- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.381
Ah canım nasıl uzuldum allah rahmet eylesin basınız sagolsun gencmıs daha cocuklarina sabır versin suan yemek yiyorum bogazımda kadınına bende hamileyken safra yuzunden neler yasadım bebegımı kaybetme rıskınden ameliyat edemedıler sancılar durmadı eve cikamdm hastenlerde sabahlara kadar ağlıyordum acı dan ben de öleceğim sonunda dıye hıc tastan ölen yok diyordu herkes Rabbim cektiği acının mukafatını versinSelam,ben geldim,
Herkes iyidir umarım,ben pek keyifli değilim.
Geçen hafta salı yengem vefat etti Altınoluk'ta...Dayımın eşi,55 yaşındaydı ve ani öldü,Safrasında taş varmış şekeri düşmediği için ameliyata alamadılar,hastaneye yatırdılar,beyne emboli atması sonucu yaşamını yitirdi maalesef.5 yıl önce de dayım vefat etmişti,çocuklar öksüz yetim kaldı.En büyüğü 33 en küçüğü 26 yaşında.
Rabbim rahmet eylesin...
Pek tatil gibi de olmadı tabi,ablamın kız ateşliydi hep,çok yüzemedim,.Son 1 haftadır cenazedeydik zaten. yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez Bu sabah itibariyle başladım baştan.
Sizlerde durumlar nasıl,herkes iyi mi?
Teşekkür ederim,Takdir-i İlahi işte.Rabbim rahmet eylesin,hoşbulduk bu arada...Ah canım nasıl uzuldum allah rahmet eylesin basınız sagolsun gencmıs daha cocuklarina sabır versin suan yemek yiyorum bogazımda kadınına bende hamileyken safra yuzunden neler yasadım bebegımı kaybetme rıskınden ameliyat edemedıler sancılar durmadı eve cikamdm hastenlerde sabahlara kadar ağlıyordum acı dan ben de öleceğim sonunda dıye hıc tastan ölen yok diyordu herkes Rabbim cektiği acının mukafatını versin
Canim hoş geldin öncelikle.. ve cok üzüldüm Rabbim rahmet etsin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.bizde iyiyiz şükür arada bacaladik ama daha çok devam etmeye çalışıyoruz. Sende çabuk toparlarsin Allah can sağlığı versin yeter ki ..Teşekkür ederim,Takdir-i İlahi işte.Rabbim rahmet eylesin,hoşbulduk bu arada...
Amin canım,teşekkür ederim.Canim hoş geldin öncelikle.. ve cok üzüldüm Rabbim rahmet etsin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.bizde iyiyiz şükür arada bacaladik ama daha çok devam etmeye çalışıyoruz. Sende çabuk toparlarsin Allah can sağlığı versin yeter ki ..
Evet canım alerji gibi bir şey oldu vitamin hapindan.. hala da geçmedi siskinlikleri. Acilleree sabahladi. Şu an evde daha iyi..Amin canım,teşekkür ederim.
Butterfly'a ne oldu,ishaldi en son,alerjik bişeyler mi çıktı? Zaten kortizolü yüksekti bide kortizonlu hap kullanıyormuş.Allah yardımcısı olsun
hoş geldin gülüm başınız sağ olsun rabbim çocuklarına sabır versinSelam,ben geldim,
Herkes iyidir umarım,ben pek keyifli değilim.
Geçen hafta salı yengem vefat etti Altınoluk'ta...Dayımın eşi,55 yaşındaydı ve ani öldü,Safrasında taş varmış şekeri düşmediği için ameliyata alamadılar,hastaneye yatırdılar,beyne emboli atması sonucu yaşamını yitirdi maalesef.5 yıl önce de dayım vefat etmişti,çocuklar öksüz yetim kaldı.En büyüğü 33 en küçüğü 26 yaşında.
Rabbim rahmet eylesin...
Pek tatil gibi de olmadı tabi,ablamın kız ateşliydi hep,çok yüzemedim,.Son 1 haftadır cenazedeydik zaten. yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez Bu sabah itibariyle başladım baştan.
Sizlerde durumlar nasıl,herkes iyi mi?
uvvv bu ne böyle akşam sıvı olmuş çarşambaya hazırlık mı kız :))afiyet şifa olsunMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
gülüm çok geçmiş olsun şükür önemli bir şey olmamış ama korkusu yetip artmıştırSağolun canlarım bugün temizlik ile uğraştım kanepeler kapılar silindi çarşamba misafirim var yarın sil süpür çamaşır ile uğraşacağım tabi ikramlık hazırlıycam
Valla canım reglim ve artidayim eğer ödemi atabilirsem inş geçerim eksiyeuvvv bu ne böyle akşam sıvı olmuş çarşambaya hazırlık mı kız :))afiyet şifa olsun
Güle güle kullanın ekimim.benim ev küçük ihtiyacım var ama alamıyorum maalesef . Güle güle de kirlet evini canımderin dondurucu aldık sonun da baya kocamanmış daha önce gördüklerimin rafları ince inceydi bu baya derin
arka odaya koydurdum getirenler halıları kaldırttı öyle taşıdılar arka odaya, hazır aranın halılar kalkmışken her yeri bi temizleyeyim dedim :))
öğleden sonra da komşum geldi sonrası yemeği yetiştir ye kaldır derken bu gün anca gelebildim kusura bakmayın canlarım
Canim az az olmuş her şey ama maalesef karbon ağırlıklı olmuşmenü veriyorum beni taşlayın
sabah 10:30
1 elma
1 lokma poğaça (gece yapmıştım tadına baktım)
öğle 13:00
1 haşlama yumurta
çeyrekten biraz az ekmeğin içini oydum yumurtayı peyniri maydanozu yeşil soğanı tıktım yedim
öğleden sonra 15:30- 16 :00
1 küçük dilim ıslak kek
1 tane mercimekli köfte benzeri uydurduğum bulgur işi
kahveyi bu defa orta şeker yaptım
akşam 19 :40
5 köfte
1 kaşık patlıcan yemeği +1 dilime yakın ekmek
çiğ semiz otu bir kaç dal
Cok tesekkur ederim canim.evet uzulduk ama dedigin gibi Allahin emri bu.Hayirli imanli omur nasip etsin Rabbimtomurcukkk hoşgeldin canım Rabbim kalanlara hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin ölüm acı ama hayatın gerçeği sınav dünyasını en güzel haliyle geçirmemizi nasip etsin omuzlarımız yükleri kaldırsın
Tesekkur ederim.Hosbuldum canim.bende dondugume sevindimhoş geldin gülüm başınız sağ olsun rabbim çocuklarına sabır versin
yengenin vefatına cidden üzüldüm bu kadın ne duygusuz deme sakın ama yine de gelmene çoooookkkk sevindim vallahoş geldin tekrardan
Afiyet olsun canım. Yarın veya öbür gün daha iyi olur sende alisirsin. Ama bunlara rağmen güzel bir menü.Bende uzun bi aradan sonra menu vereyim.az yemek zor geldi basim agriyo.zaman zaman da elim ayagim titredi ara ogunlerle toparlamaya calistim.
Sabah 8
Ceyrekten biraz fazla simit
1 kk beyaz peynir
1 tk krem peynir
Biraz domates salatalik
3 zeytin
Ara 12
1 avuc kuru uzum
Oglen 14.30
Yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
Ara 17
1 avuc findik ici
Aksam 19
1 kucuk yemek tabagi kiymali patates yemegi
1 tavuk baget
1 kase cacik
Ara
Yogurt kuru olabilir
Su 2.5 lt
Harikasın harika on numara beş yıldızlı karneMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
Ölçülü yemişsin beni inan hiç rahatsız etmedimenü veriyorum beni taşlayın
sabah 10:30
1 elma
1 lokma poğaça (gece yapmıştım tadına baktım)
öğle 13:00
1 haşlama yumurta
çeyrekten biraz az ekmeğin içini oydum yumurtayı peyniri maydanozu yeşil soğanı tıktım yedim
öğleden sonra 15:30- 16 :00
1 küçük dilim ıslak kek
1 tane mercimekli köfte benzeri uydurduğum bulgur işi
kahveyi bu defa orta şeker yaptım
akşam 19 :40
5 köfte
1 kaşık patlıcan yemeği +1 dilime yakın ekmek
çiğ semiz otu bir kaç dal
Hızlı bir dönüş mmmmm beğendimBende uzun bi aradan sonra menu vereyim.az yemek zor geldi basim agriyo.zaman zaman da elim ayagim titredi ara ogunlerle toparlamaya calistim.
Sabah 8
Ceyrekten biraz fazla simit
1 kk beyaz peynir
1 tk krem peynir
Biraz domates salatalik
3 zeytin
Ara 12
1 avuc kuru uzum
Oglen 14.30
Yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
Ara 17
1 avuc findik ici
Aksam 19
1 kucuk yemek tabagi kiymali patates yemegi
1 tavuk baget
1 kase cacik
Ara
Yogurt kuru olabilir
Su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?