Haydi Yine Yeniden...

Bu konuyu daha önce yine konuşmuştuk sen içi dışı birsin ikiyüzlülüler bu dünyada hep vardı ve hep olacak onlar kasadaki çürük elma misali ayıklayıp sağlamları seçmek lazım öyle bir dünya olduki sağlam çok az onu bulabilmek büyük nasip ben bu memlekette 3 yıldır yaşıyorum düşünceme göre biri denk gelmedi arkadan konuşanlar bol bol var o yüzden belirli seviye üstünde arkadaşlık kurmuyorum hele benim aklımdaki dost kavramının bu insanlarla uzaktan yakından ilgisi yok insan bunu bilsede riyakar insanları gördüğünde hayal kırıklığına uğruyor buda senin kalbinin güzelliğinden şükür dünya seni kirletmemiş canım kardeşim kalbin sevgi dolu ne kadar birbirimizi görmesekte seni seviyoruz ve senin yanındayız

Asıl bu ağız arayanlara gıcık oluyorum o kadar biliyolarsa o kişi varken yüzüne konuşup söyleselermiş kim bilir o varken ona nasıl can ciğer kuzu sarması rolündelerdi o aracılar eklemeler yapar bunu sakın unutma haaaa şuna kesinlikle katılıyorum kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin bu şekilde mutlu olabiliriz

allah razı olsun canımm arkadaşım biliyorum hissediyorum sevginizi önem verişinizi o yüzden bura da bu kadar rahat yazıyorum sevgimiz karşılıklı gönlümüz bir
evet daha önce de konuştuk evime sadece 1 kişiyi davet edip sadece onun evine gidiyorum dışarda yada o arkadaşın evinde yine karşılaşıyorum çoğu kişiyle görsen bazısı için ayy ne güler yüzlü ne samimi dersin ben de öyle sanıyordum zaten mesafeyi baya koydum güya ama bizim ortam da da olmuyor ki gülüm kendileri istediği gibi her şeyi diyor fark ettiğim şeyleri ben onların yüzüne diyemiyorum utanıyorum kendime yakıştıramıyorum canım cicim arkadaşım diyip hala laf arayan var anacım herkesi cıa yetiştirmiş casus eğitimi almış gibiler

kesinlikle bunu ilke haline getirebilsek zaten bu kadar üzülmezdik

Bizde hayat üniversitesi mezunları olarak onların numaralarını yemiyceğiz Rabbim herkese gönlüne göre versin göremediğimiz bi hayır vardır sabırlı güçlü bi kadınsın başaracaksın sana güveniyorum unutma bunlar geçicek kalbin rahat vicdanın huzurlu olduğu sürece sana zarar gelmeyecek Rabbim sabredenlerle beraberdir

Selam kızlar hepinizden allah razı olsun giris yapıyorum sonra bir an benı geriye atıyor etiketleme yaptım yazdım sonra tekrar giris diyor yoruldum vallahi kusura bakmayın yolda hepınızın mesajlarını okudum bugun hersey yolunda sukur ders vs sımdı de yemek yaptım pişsın sonra da temizlik var sırada yarın tartı ama ben hedefımden uzakta insallah yarına bor daha eksi gorurum

Sonbahar desen sonbahar değil... hava sıcak ama bende bunaliyirum.. bazen öz kardeşin den bile büyük ithamlar duyuyorsun. Senin ağzını açıkta bırakan bakakaldigin, karsidakinin ağzından kurşun gibi dökülen...kendini ifade etmeye calistiginda bunun için agladiginda ise rol yapma film çevirme diye sert sözlerle tokatlandigin.. ne desen duvara çarpıp dönen.. kendi uzuntulerinden başka uzuntulere inanmayan görmeyen.. onlara ne yapmalı peki.. mesafe dediniz ya dostlar.. ya bu mesafe koyamayacaginiz biri ise.. ne yapmalı....

Sabah
2 yumurta
Az az süzme peynir ve lor peyniri
5 tuzsuz yeşil zeytin
Salatalık domates
1 dilim ekmek

ara
Üzüm saymadim ama kontrollü yedim.

Öğlen
Tavuk
salata
ayran
1 dilim ekmek

ara
şekersiz nescafe
2 yulaf lı kurabiye

akşam
1 bardak Detox suyu

şu 4 lt

yaradanına kurban yüreği güzel arkadaşım benimmm
bana bir şey olduğu yok aslında dolaylı oluyor kendimi kullanılmış hissettim gideni çok iyi sanıyordum o kadar da iyi değilmiş neyseee boş verelim önümüzdeki ilişkilere bakalım değil mi

inşallah çoook eksi görürsün sana moral olur konsantrasyonun bozulmaz güzelce derslerine bakarsın

ahhh ahhh be gülüm bu en zoru işte kendi kardeşine ailene kendini anlatamamak yada onların inatla anlamayıp kendi kafasında ne kuruyorlarsa ona inanmaları
demek ki herkesin ailesin de mutlaka çıkıyor ya bencil yada böylesi allah hepimize sabır versin

akşamın yok ki gülüm dayanabilecek misin

ben de yazayım menümü :)
sabah 9 :00
1 küçük simit
2 tane üçgen peynir

12:30
2 çatal kabaklı yumurta
2 dilim salatalık

15 :30
4 kaşık etli patlıcan
1 dilim ekmek

ara
1 çay fincanı dibek kahvesi

18:30
1 tüysüz şeftali

acıkıcam gibi sonrasına yoğurt yulaf kepeği olabilir

Çok iyi gidiyorsun yalnız kilon azaldıkça dahada azaltman gerekecek o zaman ne yapmayı planlıyosun bana çok az geldi de
Harikasın arkadaşım menü şahane olmuş afiyet olsun

Kahvaltı
2 ye yakın haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, yarım çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı reçel
Ara
1 küçük muz, 3 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı makarna, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze türlü ( fırında), cacık, salata, 2 lokma ekmek
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bildirimim
40 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates, 100 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…