- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.541
Sıkilasmak çok önemli canım tabiki. Ama şunu farkettim sana karbon ve kaçamak yaramıyor aynı bende olduğu gibi. Dun yaptın ya mesela bu hafta artık hiç olmasın lütfen en ufak bir kek bileBiraz önce tartıldım 67.5 gördüm tartılmasam daha iyi sanki dün arkadaşlar zayıflamışsın dediler sıkılaştım sanırım ama tartı artıda
Canım geçen haftaki kilon neydi,listeyi tamamladım yayınlayacağım daBiraz önce tartıldım 67.5 gördüm tartılmasam daha iyi sanki dün arkadaşlar zayıflamışsın dediler sıkılaştım sanırım ama tartı artıda
Benim pek güzel geçmedi canım,dayımın eşi yengem vefat etti aniden.son 1 hafta hep cenazedeydim,ablamın kız hep ateşliydi pek keyifli olamadı onlar da...Evet canım haklısın zaten görünürde birşey yok sadece ödem var hissediyorum zaten ellerimde yüzümde vücudumda bi şişlik var. İnşallah çabuk gider kuzum. Sen nasılsın tatilin nasıl geçti? Takip edemedim.
Tamam canım profilinden girip mesajlarında buldumKızlar 67.0 görülen rakam sadece -200 gr napalım buna şükür
Hemen güncelledim canımTomurcugum agustos başını da not eder misin bende var
Eki Görüntüle 1872196
Ah kuzum eline sağlık. Kendini sil bence oradan tatil dönüşü kim almadı ki kendini başlangıç yap lütfen. Ağustos ayı miladimiz geçmiş geçmişte kaldı. Kendini siler misin kuzumHemen güncelledim canım
Yok yok kalsın ,daha iyi motive ediyor beni böylesi...Ah kuzum eline sağlık. Kendini sil bence oradan tatil dönüşü kim almadı ki kendini başlangıç yap lütfen. Ağustos ayı miladimiz geçmiş geçmişte kaldı. Kendini siler misin kuzum
Tamam kuzum:) eylül başı değerlendirme yaoacaz. Kurban a kadar biraz daha verir bayrama fıstık gibi gireriz inşallahYok yok kalsın ,daha iyi motive ediyor beni böylesi...
Zaten baya toparladım eksiler görmeye başladım canım,kaçamaksız bayrama kadar devam
67Canım geçen haftaki kilon neydi,listeyi tamamladım yayınlayacağım da
Dün sinirlerim bozuldu karşımda çılgınca yiyen üstüne kıpırdamayan manken gibi biri olunca bugün daha iyiyim endişelenmeSıkilasmak çok önemli canım tabiki. Ama şunu farkettim sana karbon ve kaçamak yaramıyor aynı bende olduğu gibi. Dun yaptın ya mesela bu hafta artık hiç olmasın lütfen en ufak bir kek bile
Eline sağlık arkadaşım sen asıl beni sopalaEki Görüntüle 1872204
HAFTANIN BİRİNCİSİ .................tevafuk55 & Filik ................ -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ............................ T tatlitambak ................... -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI!
1-En son 72,5 kg bildirim yapıp 2 haftada 75 olantomurcukkk = +2,5 kg
2-ekim2009 = +0,7 kg
3- M Melrin = +0,5 kg
Benim pek güzel geçmedi canım,dayımın eşi yengem vefat etti aniden.son 1 hafta hep cenazedeydim,ablamın kız hep ateşliydi pek keyifli olamadı onlar da...
Gözümdeki kanlanma farklı bir şekilde tekrar nüksetti,damlalarla tedavi gördüm
Bu salı da kv'nin yengesi vefat etti,oradaydık
Yani anlayacağın bu seneki yıllık izin üzüntülerle doluydu,olsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş.Rabbim geride kalanlara sabır,uzun ömür versin
eline sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1872204
HAFTANIN BİRİNCİSİ .................tevafuk55 & Filik ................ -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ............................ T tatlitambak ................... -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI!
1-En son 72,5 kg bildirim yapıp 2 haftada 75 olantomurcukkk = +2,5 kg
2-ekim2009 = +0,7 kg
3- M Melrin = +0,5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?