Haydi Yine Yeniden...

Tesekkur ederim yorumun ıcın seninde harika herzaman ki gıbı sporuna zaten diyecek yok masallah sebze dedigin etsız türlü galiba bende onu seviyorum fırında
Rica ederim hemde teşekkür ederim evet etsiz sebze poşete koydum az zeytinyağı koydum kendi suyunda pişti

Tamam canım. Ya canın başka bir şeye mi sıkkın canım. Öyle seziyorum

Bana da öyle geldi umarım problem yoktur
Yok cok sukur bi problem.bugun is yerinde fazla kacirdim cayi.kupayla ictim hep.ondan canim istemedi.aksamda kv ile turk kahvesi ictik o kesti heralde.badem de yemedim zaten ara olarak 4-5 uzum attim agzima

Yok cok sukur bi problem.bugun is yerinde fazla kacirdim cayi.kupayla ictim hep.ondan canim istemedi.aksamda kv ile turk kahvesi ictik o kesti heralde.badem de yemedim zaten ara olarak 4-5 uzum attim agzima
Bugüne özel sezmemistim ki zatii

Bi durgun gibi gelmiştin sorun yok diyosan ne güzel canım arkadaşım sorun yaşama da zaten

Bugüne özel sezmemistim ki zatii
Genel yorgunluk,cenazelerin üst üste gelmesi ve hesapsız kilo artışı biraz moralimi bozmuştu canım,haklısın.Ama şuanda daha normale döndü herşey,kilo da gitmeye başladı,sadece yorgunluk var üzerimde o kadar

Anladım kuzum. Her şey düzeliyor hele ki kilo... önce sağlık ve huzur

Günaydın kızlar ben gecen haftaya gore daha dikkat ediyorum ama bugun 3. Gun benim artım bıraz daha fazlalaşıyor anlamadım gerci tartımnda pili bitmis her sabah tak cıkar zor calıstırıyorum onun da mı bı etkisi acaba bilemedim

Benim tartımın da pili azaldığında fazla tartmaya başlamıştı.Yenileyince normale döndü.İlk fırsatta değiştir bence canm

Aynen benimki de bitmek üzere. Tak çıkar yaparak tartılıyorum bende. Evde de pil var ama degistirmeye useniyorum

Hafta sonu pek aktif değiliz ama motiveyi elden bırakmıyoruz.Rahavete kapılıp kaçamak yapmıyoruz.Tam gaz devam arkadaşlar
aktiflikten ölesim vaarrrrr
dün akşam 6 buçuktan beri fasulyeyle uğraşıyorum ayıkla yıka küp küp kes kavur biber yıka doğra domates yıka doğra bir hoş oldum benim ki topikte değil de mutfakta fasulyeyle aktiflik
dün gelip menü yazamadım kusura bakmayın
hala mutfaktayım şimdide fırına kırmızı biber attım közlensin onu da derin dondurucuya atıcam dün azcık daha barbunya ayıkladım attım şükür bitti onun işleri
hava da bi boğuktu kapattı da ben şırıl şırıl terliyorum inşallah bu koşturmaca da biraz olsun eririm :))))

Dondurucunu doldurcam diye çabalama kııız,ara ara yap hepsini,ağrıyacak her yerin yine

Dondurucunu doldurcam diye çabalama kııız,ara ara yap hepsini,ağrıyacak her yerin yine
hepsini bir alıp geliyor benim ki gülüm hatta domates te alıyım mı 2 kasa dedi pişrip kavanoza koymak için yok dedim sakın hepsini birden yapamam diye
kolum geceden beri ağrıyor yine kaldıramıyorum :)) mutfağı araları salonu süpürdüm pilim bitti şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…