- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.461
süpersin kız maşallah üstelik malum dönemdesin demek ki daha fazla bile eksi olabilirsinKilo bildirimimi vereyim canlar
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 700 gr
Amin inşallah bir an once uzaklasırımgünaydın gülüm
çok güzelll 6 lı rakamlar inşallah bir daha 7 lileri hiç görmezsin
ben tartılmayı unuttum sadece 1 bardak su içtim ilacımla oğlum çıkar az sonra evden o gitsin tartılırım :)
Malesef ıste yaomazsak ıcımız rahat etmiyor bı baslayinca elimı surmusken hepsi olsun istiyor eline saglık bende kızın butun oyuncaklarını yıkadım dun bebeklerinin saclarına kadar yıkayıp taradım butun evi temizlesem daha iyiydi kucuk kucuk parcalar yıka kurula belim koptudün oğlumun odasıyla yatak odasını ne var ne yok çekip temizledim yatak dolap çekmeceler sonrada belimi doğrultamadım tabi sabaha iki büklüm kalktım yine kollarımı zor kaldırıyorum eee kadın madem sakat atsın ne demeye zorluyorsun kendini değil mi heheheheh mutluyum ama :))
Tebrikler canım bizede nasip olsun insallah 67 mutluluğu demek ki regl odemını Attın bende de oyle oldu bugun eksı arttı bı andaKilo bildirimimi vereyim canlar
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 700 gr
ayyy o küçük işleri hiç deme neredeyse her gün bişeyler bulup saatlerce cıncık cıncık onlarla uğraşıyorum sonra bi bakıyorum gözle görülür bir yok :)) kız çocuğu olunca bebekler de saçları da olur tabii :)Malesef ıste yaomazsak ıcımız rahat etmiyor bı baslayinca elimı surmusken hepsi olsun istiyor eline saglık bende kızın butun oyuncaklarını yıkadım dun bebeklerinin saclarına kadar yıkayıp taradım butun evi temizlesem daha iyiydi kucuk kucuk parcalar yıka kurula belim koptu
Kız Allah seni böyle işleri oğlunla yap canım ya. Bir şey olursa Allah korusun.dün oğlumun odasıyla yatak odasını ne var ne yok çekip temizledim yatak dolap çekmeceler sonrada belimi doğrultamadım tabi sabaha iki büklüm kalktım yine kollarımı zor kaldırıyorum eee kadın madem sakat atsın ne demeye zorluyorsun kendini değil mi heheheheh mutluyum ama :))
Inşallah kuzum sana da nasip olur tabikiTebrikler canım bizede nasip olsun insallah 67 mutluluğu demek ki regl odemını Attın bende de oyle oldu bugun eksı arttı bı anda
Tesekkur ederim arkadasım ama gozukuyor senin yerindeFilik onluk degistirmen hayırlı olsun canım bundan sonra 7 lere çıkma korkusu seni daha iyi frenleyecek. Tebrikler canım.
Keskem ah Keskemsüpersin kız maşallah üstelik malum dönemdesin demek ki daha fazla bile eksi olabilirsin
Hadi ya ozaman iki uc gun sonra super bı eksı görebilirsinKız Allah seni böyle işleri oğlunla yap canım ya. Bir şey olursa Allah korusun.
Inşallah kuzum sana da nasip olur tabikiya sorma iki gündür reglden dolayi wc den çıkamadım. Regl bende bu etkiyi yapıyor. Reglimden bir gün önce 68.6 gördüm canım düşün yani
Agzin bal yesin canım. 64 de canımı yeTesekkur ederim arkadasım ama gozukuyor senin yerindetabı ben 67 olana kadar sen de 65 64 olursun
Bende ilk üç gün o etki oluyor canım. Son 4 günde normale dönüyorum haliyle sanmam ama belki yediklerimizle neden olmasınHadi ya ozaman iki uc gun sonra super bı eksı görebilirsin
Sen zaten 64 bu boy ve sporla ciddi anlamda soyluyorum manken gıbı olursun kı bu menu ve azimle cok yakınsın hedefıneAgzin bal yesin canım. 64 de canımı yesen 67 mutluluğu ben 64 mutluluğu ohhh Allahım sana geliyorum
Ah ahhh inşallah canım. Nette ideal kiloma bazı yerlerde 63 bazı yerlerde 64 diyor. Ulaşalım bir an önce yaaaSen zaten 64 bu boy ve sporla ciddi anlamda soyluyorum manken gıbı olursun kı bu menu ve azimle cok yakınsın hedefıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?