte olaylardan sevindim yarın pro ağırlıklı yapayım ozamanCanim cok cok buyuk geçmiş olsun. Araba yeniymis tabi ama cana geleceğine mala gelsin kuzum. Rabbim daha kotusunu yasatmasin. Menun az olmuş kuzum üzüldün yiyemedin sanırım..
Çarşamba sabah tartı zamanımız canım
Selam kızlar menu m
Kahvaltı 8.30
Tavada 1 yumurta
1 kk peynir domates salatalık
1 tatlı kaşık bal
1 seker lı turk kahvesi
2 Ülker kat kat Gofret cok kucuk zaten biliyorsunuz
15
1 orta patates 1 yumurta ile salata cok az zeytınyağlı
19 30 falan iki lokma simit 2 lokma peynir ceyreği gecmez yanı simit elim ayağım titriyor du Bayılacam sandım yedim cok kotu bı haber aldım bugun kuzenim kaza gecirmiş once hangi hastane durumu ne kimse öğrenmedı hastane telde bilgi falan da vermeyin ce cok kötü seyler dusunduk neyse bulundu iyiymiş yaralı ama ciddi degil kazayı kardesımın arabası ile yapmis kardesim de yenı almişti bu kez de ona uzuldum tabı babamin kızmasını saymıyorum herkes en cok ondan kokuyordu oda duydu sonunda neyse ıste boyle oldu haberi de pazarda ellerim dolu vede cocukla alinca dagıldım zor eve geldim sımdı nasıl bogazım acıyor hasta gibiyim
Guzel menu n aslında fazla az öğlen saglam biseyler yeseydın dicem de kendini ıyı hissediyorsan bisey diyemem devam et bıldgın yolda herkes kendi bunyesını tanıyor sonucta ne sekilde kilo verebıldgmızı cozdük artık
Amin cok SağolÇok çok geçmiş olsun canım. Allah beteri nden korusun
bu ara hormonlarım mı ben mi bişeyler değişiyor yine acıkıyorum bildiğin önce acıkmazdım ki benMenüleri tek tek yorumlamak isterdim ama o kadar uykusuzum ki anlatamam...
Genel anlamda menüler güzeldi amaekim2009 halley olmamış hiç Heleki halleyi sucuk lari yedin madem aksama neden 4 tane dolma köfte yersin be ablam...
Umarım yorumum da seni kirmamisidir
Saatler karışsada içerik harika olmuş afiyet olsun arkadaşımOyy oyy bugün menüm çoook düzen sızdı
sabah 8.30
1 bardak tarçın lı süt
1 muz
10 da kahvaltı
Salçalı yumurta
çok az peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek( 1 dilim in üstüne fındık ezmesi)
Öğlen
üzüm ve yarım elma
1 yk leblebi
ara
yulaf lı kurabiye leri
limonlu yesilcay
akşam saati çok geç oldu 20.00
Lorlu mantar
4 yk pulbiberli yogurt
2 catal makarna
şu 3lt geçti
spor da yaparsam yazarım ama bitmiş Halde yim 5.30 dan beri ayaktayim.
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim tek bildiğim şükürler olsun hepsi nefes alıyor mal her türlü halledilir baba azarlaması şükürler olsun babanız yaşıyor ve hala size karışıyor menü ise bugün çokta önemli değil iyiki sende bizimlesinSelam kızlar menu m
Kahvaltı 8.30
Tavada 1 yumurta
1 kk peynir domates salatalık
1 tatlı kaşık bal
1 seker lı turk kahvesi
2 Ülker kat kat Gofret cok kucuk zaten biliyorsunuz
15
1 orta patates 1 yumurta ile salata cok az zeytınyağlı
19 30 falan iki lokma simit 2 lokma peynir ceyreği gecmez yanı simit elim ayağım titriyor du Bayılacam sandım yedim cok kotu bı haber aldım bugun kuzenim kaza gecirmiş once hangi hastane durumu ne kimse öğrenmedı hastane telde bilgi falan da vermeyin ce cok kötü seyler dusunduk neyse bulundu iyiymiş yaralı ama ciddi degil kazayı kardesımın arabası ile yapmis kardesim de yenı almişti bu kez de ona uzuldum tabı babamin kızmasını saymıyorum herkes en cok ondan kokuyordu oda duydu sonunda neyse ıste boyle oldu haberi de pazarda ellerim dolu vede cocukla alinca dagıldım zor eve geldim sımdı nasıl bogazım acıyor hasta gibiyim
Hoşgeldin aramıza Ilk sayfada kurallar yazılı bi incele istersen grup kurucusu tatilde onun kararıyla gruba dahil olabilirsinBen yeni uyeyimm biri bana buralarin nsl kullanildigi hakkinda bilgi verebilir mii
bu ara duygu değişimleri yaşayıp duruyorum çevremden çok etkileniyorum sanırım neden insanlar çok meraklıdır ağız arar
neden yarım saat içinde size dediğini bir başkası varken tam tersini der ahhh ahhh kimseye ciddi anlam da güvenim kalmadı herkes oyuncu olmuş oynuyor yaav
sanki yaşamımız kocaman bir tiyatro salonu tek tük seyircilerden biri de benim gerisi oyuncuben de mi bir salaklık var oyunu bile farketmeyip sahnelenen oyun bittiğinde benim gibi birisi söyleyince dank ediyor şimdi ki gençlerin dediği gibi MAL mıyım EZİK miyim ben amannn iki yüzlü oyuncu olacağıma varsın saf ötesi (salak ) desinler ağzımdan yalan kusacağıma tek başına ıssız ada da kalmayı yeğlerim
anlayacağınız bu ara kafam da duygularım da karıştı ama hemen toplarım merak etmeyin fıstıklarım hakimiyet kayıtsız şarsız ALLAHIN dır o ne derse o olur herşeyi hakkımıza hayırlısını versin bizi iyilerle karşılaştırsın AMİNNNN
Kim üzdü ekimim seni. Sende fark ettiğim en önemli özelliğin çok iyi niyetli olman. Bu cikaarci kullanmak isteyen insanların işine gelen bi özellik. O insanları fark ettiğinde onlara iyi niyetini suistimal etmelerine izin verme. Benden eminim ki çok daha tecrübelisin ama karşılaşılan insan tipleri aşağı yukarı ayrı. Bazen duvar örmek en iyisibu ara duygu değişimleri yaşayıp duruyorum çevremden çok etkileniyorum sanırım neden insanlar çok meraklıdır ağız arar
neden yarım saat içinde size dediğini bir başkası varken tam tersini der ahhh ahhh kimseye ciddi anlam da güvenim kalmadı herkes oyuncu olmuş oynuyor yaav
sanki yaşamımız kocaman bir tiyatro salonu tek tük seyircilerden biri de benim gerisi oyuncuben de mi bir salaklık var oyunu bile farketmeyip sahnelenen oyun bittiğinde benim gibi birisi söyleyince dank ediyor şimdi ki gençlerin dediği gibi MAL mıyım EZİK miyim ben amannn iki yüzlü oyuncu olacağıma varsın saf ötesi (salak ) desinler ağzımdan yalan kusacağıma tek başına ıssız ada da kalmayı yeğlerim
anlayacağınız bu ara kafam da duygularım da karıştı ama hemen toplarım merak etmeyin fıstıklarım hakimiyet kayıtsız şarsız ALLAHIN dır o ne derse o olur herşeyi hakkımıza hayırlısını versin bizi iyilerle karşılaştırsın AMİNNNN
Abla öyle insanları çıkar gitsin hayatından. Benim de vardı çevremde. Ben böyle şeylere hiç gelemem. Anında görüşmeyi kestim. Büyük bir mesafe bıraktım aramıza. Kafam çok rahat oldu vallahi...
sağ olun kızlar ben bu konular da biraz hassasım galiba direk bana yapılan denilen bişey yok ağız arama hariç :))Kim üzdü ekimim seni. Sende fark ettiğim en önemli özelliğin çok iyi niyetli olman. Bu cikaarci kullanmak isteyen insanların işine gelen bi özellik. O insanları fark ettiğinde onlara iyi niyetini suistimal etmelerine izin verme. Benden eminim ki çok daha tecrübelisin ama karşılaşılan insan tipleri aşağı yukarı ayrı. Bazen duvar örmek en iyisi
hem biz seni çok seviyoruz kiiüfle kafandaki kara bulutları gitsin fesatlarin tiyatrocularin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?