- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.621
Hayırlı cumalar bende soracaktım tartıldın mı diye cok iyi ya cok ozendım ama yapamam galiba ben zor bıraz tebrik ederim seniHayırlı cumalar kızlar....
evet 3 gunluk detoksum bitti
80.2 ile baslamistim. 77.9 ile bitirdim.
Bu rakamlara cook seviniyorum ya 7 yıldır görmediğim rakamlar
Sana en son yol gosterecwk kisi benım ama dun ku sayfalara bak menuler ve sporlar var örnek olabilir sanakızlar merhaba. bende zayıflamak istiyorum. burda neler yapıyosunuz bana anlatcak bırı var mıı ?
aa neden öyle dedin.. 14 kilo vermişsin.. üstadım sayılırsınSana en son yol gosterecwk kisi benım ama dun ku sayfalara bak menuler ve sporlar var örnek olabilir sana
aa neden öyle dedin.. 14 kilo vermişsin.. üstadım sayılırsın
160 boy 66 kilo. 15 vermek istiyorum en az.Su aralar cok vasatım ondan dedim sen kac kilosun ne kadar kilo vermek istiyorsun
GunayDIn kızlar gece benzer duygular ıcındeymısız ama burdan hıc haberim yoktu bende dun kızımı parka göturdum Elazığ'da olan patlama da arkadasimin arkadası da yaralanmıs polis mis kadın yoğun bakımda boynuna sarapnel parcasi gelmis yuzu falan tanınmayacak durumdaymis ama sukur ıyıye gidiyormuş durumu sabah esim soyledi kocası da esmın arkadası neyse işte bizim arkadas bu haberi alınca cok uzulmus hastalandı tansiyonu yukseldı galiba esi De evde yoktu onu bırakamadım eve göturdum limon lu biseyler yaptım yattı toparladı gec geldim eve de tabı bunun bı gun öncesi de var darbe olaylarında sehit olan polısın annesi ve kızı geldiler parka daha yenı donduler evlerine 6 yasında daha yarabbım sen bilirsin tabi ama kızlar o kadar kötü olduk kı hallerini gordukce esi desen kadın bitmis durumda kızıyla bıle ilgilenecek durumda degilmis allah razı olsun yasli kayınvalıdesı yanlız bırakmamıs torununu gezdiriyor oyalamaya calisiyor bu gordugumuz biri ve 100 lerce aile var boyle icim gercekten kan ağlıyor gunes gözluğümü taktım ağlaya ağlaya oturdum oyle elımızden bisey gelmiyor acaba bizde nı boyle olcaz dıye dusunmekten de alamıyorum kendımı
Tebrikler canım, haftaya birinci ve ikinci belli deseneHayırlı cumalar kızlar....
evet 3 gunluk detoksum bitti
80.2 ile baslamistim. 77.9 ile bitirdim.
Bu rakamlara cook seviniyorum ya 7 yıldır görmediğim rakamlar
Bu arada 1. Ve ikinciden kastımTebrikler canım, haftaya birinci ve ikinci belli desene
Alindim bileee
Ben tekrar yeşil çaya başladım daha az yemeyede çalışıyorum adım ölçer cebime koydum herşeye sil baştan başladım
Çok.güzel başlangıçlar kararlar... sonuc harika olacak benceBu arada 520 Ya Samed ( acıkmamak için)
336 Ya Musavvir ( arzum olsun, vücudum güzelleşsin diye) tesbihlerde çekildi
Super bende akşam ıctım yeşilçay bugunde bı tane icerim kışın ne guzel iciyorduk hepımızBen tekrar yeşil çaya başladım daha az yemeyede çalışıyorum adım ölçer cebime koydum herşeye sil baştan başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?