Haydi Yine Yeniden...

çok güzel hafif bir menü olmuş gülüm afiyet olsun

akşamın baya hafif aralar sık ama güzel :))
tomurcuğum sen bu gün acıktın mı kızz leblebiyle mi bastırdın açlığını yoksa sık ara olsun meto çalışsın sürekli diye mi

Bugünkü menune bayıldım canım afiyet olsun
Ödemler de yağlar da dayanmaz bu menulere canım afiyet olsun
kızlar ben akşam ezanından önce acıktım yedim o semizotlu çorbayı yemesem iyiydi de sonra daha çok acıkıp geç saatte fazla yemeyeyim diye yedim gitti :))
Çok iyi yapmışsın canım sağlıklı bir seçim olmuş afiyet olsun

akşamın baya hafif aralar sık ama güzel :))
tomurcuğum sen bu gün acıktın mı kızz leblebiyle mi bastırdın açlığını yoksa sık ara olsun meto çalışsın sürekli diye mi
Valla her ikiside ekimim.sanki diyete yeni baslamis gibiyim.ani acliklar kan sekeri dusmeleri falan oluyor.sık ara da yapip metoyu hep canli tutmaya calisiyorum.ayni zamanda da aclik bastiriyorum

Valla sana ozeniyorum canim
Ayy şu anki halimi görsen hiç ozenmezsin kuzum eve girer girmez zor wc ye gittim hemen oğlumun altını değiştir karnını doyur ve sallamaya başla şu an ayagimda ama ben bittim

Ayy şu anki halimi görsen hiç ozenmezsin kuzum eve girer girmez zor wc ye gittim hemen oğlumun altını değiştir karnını doyur ve sallamaya başla şu an ayagimda ama ben bittim
Bana kiyasla cok hareketli bir yasantin var.elbette yorucudur ama benim gibi masa basi yari hareketli calisip eve gelince spor yapmamaktan cok daha iyi.en azindan vucudunu toparlayarak veriyorsun kilonu.sence ozenmekte hakli miyim simdi

Bana kiyasla cok hareketli bir yasantin var.elbette yorucudur ama benim gibi masa basi yari hareketli calisip eve gelince spor yapmamaktan cok daha iyi.en azindan vucudunu toparlayarak veriyorsun kilonu.sence ozenmekte hakli miyim simdi
Oy kuzum benim bak ne dicem bu jillian çok kısa sadece yarım saat kuzum. Bence sende yapmalisin içinde hem mekik hem Squad hem kol hareketleri var. Hem de sikilasirsin ne dersin beraber devam edelim mi

yaradanına kurban olsun teyzesiiiii rabbim huzurlu uyku versin mışıl mışıl uyusun sabaha gülücükler atarak uyansın kuzummm ee annesi de rahat uyusun tabi ki

yaradanına kurban olsun teyzesiiiii rabbim huzurlu uyku versin mışıl mışıl uyusun sabaha gülücükler atarak uyansın kuzummm ee annesi de rahat uyusun tabi ki
Amin aminnnnn inşallah uyur da huzurlu uyanır sıpa ya varya parkta salincakta ben salliyorum mutlu, arkadaş sallayayim dedi hemen anneeee diye bağırıyor. Sesi de bir kalın her şeyi benle olacak eğlencesi bile

Amin aminnnnn inşallah uyur da huzurlu uyanır sıpa ya varya parkta salincakta ben salliyorum mutlu, arkadaş sallayayim dedi hemen anneeee diye bağırıyor. Sesi de bir kalın her şeyi benle olacak eğlencesi bile
hahahah aslan parçası işte bir büyüsün gör sen onu ne olsa sana destek olacak annem diyecek

hahahah aslan parçası işte bir büyüsün gör sen onu ne olsa sana destek olacak annem diyecek
Valla gelinime acıyorum. DiyeceM ki bak kızım bu doğuştan düşkün ben ittikce o geldi. Hatta ağlıyordum bana yapisiyir diye. Benden bilme dicem gelin kızıma Ayy yaşlı hissettim gelin melin

Valla gelinime acıyorum. DiyeceM ki bak kızım bu doğuştan düşkün ben ittikce o geldi. Hatta ağlıyordum bana yapisiyir diye. Benden bilme dicem gelin kızıma Ayy yaşlı hissettim gelin melin
aman boş ver kızz gelin ne derse desin zaten şimdiki kızlar evlenince analarına daha bir düşkün oluyor ya gelinler analarında yada anaları kızlarının yanın da oğlanları görürsek şükrederiz
bak ben tam kaynana moduna girmişim bile

Valla kız aynı kaynanam gibi konuştun ay ne bileyim ya herhalde yıldızı hiç barismayacak iki insan grubu kaynanami çok seviyorum diyen de gelin i çok seviyorum diyen i de duymadım.
Mesela benim kV ne kızım der ne işim kullanır. gelin diye hitap ediyor. Gelin çay ver gelin sofrayi kur vs...

ben evlendiğim de 19 yaşındaydım ya pek bişeye ses çıkaramazdım sadece bu gelin lafına çok sinir olduğumdan ne o öyle ağaç der gibi ormanda herhangi bir ağaçmışım gibi gelin denmesi beni sinir ediyordu görümcem derdi ben de ona hoşlanmadığımı söyledim ağaç benzetmesini de söyledim baktım hala gelin diyor gelin değil misin derim diyor bir de :)ben de ona görümce demeye başladım benden 15-16 yaş daha büyüktü onun da zoruna gitti demek ki görümce demem sonun da ismimi kullanmaya başladı
kaynanalar oğullarını kıskanmayı bırakmadıkça oğullarına verdikleri emeklerin karşılığını gelinden beklemekten vaz geçmedikçe asla birbirlerini sevemezler

Aynen canım bende de o his oluşuyor maalesef ay çok seviyorlarsa evlendirmesinler.. hep bana hep bana gelin bana oğul bana torun bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…