Haydi Yine Yeniden...

GunayDIn kızlar gece benzer duygular ıcındeymısız ama burdan hıc haberim yoktu bende dun kızımı parka göturdum Elazığ'da olan patlama da arkadasimin arkadası da yaralanmıs polis mis kadın yoğun bakımda boynuna sarapnel parcasi gelmis yuzu falan tanınmayacak durumdaymis ama sukur ıyıye gidiyormuş durumu sabah esim soyledi kocası da esmın arkadası neyse işte bizim arkadas bu haberi alınca cok uzulmus hastalandı tansiyonu yukseldı galiba esi De evde yoktu onu bırakamadım eve göturdum limon lu biseyler yaptım yattı toparladı gec geldim eve de tabı bunun bı gun öncesi de var darbe olaylarında sehit olan polısın annesi ve kızı geldiler parka daha yenı donduler evlerine 6 yasında daha yarabbım sen bilirsin tabi ama kızlar o kadar kötü olduk kı hallerini gordukce esi desen kadın bitmis durumda kızıyla bıle ilgilenecek durumda degilmis allah razı olsun yasli kayınvalıdesı yanlız bırakmamıs torununu gezdiriyor oyalamaya calisiyor bu gordugumuz biri ve 100 lerce aile var boyle icim gercekten kan ağlıyor gunes gözluğümü taktım ağlaya ağlaya oturdum oyle elımızden bisey gelmiyor acaba bizde nı boyle olcaz dıye dusunmekten de alamıyorum kendımı

Hayırlı cumalar kızlar....
evet 3 gunluk detoksum bitti
80.2 ile baslamistim. 77.9 ile bitirdim.
Bu rakamlara cook seviniyorum ya 7 yıldır görmediğim rakamlar
Hayırlı cumalar bende soracaktım tartıldın mı diye cok iyi ya cok ozendım ama yapamam galiba ben zor bıraz tebrik ederim seni

Kızlar ya baktım sımdı menülerinize tam diyet Menusu hergun en kotu menuyu ben veriyorum zaten artıdayımda sımdı ne işin var ozaman burda dıceksınız ama yazmazsam birisi eleştırmezse yada sizin menulere baksamzsam gercekten ipin ucu kacacak tekrar başa donmek istemiyorum az cok boyle devam edeyim en azından iki hafta oldu eksıye gectim buranın sayesinde

Ben tekrar yeşil çaya başladım daha az yemeyede çalışıyorum adım ölçer cebime koydum herşeye sil baştan başladım

Bu arada 520 Ya Samed ( acıkmamak için)
336 Ya Musavvir ( arzum olsun, vücudum güzelleşsin diye) tesbihlerde çekildi
Çok.güzel başlangıçlar kararlar... sonuc harika olacak bence

Menumu vereyim
Sabah: Türk Kahvesi ve sade soda
Kahvalti: 1.5 has yumurta
5 zeytin 2 kk peynir
1 çay k kaymak, 4 k kayısı
Yeşil çay
Ara:Türk Kahvesi
Ara 15.00: büyük bardak süt 2 dilim bitter

Aksam 16.30: 1 tabak Yoğurtlu ıspanak
1 kepçe çorba, domates
3 litre su, bitki çayları

Spor bildirimim
500 ip
1 saat 3k pilates
Jillian level1 3/30
45 Sumo Squad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…