Haydi Yine Yeniden...

Geçmiş olsun canım enfeksiyon acısı gibi geldi güzel haberlerini bekliyoruz

Sagolsun kızlar @tatlıtambak M Melrin hersey temiz cıktı organlarda skntı yok mide gazı sebebiyet dedi aynı annesi demek ki bu konuda enfeksıyonda tam olarak cikmadı sanki once gevırrmesınden kaynaklı mesanede kalıntılar var dedi cok su içiyor zaten ama cok terledığı ıcın karsılamıyordur daha cok icsın atar dedi krem verdi sukurler olsun nasıl rahatladım sımdı yemek yapıcam kalkıp

Oh şükürler olsun canım saçlarının telde zarar gelmesin yavrularımızın

Buarada sabah hıc farkına varmamıstım keten yenı düştu ben tam 1 kilo vermısım cok mutlu oldum
Herkesi tebrik ederim az cok vermis bana bakmayın son zamanın artıları bunlar
ekim2009 sana gelince sasirdim aslında akıl vermek degıl ama acaba uyku duzen ve yemek saatlerını mı ayarlasan meto calismasi acisindan

Hadi gözünüz aydın. Allah sağlık versin

Oh şükürler olsun canım saçlarının telde zarar gelmesin yavrularımızın

Amin amin amin

Sana katılıyorum ekim2009 yok illaki geç uyurum ben diyorsan. Uyku saatine göre yemek saatlerini duzenlemelisin bence. Bu hafta halley falanda yok sana tamam mı ablam

1 halley sorun olmaz bence ama hergün yarım saat spor yapsak hem kilo verir hem o saatlerde kafamız dagilır diye düşünüyorum

Filik gözün aydın canım yavrularimiz hep sağlıklı olsun. Kilo açısındanda tebrik ederim bu hızla devam haftaya altilar geliyor inşallah.. M Melrin seni de tebrik ederim az olsun bizim olsun.. T tatlitambak maşallah maşallah sana da arkadaşım.
ekim2009 yediklerin genel olarak az canım ama demek ki bazı beslenme yanlislarimiz var ki vücut direniyor. Bana göre gündüz uyumamali ve yemekleri gecistirmemelisin. 3 ana 2 ara öğün şart benim fikrim. O kadar az yiyorsun ki bazen 80 kiloya düşünce nereyi azaltacak diye merak ediyorum. Bu hafta bizi dinle lütfen canım. Aksami 7 de bitirmiş ol. Birde böyle dene bak bakalim

Çok yorgunum kızlar detaylı bir temizliğe girdim 1 hafta da anca biter düşünün yani

sabah
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 tk ayva reçeli

Ara
10 uzum
yesilcay
1 yulaf lu kurabiye

Öğlen
5 yk barbunya
1 kase sarımsaklı zeytinyağlı pulbiberli yogurt

Ara
1 yk kuru üzüm
1 yk leblebi
1 bardak tarçınlı süt

akşam 18 de bitti
balık
salata

Su 3lt
Spor ev temizligi

O
Bu menü ayakta alkışlanır maşallah sana vede kolay gelsin

Kahvaltı
1.5 az yağda yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal
Ara
Şeftali, salatalık
Aksam
1 kase çorba, 2-3 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze fırında, yoğurt salata
Ara
1 dilim parfe, Türk kahvesi
Spor
40 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates, 100 ip atlama yapıldı

Selam kızlar bugün yegenime doğum günü yaptık. Serbest gün oldu benim için..
Kahvaltim normaldi 1.5 cavdarla klasik
Oglede pilav arti kuru fasulye ve ayran vardı. Pilav 5 kaşık vardı
Ogleden sonra doğum günü oldu
Bir dilim börek bir dilim yaş pasta
Sonrası bol su 3 litre rahat var

Spor bildirimim
30 dk yürüyüş
400 ip atlama
60 mekik
60 Squad
5 dk kadar kol hareketleri

T tatlitambak M Melrin tebrik ederim kızlar bugunun direnenı sız olmussunuz menubar şahane
tevafuk55 hic seni eleştrecek durumda degilim bana gore gayet ıyısın bugun serbest gun yapacaktım ama cok abarttım
Sabah yarım tost
1 tabak Kıymalı domatesli cubuk makarna

2.5 dilim kek ayrı zamanlarda 18 de bitti yeme işi

ekim2009 nerdesin canım ya motıvasyonun bozulmasın lütfen gel

Filik kız benim menum senin menunu döver hehehe ama yarın full motiveyim bu hafta inşallah 1 kilo ve üstü vermek istiyorum

Nice yıllara inşallah canım spor o pastayı eritir rahat ol hiç serbest güne benzememiş ölçülü yemişsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…