- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.421
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsunGünaydın kızlar akşam giremedim arkadasin babası vefat etmis oraya gittik gec geldik gelince de direk yattım dun cok yoğundu kızı alerji doktoruna goturdum 3 kere eczaneye gittim ilacları kırınca aylık marketı ve pazarı yaptım yemek park saymıyorum zaten gece de nasıl yattım bilmiyorum dun diyetıme uydum ama bugunde devam bende cok fark yok suan regl ve misafir bahanesıyle 2 3 gun kaynadı ondan galiba
Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar,
Kayınvalidemin yengesi vefat etti gece.Amcasının hanımı.hastaydı zaten.
Bugün cenaze evinde olurum,giremeyebilirim ama müsait olunca menü yazarım...
Insallah gorurum Artıya donmeyımde sonra ama ben sunu farkettım karbonda hemen arti olmuyorum ben tatlı cok tehlike kucuk bı çikaloata bıle yesem artı kek de 1 2 dilim erken vakit az sekerlı soyle boyle ama daha fazlası cok artı yapıyor 700 800 bıle artı cıkarabılıyor benı
Insallah gorurum Artıya donmeyımde sonra ama ben sunu farkettım karbonda hemen arti olmuyorum ben tatlı cok tehlike kucuk bı çikaloata bıle yesem artı kek de 1 2 dilim erken vakit az sekerlı soyle boyle ama daha fazlası cok artı yapıyor 700 800 bıle artı cıkarabılıyor benı
Canim dün mu demiştin dikkat etmedim diye. Onun da artışı olabilir. Ama dediklerinin de payı yüksek tabi.Kızlar ben de 79 lardan kurtulmayı bırak bugün tatili 80.2 çıktım. Ya ben çok is yapınca hemen ödem topluyorum. Diyetime de dikkat ediyorum. Galiba jilliandan kaslarda dolayi siskinlik oldu.
ip atlama ya başlayacağım bugün.
Ve seyda coskunun 3 gunluk detoks listesi var ona başladım kizlar
Bende karbon o etkiyi yapıyor canım. Tatlıyi abartmazsam yapmıyor bende..Insallah gorurum Artıya donmeyımde sonra ama ben sunu farkettım karbonda hemen arti olmuyorum ben tatlı cok tehlike kucuk bı çikaloata bıle yesem artı kek de 1 2 dilim erken vakit az sekerlı soyle boyle ama daha fazlası cok artı yapıyor 700 800 bıle artı cıkarabılıyor benı
Çooook geçmiş olsun arkadaşım orda bişey tetiklemiş olabilir kv nin başı sağolsun hayırlı imanlı bi yaşam sürmeyi hepimize nasip etsinBu arada Altinoluk'ta gozlerim yine kanladi benim.tam gecen sene bu zamanlarda oldugu gibi...
Gittim hemen doktora bu seferki üveit degil ama episklerit diye birseymis.gozun dis yuzeyini kaplayan zarin iltihaplanmasi.kortizonlu damlalara basladik hemen.uveit kadar tehlikeli degil ama tekrarlayabilecek bir durummus.alerjik de olabilir dedi.birkac gune burada kendi doktoruma gidecegim kontrole...
He şöyle
Odem de olabilir tabi ama cok dikkatli besleniyor dun bıraz kacırdıysan bı kısmıda ondan olabilir zaten detoksa baslamıssın hemen giderKızlar ben de 79 lardan kurtulmayı bırak bugün tatili 80.2 çıktım. Ya ben çok is yapınca hemen ödem topluyorum. Diyetime de dikkat ediyorum. Galiba jilliandan kaslarda dolayi siskinlik oldu.
ip atlama ya başlayacağım bugün.
Ve seyda coskunun 3 gunluk detoks listesi var ona başladım kizlar
Odem de olabilir tabi ama cok dikkatli besleniyor dun bıraz kacırdıysan bı kısmıda ondan olabilir zaten detoksa baslamıssın hemen gider
Menumu vereyim
Sabah: 2 has yumurta, 2 kk peynir
5 zeytin domates
Öğle: büyükçe elma, 4 kaşık yoğurt, 1 tatlı k fındık, tarçın karışımı
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.30: bir kepçe taze barbun Fas
Kuçuk tabak bamya yemeği
1 kase cacık
Yatmadan tarçınlı süt içerim
3 litre su, bitki çayları
Eli sopalım seni ayakta alkışlıyorum şahane menü olmuş afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah: 2 has yumurta, 2 kk peynir
5 zeytin domates
Öğle: büyükçe elma, 4 kaşık yoğurt, 1 tatlı k fındık, tarçın karışımı
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.30: bir kepçe taze barbun Fas
Kuçuk tabak bamya yemeği
1 kase cacık
Yatmadan tarçınlı süt içerim
3 litre su, bitki çayları
Ben detoks pek anlamam inşallah işe yarar afiyet olsunKızlar detoxum un 1. Günü
Sabah-öglen-aksam
1 yk yulaf ezmesi
15 tane frambuaz
3 ara da da
6 sar tane frambuaz
şu 3 lt geçti gidiyor.
Türk kahvesi ve bitki çayları içtim.
Spor yok vakit olursa bisiklet süreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?