Haydi Yine Yeniden...

ayy bir de bizim hatunlar çay yapıp aşağıda kameriye de içecekler saat 4 den sonra aradılar gel diye bir duşa girip kendime gelsem belki giderim az oturmuş olurum :))
Git git değişiklik olur havan değişir.Yoruldun zaten.Kaçamak türü şeyler varsa azar azar al.Kurbana kadar iki basamaklıda olmanı istiyorum

Ben de gece boyu çocuğu ayakta salladım diye beim çok ağrıyor yeni kalktım. Evi toparlayayim da aksama yemek yapayım. Veee yeni bir tarif denedim tatlı puding tarzı bişey ama fit puding diyelim biz ona zararsız kendisi cunki.
Akşam foto atarim

Selam fıstıklar annemlerdeyim ama gayet sağlıklı beslendim diye düşünüyorum. Sebze Meyve ve protein ağırlıklı oldu. Izgara yapmışlardı 2.30 gibi onu yedim. Bahçeden koparıp koparıp meyve sebze yiyesim varrr

ohh afiyet olsun bakalım.sağlıklı organik kopar kopar ye ama meyvenin de fazlası şeker biliyosun

Sağlıklı bir tatlı atıştırmalığı,ani tatlı krizlerine birebirdir sanırım.Eline sağlık

Evet canım yedim bile. Chai tohumu ve yulaf beni tok tutuyor. Şeker falan zaten hiç yok içinde 1 tk bal var. O renk tamamen şeftali nin rengi

Iyi akşamlar kızlar

Sabah 11.15 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
yarım domates 1 salatalık
çeyrek simit (1 dilim ekmeğe denk)

ara 13.30
yesilcay
1 kaysı toplarım dan

16.30
fit puding
beni çok tok tuttu. Bu saatten sonra da yemem zaten kızlar.

Şu 3lt
Spor yok maalesef.

Sabah 8
1 kk beyaz peynir 1 yumurta ile mikrodalgada yagsiz omlet
1 adt etimek
5 adt zeytin
1 ufak domates

Ara 12
1 avuc findik

Oglen 14.30
2 adt etimek
1 kk kasar peyniri
5 adt zeytin

Ara 16
10 adt findik biraz leblebi

Aksam 19
1 kucuk yemek tabagi etli nohut
2 catal taze fasulye
2 yk coban salata
1 buyuk kase yogurt

Ara seftali armut yarimsar meyve yerim bu aksam

Su 2.5 litre

Degisik bir menu olmus.ama guzel olmus.hafif diyetlik...afiyet olsun

harika olmuş menün senin şu tariflere bayılıyorum gülüm ellerine sağlık ve afiyet olsun :)

senin menü de gayet dengeli güzel olmuş tomurcuğum afiyet olsun :)

dışarı çıktım meğerse komşunun kızının doğum günü varmış yaş pasta kuru pastalar börek vardı ben sade çay içtim yemedim
11:30
biberli kaşarlı yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 dilime yakın ekmek

ara
1 armut

ara
sade nescafe azcık sütle

akşam 20 :30
1.5 büyük dilim kavun
semizotlu domates salatası
1 yarım parmak büyüklüğünde biber dolması
yarım kk peynir

Benim aksam arasi degisti kizlar.meyve yemedim,yarim haslanmis misir yedim.

Valla gayet iyi bir gun cikarmissin.umarim su da iyidir canim.cisslara dokunmamana sevindim

Iyi akşamlar kızlar
9.30
Domatesli biberli yumurta
2 dilm cavdar
4 5 kup kaşar

15.00
3 parca fırında tavuk yoğurt

Doğum gunune gittik 3 catal pasta 2 yaprak sarma 1 kasık belki daha az kısır

20.00 2 parca avuc kadar tavuk , kaşık yoğurt

Su az sımdı icmeye calısıyorum

Tebrik ederim cok guzel gecırmıssın gunu dogum gunune ragmen ben de kızıma aldıklarımdan yedim kalmasın dıye nımettır ama cok kotüydu tatları ya yoksa dayanamzdm digerlerinin tadına bakmaya gerek kalmadı zaten tahmin ettigim ıcın durumu evde guzelce karnımı doyurup gittim

iyi idare etmişsin doğum günün de sana da aferin kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…