Haydi Yine Yeniden...

dün oğlumun odasıyla yatak odasını ne var ne yok çekip temizledim yatak dolap çekmeceler sonrada belimi doğrultamadım tabi sabaha iki büklüm kalktım yine kollarımı zor kaldırıyorum eee kadın madem sakat atsın ne demeye zorluyorsun kendini değil mi heheheheh mutluyum ama :))

günaydın gülüm
çok güzelll 6 lı rakamlar inşallah bir daha 7 lileri hiç görmezsin
ben tartılmayı unuttum sadece 1 bardak su içtim ilacımla oğlum çıkar az sonra evden o gitsin tartılırım :)
Amin inşallah bir an once uzaklasırım

Malesef ıste yaomazsak ıcımız rahat etmiyor bı baslayinca elimı surmusken hepsi olsun istiyor eline saglık bende kızın butun oyuncaklarını yıkadım dun bebeklerinin saclarına kadar yıkayıp taradım butun evi temizlesem daha iyiydi kucuk kucuk parcalar yıka kurula belim koptu

ayyy o küçük işleri hiç deme neredeyse her gün bişeyler bulup saatlerce cıncık cıncık onlarla uğraşıyorum sonra bi bakıyorum gözle görülür bir yok :)) kız çocuğu olunca bebekler de saçları da olur tabii :)

Filik onluk degistirmen hayırlı olsun canım bundan sonra 7 lere çıkma korkusu seni daha iyi frenleyecek. Tebrikler canım.

Kız Allah seni böyle işleri oğlunla yap canım ya. Bir şey olursa Allah korusun.
Tebrikler canım bizede nasip olsun insallah 67 mutluluğu demek ki regl odemını Attın bende de oyle oldu bugun eksı arttı bı anda
Inşallah kuzum sana da nasip olur tabiki ya sorma iki gündür reglden dolayi wc den çıkamadım. Regl bende bu etkiyi yapıyor. Reglimden bir gün önce 68.6 gördüm canım düşün yani

süpersin kız maşallah üstelik malum dönemdesin demek ki daha fazla bile eksi olabilirsin
Keskem ah Keskem önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah hepimiz için. Kız ekim şu oğlunu kiskisla da sende tartil hadiiii

Hadi ya ozaman iki uc gun sonra super bı eksı görebilirsin

Hadi hadi hanımlar yapın bildirımleri ders calısacam bakın surekli buraya bakıyorum meraktan

Sen zaten 64 bu boy ve sporla ciddi anlamda soyluyorum manken gıbı olursun kı bu menu ve azimle cok yakınsın hedefıne
Ah ahhh inşallah canım. Nette ideal kiloma bazı yerlerde 63 bazı yerlerde 64 diyor. Ulaşalım bir an önce yaaa

benim bildirim yapasım gelmiyor tartıldım az önce
geçen hafta 100.3
bu hafta 101
15 in de malum dönem başladı inşallah ondan su tutmasıdır

günaydın dün yoğundum,saatlerini tam hatırlamıyorum ama dünkü menümü yazayım

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 adt etimek
1 kk beyaz peynir
domates salatalık
3 adt zeytin

ara
1 avuç kuru üzüm

öğlen
1 küçük yemek tabağı kıymalı patates yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 erik,1 nektarin.
ara
1 bardak süt,5 adt badem

akşam
5 adet kasap köfte (az yağda tavada kızarttım)
domates,sivri biber
1 kase yoğurt

su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…