Haydi Yine Yeniden...

Menun harikkaymis canım. ama suyu arttirman lazım..

benim bildirim yapasım gelmiyor tartıldım az önce
geçen hafta 100.3
bu hafta 101
15 in de malum dönem başladı inşallah ondan su tutmasıdır
Ondandır kuzum ya moral bozmak yok. Bak avatar resmimi degistirecem moral olsun bize de
Bende 75 kiloyum aylar öncesine döndüm yine
Tomurcuk çabuk gider onlar hiç merak etme.. Bu menulere bu kilolar erir gider

3 kilo mu almışsın sanmam 10 günde düzeni oturttun mu gider bunlar sakın moralini bozma tomurcuğum
Bilemiyorum artık canım,olabildiğince kaçamaksız ve az karbonlu ilerlemem lazım.kurbana çok az kaldı,şiş gibiyim zaten,belki çabuk gider

Menun harikkaymis canım. ama suyu arttirman lazım..
dün telaşeden pek içemedim gibi,bugün işe geldim daha çok su içerim kesin

Bende 75 kiloyum aylar öncesine döndüm yine
Buyuk coğunlugu ılk hafta gider bence su yesilcay kiraz saplı cay falan Ic seni suan anlıyorum bı an da cok artı gormek olumsuz etkiliyor ama gercekten cabuk gidiyor sen zaten bu ısı biliyorsun su yu 3.5 yapabılırsın mesela sodalı cay da iyi olur

Bugün içerim kiraz saplı çay mutlaka,suyu da 3 yapabilirim belki.Ödemden kurtulmam lazım

Selam canım ilaçlarım yeni bitti. Yine dün kaşınmaya başladım cumaya kadar dayansam teste gideceğim inşallah. Galiba bana limon ve türevi dokunuyor.. Bu arada bana çok ödem yaptı ilaçlar aslında serumlardan falan sonra vermiştim şimdi kendiliğinden artıyor her gün kilom. İlaç bitince de etkisi sürmüş müydü sende? Tuza şekere dikkat ettim ama benim tansiyonum çok düşüyor nasılsa ilaçta bitti diye artık tuz kullanıyorum tuzlu ayran falan içiyorum ama ilaç bitti diye. Sence etkisi devam mı ediyor ilacın?

Canımcim hoş geldiiinnnn, inş geçer tüm rahatsızlıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…