Haydi Yine Yeniden...

Ya akşam kaynadı işte olaylardan sevindim yarın pro ağırlıklı yapayım ozaman

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah beteri nden korusun

Normalde sabah öğlen akşam olmak üzere 3 ana 2 de ara öğün yapıyorum. Sağlam da yiyorum ama kocam uyuyamayinca kahvaltıyı geç yaptık.. saatler dengesini Saşinca öğlen öyle gecistirmek zorunda kaldım.

Menüleri tek tek yorumlamak isterdim ama o kadar uykusuzum ki anlatamam...
Genel anlamda menüler güzeldi ama ekim2009 halley olmamış hiç Heleki halleyi sucuk lari yedin madem aksama neden 4 tane dolma köfte yersin be ablam...

Umarım yorumum da seni kirmamisidir

bu ara hormonlarım mı ben mi bişeyler değişiyor yine acıkıyorum bildiğin önce acıkmazdım ki ben

kızlar ben hariç herkesin menüsü çok güzel maşallah size
filik çok geçmiş olsun gülüm kuzenin şükür ağır değilmiş durumu cana geleceğine mala gelsin deriz hep ama malda canın yongası tabi üzülmüştür herkes ne yapalım buna şükür diyelim artık

bu ara duygu değişimleri yaşayıp duruyorum çevremden çok etkileniyorum sanırım neden insanlar çok meraklıdır ağız arar
neden yarım saat içinde size dediğini bir başkası varken tam tersini der ahhh ahhh kimseye ciddi anlam da güvenim kalmadı herkes oyuncu olmuş oynuyor yaav
sanki yaşamımız kocaman bir tiyatro salonu tek tük seyircilerden biri de benim gerisi oyuncu ben de mi bir salaklık var oyunu bile farketmeyip sahnelenen oyun bittiğinde benim gibi birisi söyleyince dank ediyor şimdi ki gençlerin dediği gibi MAL mıyım EZİK miyim ben amannn iki yüzlü oyuncu olacağıma varsın saf ötesi (salak ) desinler ağzımdan yalan kusacağıma tek başına ıssız ada da kalmayı yeğlerim

anlayacağınız bu ara kafam da duygularım da karıştı ama hemen toplarım merak etmeyin fıstıklarım hakimiyet kayıtsız şarsız ALLAHIN dır o ne derse o olur herşeyi hakkımıza hayırlısını versin bizi iyilerle karşılaştırsın AMİNNNN

Saatler karışsada içerik harika olmuş afiyet olsun arkadaşım
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim tek bildiğim şükürler olsun hepsi nefes alıyor mal her türlü halledilir baba azarlaması şükürler olsun babanız yaşıyor ve hala size karışıyor menü ise bugün çokta önemli değil iyiki sende bizimlesin

Kızlar akşam yemeği sonrası arkadaşa gittim tüm gün tuttuğum çenem orda açıldı çok saçma beslendim çekirdek halley bisküvi dondurma vallahi yatacak yerim yok tıka basa doluyum ne kadar......... Burası sıkıntılı cümleler ile dolu kızımı yeni uyuttum gidip yatayım bugün bitsin artik herkese hayırlı geceler

Abla öyle insanları çıkar gitsin hayatından. Benim de vardı çevremde. Ben böyle şeylere hiç gelemem. Anında görüşmeyi kestim. Büyük bir mesafe bıraktım aramıza. Kafam çok rahat oldu vallahi...

Kim üzdü ekimim seni. Sende fark ettiğim en önemli özelliğin çok iyi niyetli olman. Bu cikaarci kullanmak isteyen insanların işine gelen bi özellik. O insanları fark ettiğinde onlara iyi niyetini suistimal etmelerine izin verme. Benden eminim ki çok daha tecrübelisin ama karşılaşılan insan tipleri aşağı yukarı ayrı. Bazen duvar örmek en iyisi
hem biz seni çok seviyoruz kii üfle kafandaki kara bulutları gitsin fesatlarin tiyatrocularin başına

sağ olun kızlar ben bu konular da biraz hassasım galiba direk bana yapılan denilen bişey yok ağız arama hariç :))
daha önce arkadaşımız olan birileri için laflar dönüyor kadın gideli 1 sene olmuş yeni yeni şeyler duyup bir de yorumlanınca ağırıma giden şeyler oldu
sonuç : kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek, iyi niyetini kullandığını anladığın anda dikkatli olmak lazımmış

sabahın körün de sivri sinek girmiş içeri nasıl giriyorsa sineklikten kollarımı ellerimi yedi durdu kulağımın dibin de vızladı uyutmadı
şimdide uykum geliyor oğlumu yüzmeye yollayıp az toparlıyım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…