Haydi Yine Yeniden...

afiyet şifa olsun ben de akşama bamya yaptım makarna ve köfte istedi benimkiler, yanına salata mı cacık mı istiyorlar daha sormadım 7 buçuk olmadan yeriz herhalde:)
Oh ne güzel canım. Bende eşim bamya yemiyor yanına börek yaptım corbanin ama bana cıss

Sahne spor yok mu bugun pazar tatili mı yaptın

Oh ne güzel canım. Bende eşim bamya yemiyor yanına börek yaptım corbanin ama bana cıss
Ay bukadar olur bende bamya yaptım benım esim de yemiyor bende börek yaptım mercimek Corbası yanına da ama sana bravo ben sımdı börek te yedım sanki artılarım azmıs gıbı

Menumu vereyim esim gelmeden
Kahvaltı
2 dilim cavdar arası peynir
Domates salatalık maydanoz

1 havuc

Öğle
1 kase mercimek CORBA 1 kase yoğurt

Akşam
3 kasık bamya 3 kasık yoğurt 1 dilim börek

2 lt su

Kızlar yoğun bi hafta sonu geçirdim herşey yolundadır inşallah bugün büyük kızımın üstüne mutfakta bardak konan dolabın kapağındaki cam geldi korktuk oda çok korktu ama şükürler olsun ona bişey olmadı büyük bi badire atlattık Rabbim kızlarımı korudu ikiside oradaydı emanetleri Rabbime

Menümü yazamayacak kadar çeşit çok ana menü ızgaraydı ara çok herşey var hepsi ölçülü ama, pasta, kuruyemiş, bikaç üzüm, Türk kahvesi, 1 kare çikolata arkadaşın bahçesindeydik ilk kez gittik kıramadım ama hepsi ölçülüydü daha önemlisi yeme işi 18 civarı bitmişti bugünlük böyle

Kızlar benim. Menü de karışık bugün ve kacamakta yaptım. Ama çok yorgunum. Salon halıları ni yikadim. Ilk defa evlendim evleneli evde yikadim hhalıyi. Camları sildim koltuk takımını sildim. Tüm evi sil supurdum yaptım.
Mutfak kaldı bir tek. Yine dinlenirim birkaç gün sonra yaparım onuda

Sukur kı bıse olmamıs cam ustelıkte allah korumuş menune gelince mutlaka olculu yemıssındır sen afiyet olsun oh Bahce ızgara ne iyi gelmistir size

Menumu vereyim esim gelmeden
Kahvaltı
2 dilim cavdar arası peynir
Domates salatalık maydanoz

1 havuc

Öğle
1 kase mercimek CORBA 1 kase yoğurt

Akşam
3 kasık bamya 3 kasık yoğurt 1 dilim börek

2 lt su
Afiyet olsun canım bir dilimle kalmissin bravo kuzum

Selam,ben geldim,
Herkes iyidir umarım,ben pek keyifli değilim.
Geçen hafta salı yengem vefat etti Altınoluk'ta...Dayımın eşi,55 yaşındaydı ve ani öldü,Safrasında taş varmış şekeri düşmediği için ameliyata alamadılar,hastaneye yatırdılar,beyne emboli atması sonucu yaşamını yitirdi maalesef.5 yıl önce de dayım vefat etmişti,çocuklar öksüz yetim kaldı.En büyüğü 33 en küçüğü 26 yaşında.
Rabbim rahmet eylesin...
Pek tatil gibi de olmadı tabi,ablamın kız ateşliydi hep,çok yüzemedim,.Son 1 haftadır cenazedeydik zaten. yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez Bu sabah itibariyle başladım baştan.
Sizlerde durumlar nasıl,herkes iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…