Haydi Yine Yeniden...

Biraz önce tartıldım 67.5 gördüm tartılmasam daha iyi sanki dün arkadaşlar zayıflamışsın dediler sıkılaştım sanırım ama tartı artıda
Sıkilasmak çok önemli canım tabiki. Ama şunu farkettim sana karbon ve kaçamak yaramıyor aynı bende olduğu gibi. Dun yaptın ya mesela bu hafta artık hiç olmasın lütfen en ufak bir kek bile

Benim pek güzel geçmedi canım,dayımın eşi yengem vefat etti aniden.son 1 hafta hep cenazedeydim,ablamın kız hep ateşliydi pek keyifli olamadı onlar da...
Gözümdeki kanlanma farklı bir şekilde tekrar nüksetti,damlalarla tedavi gördüm
Bu salı da kv'nin yengesi vefat etti,oradaydık
Yani anlayacağın bu seneki yıllık izin üzüntülerle doluydu,olsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş.Rabbim geride kalanlara sabır,uzun ömür versin

HAFTANIN BİRİNCİSİ ................. tevafuk55 & Filik ................ -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ............................ T tatlitambak ................... -0,4 kg

HAFTANIN UYARILANLARI!
1-En son 72,5 kg bildirim yapıp 2 haftada 75 olan tomurcukkk = +2,5 kg
2- ekim2009 = +0,7 kg
3- M Melrin = +0,5 kg

Son düzenleme:
Ah kuzum eline sağlık. Kendini sil bence oradan tatil dönüşü kim almadı ki kendini başlangıç yap lütfen. Ağustos ayı miladimiz geçmiş geçmişte kaldı. Kendini siler misin kuzum
Yok yok kalsın ,daha iyi motive ediyor beni böylesi...
Zaten baya toparladım eksiler görmeye başladım canım,kaçamaksız bayrama kadar devam

Yok yok kalsın ,daha iyi motive ediyor beni böylesi...
Zaten baya toparladım eksiler görmeye başladım canım,kaçamaksız bayrama kadar devam
Tamam kuzum:) eylül başı değerlendirme yaoacaz. Kurban a kadar biraz daha verir bayrama fıstık gibi gireriz inşallah

Sıkilasmak çok önemli canım tabiki. Ama şunu farkettim sana karbon ve kaçamak yaramıyor aynı bende olduğu gibi. Dun yaptın ya mesela bu hafta artık hiç olmasın lütfen en ufak bir kek bile
Dün sinirlerim bozuldu karşımda çılgınca yiyen üstüne kıpırdamayan manken gibi biri olunca bugün daha iyiyim endişelenme

Başınız sağolsun canım benim takdiri ilahi.. Haklısın canım hakkımızda hayırlısını versin Rabbim.. Herşey biz insanlar için. Hayatta üzüntü de mutlulukta ölüm de hepsi bizim için napalım.. Hayırlısını istemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Yiyeceğini tüketmiş gününü tüketmiş derler aynen öyle.. Elbetteki ölüm hiçbir yaşa yakışmaz. Allah mekanını cennet etsin inşallah...

eline sağlık tomurcuğum
haftaya tomurcuk melrin ben güzel eksi bildirim yapmalıyız uyarılanlardan hooopp atlayıp çıkmalıyız :)
tevafuk tatlımtambağım maşallah ve tebrikler kızlar çok güzel istikrarlı gidiyorsunuz haftaya da en az bu kadar bildirim bekliyorum ona göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…