- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.261
Vallahi benım evde kullamılmayan tek bişe bulmaszsın acayip bı atma hastalığı var bu arada bende taze yaprak aldım onu nasıl yapıyoruz haşlıcaz mı sıcak su mu yarın Sarayı dusunuyorumyaşayan ölü gibi hisseder ne olacak
ben de şu tlc deki obsesifleri izleyince iyice eve düşer temizliği arttırır oldum pisler yığıcılar o karmaşayı gördükçe kalkıp dolap içi falan düzenliyordum ilk başlar da:))
temizlik imandandır
ben de ufaktan düzenleme alışkanlığı da olmaya başladı çoğu şeyi atasım geliyor lazım olan şeyleri de göz önünde durmasınlar diye koyacak delik arıyorum sürekli :)
Bende su yu soracaktım gercekten menülerin az sonra bı anda sıkılp kopmamak adına bazı gunler cesıtlılık yapabılırsınAblcim kurabiyelerin içinde chai tohumu var o beni felaket tok tutuyor...
akşamki detoxum da öyle boş şu değil
kabak
salatalık
elma
maydanoz
limon var..
2 gün aksamlari tükettim sadece
Künefe sadece 3 çatal ohooo sen çözmüşsün menü süper olmuş afiyet olsunSelam kızlar menuleriniz harika az bile
Bende menumu yazayım
Sabah: 1 dilinden az fazla çavdar ekmek
Bir çay kaşığı kaymak bal
3 zeytin 4 kup kaşar 2 has yumurta
2 çatal Kızartma
Ara: avuç içi çerez yeşil cay
Öğle: 2 servis kaşığı yağsız sossuz makarna
Yoğurt
Aksam: karışık ızgara tabagının yarısı
1 kase cacık az salata
3 çatal künefe
3 litre su
ooo süpersin tatlıtambağımAblcim kurabiyelerin içinde chai tohumu var o beni felaket tok tutuyor...
akşamki detoxum da öyle boş şu değil
kabak
salatalık
elma
maydanoz
limon var..
2 gün aksamlari tükettim sadece
benim adam koymuyor ki atayııımm:)))Vallahi benım evde kullamılmayan tek bişe bulmaszsın acayip bı atma hastalığı var bu arada bende taze yaprak aldım onu nasıl yapıyoruz haşlıcaz mı sıcak su mu yarın Sarayı dusunuyorum
künefeye takılma menün gayet güzel dengeli olmuş bence afiyet şifa olsun gülümSelam kızlar menuleriniz harika az bile
Bende menumu yazayım
Sabah: 1 dilinden az fazla çavdar ekmek
Bir çay kaşığı kaymak bal
3 zeytin 4 kup kaşar 2 has yumurta
2 çatal Kızartma
Ara: avuç içi çerez yeşil cay
Öğle: 2 servis kaşığı yağsız sossuz makarna
Yoğurt
Aksam: karışık ızgara tabagının yarısı
1 kase cacık az salata
3 çatal künefe
3 litre su
kızzz biz burada abla bacı olduk hepimiz
ooo süpersin tatlıtambağım
detokstakileri çiğden suya mı koyup bekletiyorsun nasıl yapıyorsun
Aynen öyle canım iyi ki varsın(ız)kızzz biz burada abla bacı olduk hepimizallah senden de razı olsun gülüm
ne yapalım bacım bunlar bizim canımızdan kanımızdan ya tamamen kesicen ilişkiyi yada hiç tartışmayıp bir şeyleri anlatmaya çalışıp yıpranmayacaksın ne yaparsan yap bazı insanlar düz düşünür sadece kendileri doğru yada kişilikleri duyguları doğrudur empati yapamadıklarından karşıdakini asla anlamazlar bir olay olsa ben olsam böyle yapardım sen de böyle yapmalısın diye kesin konuşurlar ama herkesin duygusallığı farklı kişiliği farklı düşünme ve hayat anlayışı farklı bunu anlamayana ne yapabilirsin canomm buna şükür diyip çoğu şeyi umursamayacaksın :)
Selam kızlar kilo 70.4
Kızımla hastanedeyız sımdı tahlil bekliyoruz dua edin inşallah ciddi bişe degıl dıye dusunuyorum ama ultrasona girecez organların boyutuna bakılacak birde çiş yaparken ağlıyor cok acıdı diye onu idrar yolu enfeksyonudur diye dusunuyorum gorusmek uzere
Merhaba çanlarım kilom 67.9 yani bir haftadaki kayıp _500 gr. Haftaya daha iyi rakamlar görürüz inşallah
Boylarimiz neredeyse aynı canım 68 kiloda baya ince goruneceksin. Şu anda bile boyundan dolayi yok yaaa iyisin diyenler.. o zaman sana aaa hiç iki çocuk annesi gibi değilsin diyeceklerInşallah birsey çıkmaz canım ya çok geçmiş olsun.
Bu arada geçen hafta kaç kiloydum
Gayet iyisin canim benim ilk hedef 68 yaa
Boylarimiz neredeyse aynı canım 68 kiloda baya ince goruneceksin. Şu anda bile boyundan dolayi yok yaaa iyisin diyenler.. o zaman sana aaa hiç iki çocuk annesi gibi değilsin diyecekler
Bende o cümleyi duymak istiyorum hem de çooook istiyorumAy bende bana öyle desinler istiyorum zaten. ..
sabırla devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?