- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.361
Oh ne güzel canım. Bende eşim bamya yemiyor yanına börek yaptım corbanin ama bana cıssafiyet şifa olsun ben de akşama bamya yaptımmakarna ve köfte istedi benimkiler, yanına salata mı cacık mı istiyorlar daha sormadım 7 buçuk olmadan yeriz herhalde:)
Sahne spor yok mu bugun pazar tatili mı yaptınSabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10.00: 2 yumurta ile peynirli omlet 3 k kayisi
5 zeytin 1 dilim ekmek
Öğle 14.00: 1 lokma kurabiye
1 kup helva 4 çatal yumurta
Avuç içi kuruyemiş 1 çatal peynir
Ara: limonlu soda 2 hurma
Aksam 18.15:1kepce mercimek çorbası
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Kahve icebilirim
Ay bukadar olur bende bamya yaptım benım esim de yemiyor bende börek yaptım mercimek Corbası yanına da ama sana bravo ben sımdı börek te yedım sanki artılarım azmıs gıbıOh ne güzel canım. Bende eşim bamya yemiyor yanına börek yaptım corbanin ama bana cıss
Şahanesin şahaneMenumu vereyim esim gelmeden
Kahvaltı
2 dilim cavdar arası peynir
Domates salatalık maydanoz
1 havuc
Öğle
1 kase mercimek CORBA 1 kase yoğurt
Akşam
3 kasık bamya 3 kasık yoğurt 1 dilim börek
2 lt su
Canim regl oldum Karnım fena ondan yaniSahne spor yok mu bugun pazar tatili mı yaptın
Sukur kı bıse olmamıs cam ustelıkte allah korumuş menune gelince mutlaka olculu yemıssındır sen afiyet olsun oh Bahce ızgara ne iyi gelmistir sizeKızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim herşey yolundadır inşallah bugün büyük kızımın üstüne mutfakta bardak konan dolabın kapağındaki cam geldi korktuk oda çok korktu ama şükürler olsun ona bişey olmadı büyük bi badire atlattık Rabbim kızlarımı korudu ikiside oradaydı emanetleri Rabbime
Aaa menu kardeşliği olmuş resmenAy bukadar olur bende bamya yaptım benım esim de yemiyor bende börek yaptım mercimek Corbası yanına da ama sana bravo ben sımdı börek te yedım sanki artılarım azmıs gıbı
Bende regl oldum sabahtan gecmıs olsun karnın agrımasa bile yapma 2 3 gunCanim regl oldum Karnım fena ondan yani
Afiyet olsun canım bir dilimle kalmissin bravo kuzumMenumu vereyim esim gelmeden
Kahvaltı
2 dilim cavdar arası peynir
Domates salatalık maydanoz
1 havuc
Öğle
1 kase mercimek CORBA 1 kase yoğurt
Akşam
3 kasık bamya 3 kasık yoğurt 1 dilim börek
2 lt su
Kız Filik bence biz evlenmwliyiz bugün her şeyimiz birBende regl oldum sabahtan gecmıs olsun karnın agrımasa bile yapma 2 3 gun
Gercekten bugun nasıl oldu demi boyle menuler de bırKız Filik bence biz evlenmwliyiz bugün her şeyimiz bir
Tevafuk diyelimGercekten bugun nasıl oldu demi boyle menuler de bır
Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?