- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.241
bir başladın tam başladın spora maşallahKahvaltı
2 ye yakın haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, yarım çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı reçel
Ara
1 küçük muz, 3 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı makarna, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze türlü ( fırında), cacık, salata, 2 lokma ekmek
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bildirimim
40 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates, 100 ip atlama
Sabah simit var dıye mı hafif tuttun gunu zaten kucukmus cok guzel olmus menun yulafla yoğurt ye bence gec olmadan sen gec yatıyorsun zorlanmaben de yazayım menümü :)
sabah 9 :00
1 küçük simit
2 tane üçgen peynir
12:30
2 çatal kabaklı yumurta
2 dilim salatalık
15 :30
4 kaşık etli patlıcan
1 dilim ekmek
ara
1 çay fincanı dibek kahvesi
18:30
1 tüysüz şeftali
acıkıcam gibi sonrasına yoğurt yulaf kepeği olabilir
ben de sana katılıyorum güzel menü olmuşSlam kızlar
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet çeyrek simit dom.saltk.
1 seftali
3 kremalı bisküvi
15.00
3 4 parca tavuk fırında ve 1 dilim patates
Salata yoğurt
19.00
3 kasık yoğurt 1 kayısı cok az leblebı
3 lt su bitmek uzere
Su kremalılar olmayaymıs guzel Menuymus aslında özeleştırımde yaptım
evet sabah simit yedim diye dikkat edeyim dedimSabah simit var dıye mı hafif tuttun gunu zaten kucukmus cok guzel olmus menun yulafla yoğurt ye bence gec olmadan sen gec yatıyorsun zorlanma
Akşam ki lokma ekmeği 1 dilimi gecmez diye dusunursek gayet yerinde olmus hele sporun şahaneKahvaltı
2 ye yakın haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, yarım çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı reçel
Ara
1 küçük muz, 3 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı makarna, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze türlü ( fırında), cacık, salata, 2 lokma ekmek
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bildirimim
Ya bak kek börek kurabiye yapmıyorum cok yiyorum diye ama olsa hazırda olculu yesem cok daha saglıklı vede kalorısı daha dusuk bile olcak demi ama yapınca abanıyorum resmenben de sana katılıyorum güzel menü olmuş
ahh ahh bir de şu canımız şekerli şeyler çektiğin de sağlıklı olanları tercih edebilsek bu işi cidden sağlıklı beslenme adına tam anlamıyla kıvırdık demektir :)
Afiyet olsun ozamanevet sabah simit yedim diye dikkat edeyim dedim
2 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurtlu semiz otu yedim kesti beni yulaflı yoğurt kaldı şimdilik
Inşallah bugun hıc muhabbetınıze gıremedım kusura bakma cok gerıldım dun sabaha kadar araba takla Atma sahnesi gordum kalktım heryerm nasıl ağrıyor sımdı guzel Ce temizlik yaptım duş aldim rahatladıminşallah çoook eksi görürsün sana moral olur konsantrasyonun bozulmaz güzelce derslerine bakarsın
Menün çok güzel bisküvi beni hiç rahatsız etmedi saati erken zaten takma kafana benceSlam kızlar
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet çeyrek simit dom.saltk.
1 seftali
3 kremalı bisküvi
15.00
3 4 parca tavuk fırında ve 1 dilim patates
Salata yoğurt
19.00
3 kasık yoğurt 1 kayısı cok az leblebı
3 lt su bitmek uzere
Su kremalılar olmayaymıs guzel Menuymus aslında özeleştırımde yaptım
Rahatladın çok şükür Emeğine sağlık arkadaşımInşallah bugun hıc muhabbetınıze gıremedım kusura bakma cok gerıldım dun sabaha kadar araba takla Atma sahnesi gordum kalktım heryerm nasıl ağrıyor sımdı guzel Ce temizlik yaptım duş aldim rahatladım
Ay cok sagol seninde sende temizlIk yaptın insanın evi temiz olunca gercekten rahatliyor ablam la bır tespit yaptık bu konuda cocuklugmzdan berı tanıdıgımız tuhaf psikolojisi bozuk kadınların hepsinin evi inanılmaz pis yanı sadece dağinık degıl bıldıgın pis Insan karmakarısık ve pis ortamda nasıl hısseder kı kendini demiRahatladın çok şükür Emeğine sağlık arkadaşım
cidden yaaa hem yap bir dolu olsun hem de yeme olmuyor ki iki lokmayla bırakabilsekYa bak kek börek kurabiye yapmıyorum cok yiyorum diye ama olsa hazırda olculu yesem cok daha saglıklı vede kalorısı daha dusuk bile olcak demi ama yapınca abanıyorum resmen
yaşayan ölü gibi hisseder ne olacakAy cok sagol seninde sende temizlIk yaptın insanın evi temiz olunca gercekten rahatliyor ablam la bır tespit yaptık bu konuda cocuklugmzdan berı tanıdıgımız tuhaf psikolojisi bozuk kadınların hepsinin evi inanılmaz pis yanı sadece dağinık degıl bıldıgın pis Insan karmakarısık ve pis ortamda nasıl hısseder kı kendini demi
akşamın yok ki gülüm dayanabilecek misin
Çok iyi gidiyorsun yalnız kilon azaldıkça dahada azaltman gerekecek o zaman ne yapmayı planlıyosun bana çok az geldi de
Harikasın arkadaşım menü şahane olmuş afiyet olsun
Kahvaltı
Ara
1 küçük muz, 3 ceviz
Akşam
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bildirimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?