Haydi Yine Yeniden...

allah rahatlık versin bir tanem tatlı rüyalar

Oy oy nasıl uyuyayim ki ben. Eşimle film izlerken ses duyduk acaba neyi falan dedik. Helikopter sesleri geliyor şimdi de Tepemiz de
Halk Eğitim merkezine bombali saldiri yapilmis. ben de ayni mahallede oturuyorum

Aynen canım bende de o his oluşuyor maalesef ay çok seviyorlarsa evlendirmesinler.. hep bana hep bana gelin bana oğul bana torun bana...
valla alsın tepe tepe kullansınlar oğullarını da torunlarını da diycem de 2 günde geri bize postalarlar bakma sen öyle dediklerine dayanamazlar eşlerde çocuklar da bizim düzenimize yemeğimize alışık anaları önlerin de biz gibi dönmez söylenir en azından benim kv söylenir heheheheh baş edemez baba oğulla :)))))))))))

Oy oy nasıl uyuyayim ki ben. Eşimle film izlerken ses duyduk acaba neyi falan dedik. Helikopter sesleri geliyor şimdi de Tepemiz de
Halk Eğitim merkezine bombali saldiri yapilmis. ben de ayni mahallede oturuyorum
tövbe tövbeee yaaav diyorum ki şu nette sabret ekim hiç bir yer de bir şey yazma bu konu da ama valla şiştim dayanamıycam
adi şerefsiz imansız aşağılık yaratıklar rabbim kahhar adıyla hepsinin belasını versin kahretsin inşallah
kudurmuş köpekler bile bunlardan daha üstündür
yaralı var mı acaba bomba sesini duymamışsınız anlaşılan ama korkmuşsunuzdur tabii rabbim esirgesin siz de tüm milletimizi de

Canim dua edelim bol bol. Çocuklarını da yanına al güvenli bi yere orada kalın bence. Koridor gibi yola bakmayacak bi yere geçin kuzum. Ablamın yaşadıkları geliyor aklıma

Canim dua edelim bol bol. Çocuklarını da yanına al güvenli bi yere orada kalın bence. Koridor gibi yola bakmayacak bi yere geçin kuzum. Ablamın yaşadıkları geliyor aklıma

Sesi duyduk canım ama ihtimal vermedik ki. Haberlere baktım yaralı can kaybı yok gibi. Inan ki artık patlamanın şiddetinin az olmasına,şehit ve yaralı sayılarının az olmasına sevinir olduk...
dana amin diyorum. Herşeyi hakediyorlar pislikler

Abla ne yaşadı ki canim
Ablam Bitlis tatvandayken geçen yıl lojmana saldirmislardi. Telden bomba silah sesleri geliyordu. Aklımız çıkmıştı hele ki onların.. 3 4 gün sadece karanlıkta lojmanin merdiven arasında kaldılar komsularla

Ablam Bitlis tatvandayken geçen yıl lojmana saldirmislardi. Telden bomba silah sesleri geliyordu. Aklımız çıkmıştı hele ki onların.. 3 4 gün sadece karanlıkta lojmanin merdiven arasında kaldılar komsularla

Çok zor inanki Allah yardımcısı olsun herkesin....

ya rabbim sen çaresiz sana açılan ellerimizi dualarımızı geri çevirme elimizden sadece dua etmek senin korumanı dilemekten başka bir şey gelmiyor

yine gözüm doldu kendimi zor tutuyorum hem sinirden hem üzüntüden rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseye yaşatmasın ve bu insanlıktan çıkmış aşağılık canilere fırsat vermesin bombaları kendi ellerinde patlasın parça pincik olsunlar

Amin amin en yürekten söylüyorum amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…