- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.521
Bulgur pilavı ödüldü aslında yaaBari bugun kacamak yap be yavrum bende senden yuz bulayım hıc mi ödül yok sende ya
HIc sorma hıc icmıyorum bu aralar yarın dikkat edeyim 1 er tane icmeyeHımm saat erken olmuş canım aksama a çerez Yemen iyi olmuş. Buarada yeşil çay veya kiraz sapı falan içiyor musun
Pufffffff ben birde pasta yapacaktım bugunde bı dur dedim kendime kızım iki gun dur istiyor Kuskus krep aynı gun olunca ara bir gun yapacam artık Inan et yerken kilo bıle verebilirız tatlı ve pideye dikkat edilirse tabı ben sahsen dikkat etmem de konusuyorum işteBulgur pilavı ödüldü aslında yaaonunda sporla mideme girdigine gireceğine pişman ettim
Yüz muz yok kurbana kadar hiç öyle umutlara girme canım. Kurban da doya doya et yiyebilirsin ama çok iyiyim değil mi kız
Hosgeldin canim.tekrar gecmis olsun.Selam canım ilaçlarım yeni bitti. Yine dün kaşınmaya başladım cumaya kadar dayansam teste gideceğim inşallah. Galiba bana limon ve türevi dokunuyor.. Bu arada bana çok ödem yaptı ilaçlaraslında serumlardan falan sonra vermiştim şimdi kendiliğinden artıyor her gün kilom. İlaç bitince de etkisi sürmüş müydü sende? Tuza şekere dikkat ettim ama benim tansiyonum çok düşüyor nasılsa ilaçta bitti diye artık tuz kullanıyorum tuzlu ayran falan içiyorum ama ilaç bitti diye. Sence etkisi devam mı ediyor ilacın?
Bulgur pilavı ödüldü aslında yaaonunda sporla mideme girdigine gireceğine pişman ettim
Yüz muz yok kurbana kadar hiç öyle umutlara girme canım. Kurban da doya doya et yiyebilirsin ama çok iyiyim değil mi kız
Canim tabiki paylasacaksin.inan artık yüreğim kaldirmiyor benim deBugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
Çok üzüldüm hem de anlatamayacgim kadar...
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...
Rabbim askerinin polisimizi masum sivil halkımızı korusun.
Kusura bakmayın çok doluyum rahatlarim diye yazmak istedim
Rabbim size bağışlasın,Allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm güvenlik güçlerimizin...Bugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...
Elazığ ah Elazığ iki ablam orada. Bir sürü arkadaşım gecmisim orada... hickimsenin canı yanmasa keşkeRabbim size bağışlasın,Allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm güvenlik güçlerimizin...
Şimdi de Elazığ'da patlama oldu,3 polisimiz şehit ve çok sayıda yaralımız var...
Rabbim size bağışlasın,Allah yardımcısı olsun eşinin ve tüm güvenlik güçlerimizin...
Şimdi de Elazığ'da patlama oldu,3 polisimiz şehit ve çok sayıda yaralımız var...
O bölgede çalışmış biri olarak içimi dağladın çok zor bi meslek büyük fedakarlık layıkıyla yapandan Allah razı olsun sevdiklerine bağışlasın yurdumu her kötülükten arındırsın sen ise eşine güç verecek mutlu edecek şahane kadın Rabbim yar ve yardımcın olsun hepimiz sevdiklerimizin kıymetini sonuna kadar bilmeliyiz gidipte dönmemek, dönüpte görmemek varBugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
AminnnnElazığ ah Elazığ iki ablam orada. Bir sürü arkadaşım gecmisim orada... hickimsenin canı yanmasa keşke
Biraz önce tartıldım 67.5 gördüm tartılmasam daha iyi sanki dün arkadaşlar zayıflamışsın dediler sıkılaştım sanırım ama tartı artıda
Hosgeldin canim.tekrar gecmis olsun.
Bende ilac kullanim suresinde cok dikkat ettim.ilaci birakinca da yavas yavas soktum hayatima belki depolanmistir diye.sende zaten kortizol yuksekti.prednolun de etkisiyle daha da yukselmisse odem tutuyorsundur.tuz seker bi yana bol su icip atmaya bak.hicbiri yag kilosu degil sonucta.sagligina kavustugunda hepsi bi anda iner.senden ve sagligindan daha onemli birsey yok su anda.kiloyu kafana takma o geri planda.iyilesmene odaklan kilo verirsin sen cok basarilisin bu konuda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?