- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.401
Güzel günlerde kullan canım arkadaşım çok rahat edeceksin eline sağlık evde temizlenmiş hiç kusur mu olurmuş biliriz birbirimiziderin dondurucu aldık sonun da baya kocamanmış daha önce gördüklerimin rafları ince inceydi bu baya derin
arka odaya koydurdum getirenler halıları kaldırttı öyle taşıdılar arka odaya, hazır aranın halılar kalkmışken her yeri bi temizleyeyim dedim :))
öğleden sonra da komşum geldi sonrası yemeği yetiştir ye kaldır derken bu gün anca gelebildim kusura bakmayın canlarım
Valla korkusu yetti kız çocuklarım ama ikiside hareketli Rabbim koruyo valla daha işim bitmedi asıl iş yarın hallederim inşallahgülüm çok geçmiş olsun şükür önemli bir şey olmamış ama korkusu yetip artmıştır
maşallahın var evi akladın pakladın hayırlı misafirler gelsin sağlıkla muhabbetle kirletin
Afiyet olsun canım. Kola olmasaymis sana menu birinciliği verecektimKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin Domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara
1 şeftali, 3 ceviz
Akşam
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt salata, yarım bardak kola
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bugün yok işten fırsat bulamadım
Baslariz tabi.kaybedecek vaktim de yok benim ustelik.bir an once toparlanip bildirimlere baslayalim ki kurban bayramina daha ince girelimAfiyet olsun canım. Yarın veya öbür gün daha iyi olur sende alisirsin. Ama bunlara rağmen güzel bir menü.
Bu arada tomurcuk canım çarşamba tartiliyoruz da listeye de başlar mıyız ne dersin kuşum
Aksamla gunu dengelemissin.yoksa kizartma gozume batmadi degil haniMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu
3 k kayısı 2 hurma
Kahvaltı öğle: 1 dilim börek
4 zeytin dom salatalık
1.5 sahanda yumurta
3 çatal Kızartma
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter.
Akşam 19.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Bitki çayları ve bol su
Cok buyuk tas olmasa da ufak bi cakil tasini gonderiyorum burdan sana.artik daha dikkatli olucaz bayrama az kaldi ona goremenü veriyorum beni taşlayın
sabah 10:30
1 elma
1 lokma poğaça (gece yapmıştım tadına baktım)
öğle 13:00
1 haşlama yumurta
çeyrekten biraz az ekmeğin içini oydum yumurtayı peyniri maydanozu yeşil soğanı tıktım yedim
öğleden sonra 15:30- 16 :00
1 küçük dilim ıslak kek
1 tane mercimekli köfte benzeri uydurduğum bulgur işi
kahveyi bu defa orta şeker yaptım
akşam 19 :40
5 köfte
1 kaşık patlıcan yemeği +1 dilime yakın ekmek
çiğ semiz otu bir kaç dal
Kola disinda gercekten mukemmel bi menuKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin Domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara
1 şeftali, 3 ceviz
Akşam
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt salata, yarım bardak kola
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bugün yok işten fırsat bulamadım
Ah yaa geçmiş olsun canım. Rabbim tezce şifa lar versin sanaBu arada Altinoluk'ta gozlerim yine kanladi benim.tam gecen sene bu zamanlarda oldugu gibi...
Gittim hemen doktora bu seferki üveit degil ama episklerit diye birseymis.gozun dis yuzeyini kaplayan zarin iltihaplanmasi.kortizonlu damlalara basladik hemen.uveit kadar tehlikeli degil ama tekrarlayabilecek bir durummus.alerjik de olabilir dedi.birkac gune burada kendi doktoruma gidecegim kontrole...
Aynen canım yakın hedefim kurban bayramı benimde, daha kararlı ve kacamaksiz devam etmeliyizBaslariz tabi.kaybedecek vaktim de yok benim ustelik.bir an once toparlanip bildirimlere baslayalim ki kurban bayramina daha ince girelim
Tühhhh kıl payı kaçırdım birinciliği bi daha ki sefere artık ahhh yarım bardak kola yaktı beni
Bak baaakkk bir de petibor heeŞimdi farkettim Kahvaltı akşam arası çocuklar petibör bisküvi yiyodu bende yedim yazmayı unutmuşum yaşlanıyo muyum acaba yarın telafı ederim artık
Yaa oyle iste.bu seneki izin de acisiyla tatlisiyla boyle gecti.Rabbim can sagligi versinAh yaa geçmiş olsun canım. Rabbim tezce şifa lar versin sana
Amin kuzum benim.. Bu yıl herkes için zordu ekstralarla daha da zor olmuştur. Ama biz umut dolu olacak ki çocuklarımız da gelecek için umut olsunlar. Rabbim daha güzel günler tatiller nasip etsinYaa oyle iste.bu seneki izin de acisiyla tatlisiyla boyle gecti.Rabbim can sagligi versin
Gecmis olsunBu arada Altinoluk'ta gozlerim yine kanladi benim.tam gecen sene bu zamanlarda oldugu gibi...
Gittim hemen doktora bu seferki üveit degil ama episklerit diye birseymis.gozun dis yuzeyini kaplayan zarin iltihaplanmasi.kortizonlu damlalara basladik hemen.uveit kadar tehlikeli degil ama tekrarlayabilecek bir durummus.alerjik de olabilir dedi.birkac gune burada kendi doktoruma gidecegim kontrole...
Gule gule kullan raflılar cok kullanışlı oluyor Teyzem de ve annemde var duzenli ne nerde goruyorsun sen sımdı neler yapıp doldurursn icine kım bilir agustos sonu ve ben 1 kilo hazırlık yapmadım domates bıle yok ortadaderin dondurucu aldık sonun da baya kocamanmış daha önce gördüklerimin rafları ince inceydi bu baya derin
arka odaya koydurdum getirenler halıları kaldırttı öyle taşıdılar arka odaya, hazır aranın halılar kalkmışken her yeri bi temizleyeyim dedim :))
öğleden sonra da komşum geldi sonrası yemeği yetiştir ye kaldır derken bu gün anca gelebildim kusura bakmayın canlarım
Günaydın canım yarına bol eksi ye döner inşallahGünaydın kızlar akşam giremedim arkadasin babası vefat etmis oraya gittik gec geldik gelince de direk yattım dun cok yoğundu kızı alerji doktoruna goturdum 3 kere eczaneye gittim ilacları kırınca aylık marketı ve pazarı yaptım yemek park saymıyorum zaten gece de nasıl yattım bilmiyorum dun diyetıme uydum ama bugunde devam bende cok fark yok suan regl ve misafir bahanesıyle 2 3 gun kaynadı ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?