Haydi Yine Yeniden...

Slam kızlar
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet çeyrek simit dom.saltk.

1 seftali

3 kremalı bisküvi

15.00
3 4 parca tavuk fırında ve 1 dilim patates
Salata yoğurt

19.00
3 kasık yoğurt 1 kayısı cok az leblebı

3 lt su bitmek uzere

Su kremalılar olmayaymıs guzel Menuymus aslında özeleştırımde yaptım

bir başladın tam başladın spora maşallah
menün de güzel daha ne olsun afiyet şifa olsun :)

Sabah simit var dıye mı hafif tuttun gunu zaten kucukmus cok guzel olmus menun yulafla yoğurt ye bence gec olmadan sen gec yatıyorsun zorlanma

ben de sana katılıyorum güzel menü olmuş
ahh ahh bir de şu canımız şekerli şeyler çektiğin de sağlıklı olanları tercih edebilsek bu işi cidden sağlıklı beslenme adına tam anlamıyla kıvırdık demektir :)

Sabah simit var dıye mı hafif tuttun gunu zaten kucukmus cok guzel olmus menun yulafla yoğurt ye bence gec olmadan sen gec yatıyorsun zorlanma
evet sabah simit yedim diye dikkat edeyim dedim
2 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurtlu semiz otu yedim kesti beni yulaflı yoğurt kaldı şimdilik

Akşam ki lokma ekmeği 1 dilimi gecmez diye dusunursek gayet yerinde olmus hele sporun şahane

Ya bak kek börek kurabiye yapmıyorum cok yiyorum diye ama olsa hazırda olculu yesem cok daha saglıklı vede kalorısı daha dusuk bile olcak demi ama yapınca abanıyorum resmen

tevafuk55 canım arkadaşım anlattıkların içimi acıttı bu durumu defalarca yaşadım uzaklaştım kendi kabuğuma çekildim atsan atilmaz satsan satilmaz acı verici olsada hayatın parçası herşeyi oluruna bıraktım kardeşim olsada hakettiğini vermeye karar verdim fazla değil önce onların derdiyle dertlenirdim hep üzülen oldum şimdi daha uzağım olması gerektiği kadar yakınım kendime bile öyleyim eskiden hayatı çok önemsiyordum şimdi herşey olacağına varacaktır diyorum Rabbime sığınıyorum Rabbim ne verirse hayırlısını versin kaldıramayacağımız yükle karşılaştırmasın

inşallah çoook eksi görürsün sana moral olur konsantrasyonun bozulmaz güzelce derslerine bakarsın
Inşallah bugun hıc muhabbetınıze gıremedım kusura bakma cok gerıldım dun sabaha kadar araba takla Atma sahnesi gordum kalktım heryerm nasıl ağrıyor sımdı guzel Ce temizlik yaptım duş aldim rahatladım

Menün çok güzel bisküvi beni hiç rahatsız etmedi saati erken zaten takma kafana bence

Rahatladın çok şükür Emeğine sağlık arkadaşım
Ay cok sagol seninde sende temizlIk yaptın insanın evi temiz olunca gercekten rahatliyor ablam la bır tespit yaptık bu konuda cocuklugmzdan berı tanıdıgımız tuhaf psikolojisi bozuk kadınların hepsinin evi inanılmaz pis yanı sadece dağinık degıl bıldıgın pis Insan karmakarısık ve pis ortamda nasıl hısseder kı kendini demi

Ya bak kek börek kurabiye yapmıyorum cok yiyorum diye ama olsa hazırda olculu yesem cok daha saglıklı vede kalorısı daha dusuk bile olcak demi ama yapınca abanıyorum resmen
cidden yaaa hem yap bir dolu olsun hem de yeme olmuyor ki iki lokmayla bırakabilsek
evde cevizli sucuk kuru dut hurma kuru kayısı ne arasan dolu var ama ben gidip geçen halleye abandım sağlıklısı dururken pis nefis gidip zararlıya yapışıyor :))

yaşayan ölü gibi hisseder ne olacak
ben de şu tlc deki obsesifleri izleyince iyice eve düşer temizliği arttırır oldum pisler yığıcılar o karmaşayı gördükçe kalkıp dolap içi falan düzenliyordum ilk başlar da:))
temizlik imandandır
ben de ufaktan düzenleme alışkanlığı da olmaya başladı çoğu şeyi atasım geliyor lazım olan şeyleri de göz önünde durmasınlar diye koyacak delik arıyorum sürekli :)

sıkıntı bastı beni yine akşamları sürekli bir şeyler yapasım geliyor nedense mutfağı dün akladım pakladım gürültüsüz ne yapsam diye düşünürken dolapları çekmeceleri kurcaladım baktım kuru soğanın teki kötü olmaya durmuş yaprak çıkarttım yarım kilodan fazla iç hazırladım yaprağın tuzu az daha gitsin sarıcam inşallah :)

akşamın yok ki gülüm dayanabilecek misin

Ablcim kurabiyelerin içinde chai tohumu var o beni felaket tok tutuyor...
akşamki detoxum da öyle boş şu değil
kabak
salatalık
elma
maydanoz
limon var..
2 gün aksamlari tükettim sadece

Çok iyi gidiyorsun yalnız kilon azaldıkça dahada azaltman gerekecek o zaman ne yapmayı planlıyosun bana çok az geldi de

Harikasın arkadaşım menü şahane olmuş afiyet olsun

Canim inanki çok doyuyorum ya. Öğün saatlerini aksatmadigim için. Hep tok gibiyim. Ve tok olsam da öğünler imi geçirmeme kararı aldim

Herşeyi ile mükemmel bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…