- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.281
Geçmiş olsun canım enfeksiyon acısı gibi geldi güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar kilo 70.4
Kızımla hastanedeyız sımdı tahlil bekliyoruz dua edin inşallah ciddi bişe degıl dıye dusunuyorum ama ultrasona girecez organların boyutuna bakılacak birde çiş yaparken ağlıyor cok acıdı diye onu idrar yolu enfeksyonudur diye dusunuyorum gorusmek uzere
Bende o cümleyi duymak istiyorum hem de çooook istiyorum
Oh şükürler olsun canım saçlarının telde zarar gelmesin yavrularımızınSagolsun kızlar @tatlıtambak M Melrin hersey temiz cıktı organlarda skntı yok mide gazı sebebiyet dedi aynı annesi demek ki bu konuda enfeksıyonda tam olarak cikmadı sanki once gevırrmesınden kaynaklı mesanede kalıntılar var dedi cok su içiyor zaten ama cok terledığı ıcın karsılamıyordur daha cok icsın atar dedi krem verdi sukurler olsun nasıl rahatladım sımdı yemek yapıcam kalkıp
Inşallah canım inşallahSabırla devam edersek inanıyorum bunu duyacağız
Amiın canımOh şükürler olsun canım saçlarının telde zarar gelmesin yavrularımızın
Sagolsun kızlar @tatlıtambak M Melrin hersey temiz cıktı organlarda skntı yok mide gazı sebebiyet dedi aynı annesi demek ki bu konuda enfeksıyonda tam olarak cikmadı sanki once gevırrmesınden kaynaklı mesanede kalıntılar var dedi cok su içiyor zaten ama cok terledığı ıcın karsılamıyordur daha cok icsın atar dedi krem verdi sukurler olsun nasıl rahatladım sımdı yemek yapıcam kalkıp
Oh şükürler olsun canım saçlarının telde zarar gelmesin yavrularımızın
Buarada sabah hıc farkına varmamıstım keten yenı düştu ben tam 1 kilo vermısım cok mutlu oldum
Herkesi tebrik ederim az cok vermis bana bakmayın son zamanın artıları bunlar
ekim2009 sana gelince sasirdim aslında akıl vermek degıl ama acaba uyku duzen ve yemek saatlerını mı ayarlasan meto calismasi acisindan
OÇok yorgunum kızlar detaylı bir temizliğe girdim 1 hafta da anca biter düşünün yani
sabah
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 tk ayva reçeli
Ara
10 uzum
yesilcay
1 yulaf lu kurabiye
Öğlen
5 yk barbunya
1 kase sarımsaklı zeytinyağlı pulbiberli yogurt
Ara
1 yk kuru üzüm
1 yk leblebi
1 bardak tarçınlı süt
akşam 18 de bitti
balık
salata
Su 3lt
Spor ev temizligi
Filik kız benim menum senin menunu döver heheheT tatlitambak M Melrin tebrik ederim kızlar bugunun direnenı sız olmussunuz menubar şahane
tevafuk55 hic seni eleştrecek durumda degilim bana gore gayet ıyısın bugun serbest gun yapacaktım ama cok abarttım
Sabah yarım tost
1 tabak Kıymalı domatesli cubuk makarna
2.5 dilim kek ayrı zamanlarda 18 de bitti yeme işi
ekim2009 nerdesin canım ya motıvasyonun bozulmasın lütfen gel
Nice yıllara inşallah canım spor o pastayı eritir rahat ol hiç serbest güne benzememiş ölçülü yemişsin afiyet olsunSelam kızlar bugün yegenime doğum günü yaptık. Serbest gün oldu benim için..
Kahvaltim normaldi 1.5 cavdarla klasik
Oglede pilav arti kuru fasulye ve ayran vardı. Pilav 5 kaşık vardı
Ogleden sonra doğum günü oldu
Bir dilim börek bir dilim yaş pasta
Sonrası bol su 3 litre rahat var
Spor bildirimim
30 dk yürüyüş
400 ip atlama
60 mekik
60 Squad
5 dk kadar kol hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?