- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.481
3 kilo mu almışsın sanmamBende 75 kiloyumaylar öncesine döndüm yine
Menun harikkaymis canım.günaydın dün yoğundum,saatlerini tam hatırlamıyorum ama dünkü menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 adt etimek
1 kk beyaz peynir
domates salatalık
3 adt zeytin
ara
1 avuç kuru üzüm
öğlen
1 küçük yemek tabağı kıymalı patates yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 erik,1 nektarin.
ara
1 bardak süt,5 adt badem
akşam
5 adet kasap köfte (az yağda tavada kızarttım)
domates,sivri biber
1 kase yoğurt
su 2 litre
Ondandır kuzum ya moral bozmak yok. Bak avatar resmimi degistirecem moral olsun bize debenim bildirim yapasım gelmiyor tartıldım az önce
geçen hafta 100.3
bu hafta 101
15 in de malum dönem başladı inşallah ondan su tutmasıdır
Tomurcuk çabuk gider onlar hiç merak etme.. Bu menulere bu kilolar erir giderBende 75 kiloyumaylar öncesine döndüm yine
Bilemiyorum artık canım,olabildiğince kaçamaksız ve az karbonlu ilerlemem lazım.kurbana çok az kaldı,şiş gibiyim zaten,belki çabuk gider3 kilo mu almışsın sanmam10 günde düzeni oturttun mu gider bunlar sakın moralini bozma tomurcuğum
dün telaşeden pek içemedim gibi,bugün işe geldim daha çok su içerim kesinMenun harikkaymis canım.ama suyu arttirman lazım..
Baslangic 84 yas 26 boy 169Filik T tatlitambak başlangıç kilosu yaş ve boy yazarsanız listeyi yeniden düzenliyorum...
Başlangıç kilonuz ilk diyete başladığınız kilo olacak,mesela benim 117 ...
Buyuk coğunlugu ılk hafta gider bence su yesilcay kiraz saplı cay falan Ic seni suan anlıyorum bı an da cok artı gormek olumsuz etkiliyor ama gercekten cabuk gidiyor sen zaten bu ısı biliyorsun su yu 3.5 yapabılırsın mesela sodalı cay da iyi olurBende 75 kiloyumaylar öncesine döndüm yine
Bugün içerim kiraz saplı çay mutlaka,suyu da 3 yapabilirim belki.Ödemden kurtulmam lazımBuyuk coğunlugu ılk hafta gider bence su yesilcay kiraz saplı cay falan Ic seni suan anlıyorum bı an da cok artı gormek olumsuz etkiliyor ama gercekten cabuk gidiyor sen zaten bu ısı biliyorsun su yu 3.5 yapabılırsın mesela sodalı cay da iyi olur
Iki fincana kadar normal canım içebilersin.yemek yedikten 20 dk kadar sonra tüketmek DAHA iyiKiraz saplı çay içiyorum şimdiAkşam üstü bir bardak daha içsem fazla mı olur? Yoksa başka bir çay mı içeyim?
Filik T tatlitambak başlangıç kilosu yaş ve boy yazarsanız listeyi yeniden düzenliyorum...
Başlangıç kilonuz ilk diyete başladığınız kilo olacak,mesela benim 117 ...
Tebrikler canım :)
Tebrikler canım :)
Son 10 sayfaya öylece bi baktım. tevafuk,ekim,melrin,filik,tatlıtambak düzenli yazmış.
@angelina35 i göremedim telefonundan dolayı girememiş
D Deligonul783 canım seni de göremeyince profilinden baktım.çok geçmiş olsun.Bende kullandım prednol geçen sene.sıfır tuz ve sıfır şekerle baya kilo gitmişti.Sende zaten kortizol yüksekliği vardı.İnşallah şuan daha iyisindir.Haberlerini bekliyorum
Canımcim hoş geldiiinnnn, inş geçer tüm rahatsızlıklarınSelam canım ilaçlarım yeni bitti. Yine dün kaşınmaya başladım cumaya kadar dayansam teste gideceğim inşallah. Galiba bana limon ve türevi dokunuyor.. Bu arada bana çok ödem yaptı ilaçlaraslında serumlardan falan sonra vermiştim şimdi kendiliğinden artıyor her gün kilom. İlaç bitince de etkisi sürmüş müydü sende? Tuza şekere dikkat ettim ama benim tansiyonum çok düşüyor nasılsa ilaçta bitti diye artık tuz kullanıyorum tuzlu ayran falan içiyorum ama ilaç bitti diye. Sence etkisi devam mı ediyor ilacın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?