- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.561
bu gün protein tavuk günündü :) yarına bile eksi çıkarsın tavuk yiyip ayran içenler vardı bir ara onlar her gün eksi bildirim yapıyorlardıKızlar menüm
sabah
2 yk lor baharatladim yedim
Öğlen
tavuk
ara 1 bardak ayran
akşam tavuk ve mantar sote
su 3lt bitti
spor yok
dışarı da olunca yememişsin belli de bu menü de az olmuş gülüm 7-8 gibi bir ara yaparsın değil miSlam kızlar tum gun dişardaydım musaitken yazayım menumu
Sabah
1 e yakın simit bıraz tel peynir domates salatalık
Akşam 17 de 5 kaşık taze fasulye 1 kasık pilav 1 kase yoğurt 5 6 badem
Su 1 lt ictim 2.5 tamamlarm insallah
oyy oyy oyyyy bu ne güzellik böyleBu daKaysılı lezzet topları adlı çalışmam. Sağlıklı atıştırmalıklar diyelim
Eki Görüntüle 1872326 Eki Görüntüle 1872326
Slam kızlar tum gun dişardaydım musaitken yazayım menumu
Sabah
oyy oyy oyyyy bu ne güzellik böyle
dolaptaki kayısıları değerlendirmem lazım ne yapsam bilemiyordum bu çok güzel ve iştah kabartıcı göründü gözüme kayısı atomu gibi :))
nasıl yaptın bunları gülüm çok uğraştırıcı mı
öğle 12:30
1 tane bayat poğaçayı ortadan ikiye kestim üstüne 1 dilim kaşar koyup mikrodalga da ısıttım
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık
15 den sonra (misafirim vardı)
yarım yemek kaşığı kendi pişirdiğim kakaolu sosla yarım dilim kek
1 tane biber dolma
bir tutam çekirdek :)
şimdi ne yesem hiç bilmiyorum dün ki semizotlu çorbayı mı yesem zeytin yağlı bamya mı (ki canım istemiyor) yoksa soda limon ayran mı içsem hafif acıktım gibi iştahım kapandı mı ne istek yok..biber dolmayla tavuk sote var akşam yemeğine ama onları zaten yemem
ellerine sağlık süpersin kız maşallahhYok be ablam hiç uğraştırici değil. Çok basit.
gün kurusu kaysilari 15 20 tane kadarını. Suda beklettim yim sayan kadar. Benim kiler sert çünki.
Sonra
10 badem
biraz da fındık
1 avuç ta tuzsuz sarı leblebi koydum.denem amaçlı yaptım leblebi yi.
Hepsini robota attım çektim. Kıvama göre azcık süt ekledim.. sonra top top yaptım. Hindistan cevizi ve kakao ya bulayarak şekillendirdim.
Kaysı ya yakışan en güzel şey ceviz Ablacim. Sen leblebi koymak istemezseniz çerez miktarlarını artırabilirsin. Ben biraz da kalorisi düşük olsun ve tok tutsun diye leblebi attım. Ama kızım bile kakolusunu beğenerek yedi.
şimdi sodalı ayran içiyorum akşam ezanına kadar acıkmazsam yememe gerek yok yarın yerim :))Az az da olsa kek poğaça yemiş. Akşam hafif olmalı dediğin gibi. Ama ne olmalı sana ne iyi gelir onu en iyi sen bilirsin ablam
çok güzel sağlıklı menün yumurtan sebzen meyven yoğurdun bitki çayın hepsi var daha ne olsun afiyet olsun gülümMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 3 k kayısı
Kahvalti 11.00: sahanda iki yumurta
5 zeytin, 1 buçk kk peynir, domats, biber
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
Ara: 1 elma büyükçe, bitki çayı
Aksam 18.15: 3 kepçe ıspanak y
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Yarın sabahi merak ediyorum 3 günün sonucunu bize de bildir canımKızlar menüm
sabah
Öğlen
tavuk
ara 1 bardak ayran
su 3lt bitti
spor yok
Çok sade bir menü ama.. amasini sen biliyorsun kuzum :) ara yapsan iyi olur gibi geliyor afiyet olsun canımSlam kızlar tum gun dişardaydım musaitken yazayım menumu
Sabah
Kek ve dolma yanyana olmamış kuzum aksama semizotu güzel bir tercih olur bence afiyet olsunöğle 12:30
1 tane bayat poğaçayı ortadan ikiye kestim üstüne 1 dilim kaşar koyup mikrodalga da ısıttım
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 tane biber dolma
şimdi ne yesem hiç bilmiyorum dün ki semizotlu çorbayı mı yesem zeytin yağlı bamya mı (ki canım istemiyor) yoksa soda limon ayran mı içsem hafif acıktım gibi iştahım kapandı mı ne istek yok..biber dolmayla tavuk sote var akşam yemeğine ama onları zaten yemem
çok güzel sağlıklı menün yumurtan sebzen meyven yoğurdun bitki çayın hepsi var daha ne olsun afiyet olsun gülüm
ellerine sağlık süpersin kız maşallahh
sayfayı açık bırakmıştım tam da senin kayısı toplarının olduğu tabağın resmin de eşim gelmiş yine ne deniyeceksin dedi ben de kayısıyla yapmış arkadaşım nasıl yaptığını sordum bakayım yazar belki diye açık bıraktım dedim leblebiyle cevizle yapmıştır dedi kıvamı nasıl tutacak ya demez mi hahahahah benim aklıma hiç leblebi gelmemişti valla
Sonucunu çok merak ediyorum inşallah emeğinin karşılığını alırsın afiyet olsunKızlar menüm
sabah
Öğlen
tavuk
ara 1 bardak ayran
su 3lt bitti
spor yok
2 öğün olunca simit rahatsız etmedi akşam da güzel bademde var afiyet olsunSlam kızlar tum gun dişardaydım musaitken yazayım menumu
Sabah
Akşam ayran ile geçmen iyi olmuş günü kurtarmışsın ilerleyen saatlerde bitki çayı içersen süper olacaköğle 12:30
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 tane biber dolma
Spor menü ikiside birbirinden güzel hedefine ulaşmaman mümkün değilMenumu vereyim
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Yarın sabahi merak ediyorum 3 günün sonucunu bize de bildir canım
Çok sade bir menü ama.. amasini sen biliyorsun kuzum :) ara yapsan iyi olur gibi geliyor afiyet olsun canım
Kek ve dolma yanyana olmamış kuzum aksama semizotu güzel bir tercih olur bence afiyet olsun
Protein agirlikli eksi getirecek menu.menulere saat de yazilsin canim.Kızlar menüm
sabah
Öğlen
tavuk
ara 1 bardak ayran
su 3lt bitti
spor yok
Bence menu gayet hafif ve guzelSlam kızlar tum gun dişardaydım musaitken yazayım menumu
Sabah
Kacamakli ama miktarlar az.guzele yakin bi menuöğle 12:30
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 tane biber dolma
Aksamin gayet hafif sebzeli saglikli.cok guzel menun canimMenumu vereyim
1 kase yoğurt
3 litre su
Bitki çayları
Masallah sana sporun da var ne guzel.Spor bildirimim
450 ip atlama
1 saat 3k pilates
Jillian level1 2/30
Bugunku menun cok daha guzel canim.ozellikle aksam yemegine bayildim.menu saatlerini unutmayalim canimAç karnına
Yeşil çay
Kahvaltı
1 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 2 dilim tb ekmek, 1 çay kaşığından az kaymak bal domates salatalik
Ara
1 elma, 2 ceviz kızım coco poplu süt yerken 1 tatlı kaşığı aldım
Aksam
4-5 yemek kaşığı (Fırında poşette kabak ağırlıklı sebze türlü patates yok zeytinyağlı), cacık
Ara
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?