- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.301
Inşallah canım bugün un etkisi sabit olsa yeterNice yıllara inşallah canım spor o pastayı eritir rahat ol hiç serbest güne benzememiş ölçülü yemişsin afiyet olsun
Sagol cok iyi niyetlisın ya gercekten baya fazla oldu su da az ama hıc kendimi kasmak ıstemedım bugunFilik arkadaşım menü normal geldi ara hiç yok diycem ama kek ara olmuş sanırım bugün zorluğu içinde iyi atlatmışsın afiyet olsun
Haha hay vallahi senin kı kotu degıl ayrıca sporun var senin neyse pişmanlık yok tabı dagıtacaz ara da senin kı hem özel bi gun yarın devam ben gayet huzurluyum suan yaprak sardı m yarına onu da olculu Yerım öğle öğünu olarakFilik kız benim menum senin menunu döver heheheama yarın full motiveyim bu hafta inşallah 1 kilo ve üstü vermek istiyorum
Öğle için harika seçim canım yanına da salata veya ayranHaha hay vallahi senin kı kotu degıl ayrıca sporun var senin neyse pişmanlık yok tabı dagıtacaz ara da senin kı hem özel bi gun yarın devam ben gayet huzurluyum suan yaprak sardı m yarına onu da olculu Yerım öğle öğünu olarak
Melrin en son 23 nisandaki foton gayet fitti bir kilo fazlan var o da erkilemez zaten. Arkadaşım bence gayet iyisin al tuniklerini pantolonlarını, 10 kiloyu da verince seve seve terziye gidersin canımOyyyyy canlarım bu kilolar canıma tak etti gardroba bakıyorum yenilemem lazım dışarı çıkınca ne giysem diye şaşırıyorum şimdi alsam bi yandan vermem gereken 10 kilo var alsam bi türlü almasam daha büyük sorun okul açılacak tunik kap almam gerekiyor şuan ki ölçülerim beni mutsuz ettiğinden kıyafet seçemiyorum spora başladım oy oyyyy
Sağol arkadaşım okul açılmasına az kaldı mecbur alcam dediğin gibi terziye gidecek kıyafetler inşallah gider yaniMelrin en son 23 nisandaki foton gayet fitti bir kilo fazlan var o da erkilemez zaten. Arkadaşım bence gayet iyisin al tuniklerini pantolonlarını, 10 kiloyu da verince seve seve terziye gidersin canım
Ara vermen iyi gelir o halde bol bol dinlen toparla iş bitmez nasıl olsaGünaydın kızlar DDünki temizlik ten sonra pert gibi kalktım. Heryerim ağrıyor ve ödem oldu sanki. Çok yorulunca olur tabi.
neyse bugün islere ara verdim. Dinlenecem
Dinlen bol enerjili halinle gel sen bizim canımızsınselam fıstıklar etiketli olan mesajlara baktım sağ olun yola devam tabi ki :)
dün büyük erkek kardeşim ondan önceki gün küçüğü ile telefonda konuşunca dünden beri gözlerim kulaklarım başımın ağrısından ölüyorum şu an kafamı duvara vurasım geliyor gözüm çıkacak gibi ağrıyor benim neyime 30 sn yi geçen telefon konuşması güya yasak her defasında böyle ağrılar çekiyorum ama ne yapayım işte uzattık konuşmayı bi kere olan oldu
dün ki tartıdan sonra tozuttum da zaten hiç yeme içme faslını yazmıyayım :)
bana 1-2 gün mühlet verin az kendimi toparlıyayım inşallah ağrılarım da geçer o zamana sağlam ve motivasyonla gelirim
hepinizi seviyorum kızlar
tatlıtambağım bir daha yazıpta ablam alınmazsın dersen alınıcam haa
ne güzel yorum yapıp dikkat et diyorsun beni kolluyorsun yaa gülüm ben mutlu oluyorum hiç alınırmıyım kuzum benimmm
Kahvaltı
1 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim börek, 2 yemek kaşığı patates salatası, 2 çatal kek
Ara
Bikaç tane üzüm
Aksam
6 mercimekli köfte, 3 yemek kaşığı mantı, salata
Ara
1 dilim parfe, 1,5 top dondurma
Türk kahvesi
Spor bildirimim
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates, ağırlık
150 ip atlama yapıldı
selam fıstıklar etiketli olan mesajlara baktım sağ olun yola devam tabi ki :)
dün büyük erkek kardeşim ondan önceki gün küçüğü ile telefonda konuşunca dünden beri gözlerim kulaklarım başımın ağrısından ölüyorum şu an kafamı duvara vurasım geliyor gözüm çıkacak gibi ağrıyor benim neyime 30 sn yi geçen telefon konuşması güya yasak her defasında böyle ağrılar çekiyorum ama ne yapayım işte uzattık konuşmayı bi kere olan oldu
dün ki tartıdan sonra tozuttum da zaten hiç yeme içme faslını yazmıyayım :)
bana 1-2 gün mühlet verin az kendimi toparlıyayım inşallah ağrılarım da geçer o zamana sağlam ve motivasyonla gelirim
hepinizi seviyorum kızlar
tatlıtambağım bir daha yazıpta ablam alınmazsın dersen alınıcam haa
ne güzel yorum yapıp dikkat et diyorsun beni kolluyorsun yaa gülüm ben mutlu oluyorum hiç alınırmıyım kuzum benimmm
Merhaba canım. Bende kotu bir şey yok sadece misafirim var. Bugün ne yedim ne içtim bilmiyorum
Menü spor ikiside harika gelsin eksilerEvet bu da benim menüm.
Sabah 10 da
2 yumurtadan kaşarlı mantarlı omlet
1 zeytin
Salatalık domates yeşillik
2 dilim ekmek üstüne kaymak çilek reçeli
12.30 da Türk kahvesi
5 tane badem
Aksam 15.00
yarım alabalık
Salata
Su 4 lt
spor
leslie 5 milin. 3 milini tamamladım
300 ip atlama
10 sumo squat (zamanla artacak)
bugün arkadaşta olunca bütün gün. sabah destekli yedim. Saatler falanda şaştı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?