Haydi Yine Yeniden...

Bari bugun kacamak yap be yavrum bende senden yuz bulayım hıc mi ödül yok sende ya
Bulgur pilavı ödüldü aslında yaa onunda sporla mideme girdigine gireceğine pişman ettim
Yüz muz yok kurbana kadar hiç öyle umutlara girme canım . Kurban da doya doya et yiyebilirsin ama çok iyiyim değil mi kız

Pufffffff ben birde pasta yapacaktım bugunde bı dur dedim kendime kızım iki gun dur istiyor Kuskus krep aynı gun olunca ara bir gun yapacam artık Inan et yerken kilo bıle verebilirız tatlı ve pideye dikkat edilirse tabı ben sahsen dikkat etmem de konusuyorum işte

Hosgeldin canim.tekrar gecmis olsun.
Bende ilac kullanim suresinde cok dikkat ettim.ilaci birakinca da yavas yavas soktum hayatima belki depolanmistir diye.sende zaten kortizol yuksekti.prednolun de etkisiyle daha da yukselmisse odem tutuyorsundur.tuz seker bi yana bol su icip atmaya bak.hicbiri yag kilosu degil sonucta.sagligina kavustugunda hepsi bi anda iner.senden ve sagligindan daha onemli birsey yok su anda.kiloyu kafana takma o geri planda.iyilesmene odaklan kilo verirsin sen cok basarilisin bu konuda zaten

Isten geldikten sonra yemek yedik ve direkt temizlige giristim.hem kendi evimi hem kv nin evini temizledim dip kose.kv genelde cenaze evinde zaten.camasir falan da vardi baya ugrastim yoruldum.dus aldim namaz kildim ancak bakabildim buralara.menumu vereyim ama yorum yapamayacagim bagislayin.cok yorgunum ve oglani uyutmam lazim daha direniyor o da bu saat oldu...

Sabah8
1 haslanmis yumurta
2 adet etimek uzeri krem peynir

Ara 11.30
1 avuc kuru uzum ve leblebi karisik

Oglen 14
Yagsiz tost
5 adt yesil zeytin

Ara 17
1 adt seftali ve biraz leblebi

Aksam 19
Derisiz tuzsuz kizarmis tavuk ( yarim gogus etinden yarim but etinden )
1 buyuk kase yogurt

Su 3 litre

Şükürler olsun geldim bugün misafirim vardı temizlik ikramlık onlar gitti ortalığı topla şimdi ufaklık başında uyumasını bekliyorum kocamda beni içerde bekliyo anlayacağınız yoğun bi gündü kusura bakmayın nolur menü desen bugün berbattı arkadaşlarım geldi nasıl zayıflamış napıyosun dedim bol bol yiyorum bişey yapmıyorum dedi inanırım yürümekten bile nefret eder ama manken gibi vallahi görüp bilip sinir olmamak elde değil neyse beyim bekler yarın görüşürüz Allaha emanet olun

Aynen canım kurban kadar bana da kaçamak yok. Bugün son günün diyette. 78.5 oldum bugün.
Yarından sonra spor da yaparım artik

Bugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
Çok üzüldüm hem de anlatamayacgim kadar...
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...

Rabbim askerinin polisimizi masum sivil halkımızı korusun.

Kusura bakmayın çok doluyum rahatlarim diye yazmak istedim

Canim tabiki paylasacaksin.inan artık yüreğim kaldirmiyor benim de Rabbim ailelerine sabırlar versin .

Rabbim size bağışlasın,Allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm güvenlik güçlerimizin...
Şimdi de Elazığ'da patlama oldu,3 polisimiz şehit ve çok sayıda yaralımız var...

Rabbim size bağışlasın,Allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm güvenlik güçlerimizin...
Şimdi de Elazığ'da patlama oldu,3 polisimiz şehit ve çok sayıda yaralımız var...
Elazığ ah Elazığ iki ablam orada. Bir sürü arkadaşım gecmisim orada... hickimsenin canı yanmasa keşke

Evet canım ben de şimdi gördüm... çok üzüldüm.. Allah ailelerine sabır versin.

O bölgede çalışmış biri olarak içimi dağladın çok zor bi meslek büyük fedakarlık layıkıyla yapandan Allah razı olsun sevdiklerine bağışlasın yurdumu her kötülükten arındırsın sen ise eşine güç verecek mutlu edecek şahane kadın Rabbim yar ve yardımcın olsun hepimiz sevdiklerimizin kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz gidipte dönmemek, dönüpte görmemek var

Evet canım haklısın zaten görünürde birşey yok sadece ödem var hissediyorum zaten ellerimde yüzümde vücudumda bi şişlik var. İnşallah çabuk gider kuzum. Sen nasılsın tatilin nasıl geçti? Takip edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…