Haydi Yine Yeniden...

Güzel günlerde kullan canım arkadaşım çok rahat edeceksin eline sağlık evde temizlenmiş hiç kusur mu olurmuş biliriz birbirimizi

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin Domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal
Ara
1 şeftali, 3 ceviz
Akşam
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt salata, yarım bardak kola
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor bugün yok işten fırsat bulamadım

gülüm çok geçmiş olsun şükür önemli bir şey olmamış ama korkusu yetip artmıştır
maşallahın var evi akladın pakladın hayırlı misafirler gelsin sağlıkla muhabbetle kirletin
Valla korkusu yetti kız çocuklarım ama ikiside hareketli Rabbim koruyo valla daha işim bitmedi asıl iş yarın hallederim inşallah

Afiyet olsun canım. Kola olmasaymis sana menu birinciliği verecektim ama kola var artık vermem

Şimdi farkettim Kahvaltı akşam arası çocuklar petibör bisküvi yiyodu bende yedim yazmayı unutmuşum yaşlanıyo muyum acaba yarın telafı ederim artık

Afiyet olsun canım. Yarın veya öbür gün daha iyi olur sende alisirsin. Ama bunlara rağmen güzel bir menü.
Bu arada tomurcuk canım çarşamba tartiliyoruz da listeye de başlar mıyız ne dersin kuşum
Baslariz tabi.kaybedecek vaktim de yok benim ustelik.bir an once toparlanip bildirimlere baslayalim ki kurban bayramina daha ince girelim

Aksamla gunu dengelemissin.yoksa kizartma gozume batmadi degil hani

Cok buyuk tas olmasa da ufak bi cakil tasini gonderiyorum burdan sana.artik daha dikkatli olucaz bayrama az kaldi ona gore dondurucun hayirli olsun bu arada.iyi gunlerde tuketin hazirladiklarini

Kola disinda gercekten mukemmel bi menu

Bu arada Altinoluk'ta gozlerim yine kanladi benim.tam gecen sene bu zamanlarda oldugu gibi...
Gittim hemen doktora bu seferki üveit degil ama episklerit diye birseymis.gozun dis yuzeyini kaplayan zarin iltihaplanmasi.kortizonlu damlalara basladik hemen.uveit kadar tehlikeli degil ama tekrarlayabilecek bir durummus.alerjik de olabilir dedi.birkac gune burada kendi doktoruma gidecegim kontrole...

Ah yaa geçmiş olsun canım. Rabbim tezce şifa lar versin sana

Baslariz tabi.kaybedecek vaktim de yok benim ustelik.bir an once toparlanip bildirimlere baslayalim ki kurban bayramina daha ince girelim
Aynen canım yakın hedefim kurban bayramı benimde, daha kararlı ve kacamaksiz devam etmeliyiz

Yaa oyle iste.bu seneki izin de acisiyla tatlisiyla boyle gecti.Rabbim can sagligi versin
Amin kuzum benim.. Bu yıl herkes için zordu ekstralarla daha da zor olmuştur. Ama biz umut dolu olacak ki çocuklarımız da gelecek için umut olsunlar. Rabbim daha güzel günler tatiller nasip etsin

Günaydın kızlar akşam giremedim arkadasin babası vefat etmis oraya gittik gec geldik gelince de direk yattım dun cok yoğundu kızı alerji doktoruna goturdum 3 kere eczaneye gittim ilacları kırınca aylık marketı ve pazarı yaptım yemek park saymıyorum zaten gece de nasıl yattım bilmiyorum dun diyetıme uydum ama bugunde devam bende cok fark yok suan regl ve misafir bahanesıyle 2 3 gun kaynadı ondan galiba

Gecmis olsun

Gule gule kullan raflılar cok kullanışlı oluyor Teyzem de ve annemde var duzenli ne nerde goruyorsun sen sımdı neler yapıp doldurursn icine kım bilir agustos sonu ve ben 1 kilo hazırlık yapmadım domates bıle yok ortada

Günaydın canım yarına bol eksi ye döner inşallah

Günaydın kızlar,
Kayınvalidemin yengesi vefat etti gece.Amcasının hanımı.hastaydı zaten.
Bugün cenaze evinde olurum,giremeyebilirim ama müsait olunca menü yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…