- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.341
süper olmuş sen baya baya alternatif sağlıklı atıştırmalıklar yapar oldum vallaKendime yarın için kek yaptım kızlar yok yok içinde
2 tam 1 sadece beyazı yumurta
Chai
kakao Hindistan cevizi
vanilya kabartma tozu
Kuru dut
Ğünkurusu kayısı
ceviz
fındık
şeker yerine pekmez
un yerine de yulaf kepegı
yağ yok
ara ogunlerde tüketmek için 1 dilim güzel bir alternatif olacak bana .Hemde tatlı.:)
süper olmuş sen baya baya alternatif sağlıklı atıştırmalıklar yapar oldum valla
şu geçen elmalı maydanozlu suyun vardı ya bana tarifini müsait olunca yazar mısın hazır elim de malzemeler varken ben de deneyeyim
Iyi bakalım kuzum kaldığımız yerden devam o haldeGunaydın kızlar mısafırım dun gitti ama ancak temizlik yaptım diyetmde aksadı cokda yoruldum ama cok guzel gecti hem gezdik hem eglendık dun yoğurt CORBA agırlıklı beslendım bugunde sebze pişireyım diyorum bakalım kaldığımız yerden devamtevafuk55 T tatlitambak menüler sporlar yıkılıyor kızlar masallah
Kucuk molalar girebilir ama motivasyonu dusurmek yokIyi bakalım kuzum kaldığımız yerden devam o halde
Evet canım çok haklısın. Benim de reglin eli kulağında artı çıktım bu sabah. Canım sıkılmadi değil tabi ama nedeni tahmin ediyorum en azından..Aynen pes etmek yok araya
Kucuk molalar girebilir ama motivasyonu dusurmek yok
yarım ölçü daha mantıklı bitmez ki yoksa :))Hoşgeldin ablam.
Bu tarifi instagramda beğenerek takip ettiğim diyetisyen sayfasından aldım. Ana öğün olarakta tuketebilirsin. 1 çay bardağı ara öğün şeklinde de ama sana tavsiyem yarım ölçü yapıyorum 1 bardak ana öğün olarak tuketiyorum ben. Çünki Kaldık ca salatalık tadı çıkıyor onun kokusunu sevmedim ben.ama taze iken beklemeden içince muhteşem bir tadı var.
1 orta boy kabak
2 salatalık
1 yeşil elma
yarım limon
biraz maydanoz
1 bardak su.
Blender dan geçir afiyetle iç
Günaydın ekimim
günaydın canooommmGünaydın ekimim
afiyet şifa olsun ben de akşama bamya yaptımSabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10.00: 2 yumurta ile peynirli omlet 3 k kayisi
5 zeytin 1 dilim ekmek
Öğle 14.00: 1 lokma kurabiye
1 kup helva 4 çatal yumurta
Avuç içi kuruyemiş 1 çatal peynir
Ara: limonlu soda 2 hurma
Aksam 18.15:1kepce mercimek çorbası
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Kahve icebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?