Haydi Yine Yeniden...

Oh oh biz burda boğulalım sen temiz hava organik yasam adaletmı be bu diyesim falan var babamın yetiştirdiği domateslere ne gereksiz yorma kendini derdik birgun anlarsınız bunun kıymetini de bulamazsın diye Gulerdi adam haklıymıs tabı en guzeli hep bı arada olmak sende anın kıymetini bil daha guzel gunlerınde olsun inşallah

Canım artık sana az demiyorum doyuyorsun cunku ve hedefine cabuk ulaşmak istiyorsun tariflere gelince ben hic sevmem degisik seyler yemeyi sen uğraşmayı da sevıyorsun bu gercekten buyuk avantaj senin için afiyet olsun

Menüm u bende yorumlayamadim artık size bırakıyorum.
Buyrun menum:
Sabah: yarım yumurta, 1.5 kk peynir
1 domates,salatalık,acur, şeftali

Öğle 14.30: 4 parça ızgara tavuk, salata, 4 parça karpuz

Ara 16.30: 2 şeftali(küçük), ince dilim kavun ve karpuz

Aksam 20.00: 1.5 haşlanmış mısır
3 litre su ve bitki çayı
Haftalık meyve stogumu yedim sanki

Kız hepsini birden nasıl yaptın helal sana afiyetle yiyin inşallah
Menün gayet güzel azda spor eklesen şahane olacak
Senin menünü çok beğeniyorum harikasın
Büyük irade varya maşallah sana
Suyunu artırdıysan güzel olmuştur doğum gününde ölçü kaçmamış daha ne olsun
Hakikaten bol meyveli bi gün olmuş iyiki ızgara yemişsin o meyvedeki şekeri dengeler afiyet olsun arkadaşım

12:00
Yeşil cay
Kahvaltı 14:00
3-4 yemek kaşığı kıymalı yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, 1 adet 321 poğaça nın 3/4 ü,domates salatalık yeşillik
Ara yok
Akşam 19:15
Cacık, 3 ceviz, 3 dilim kavun
Ara 20:00
Türk kahvesi, 10 fındık, 3 tane biscolata mod,
Spor bildirimim
45 dk koşu bandında yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
30 dk plates yapıldı

520 Ya Samed, 336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi

Kızlar menülerinizi okudum ben çok yorgunum tel tek alintilamadan buradan yazayım
ekim2009 iraden harika canım
tomurcukkk yine Süpersin
Filik cislari görmedim sanma
M Melrin canım dengeli olmamış kuzum akşam Nerede sabahta hem ekmek hem poğaça olmamalı. Spor harika maşallah
T tatlitambak kilo vermek adına böyle az yemeye karşıyım ben canım. Daha verecek kilo var bi müddet sonra durdugunda nereden keseceksin. O yüzden bence daha dengeli olmalı canım
Yorgunluguma rağmen yorumladım hepinizin menüsünü helal olsun bana

Akşam spor sonrası canım yemek istemedi bende en azından cacık olsun dedim aynaya bakınca kendimi hiç beğenmemeye başladım inan yediklerimden tat bile almıyorum sırf yemek için yiyorum protein olsun diye peynir et yemeye çalışıyorum sebze eksik olmasın diye salata yiyorum ekmek yemezsem ileride sıkıntı olur diye ceviz fındık meto çalışsın diye anlayacağın yemiş olayım diye yiyorum

Olsun kuzum can sikmamaliyiz. Bende kendimi pek begenmiyirum insanlar ne derse desin. Önemli olan benim kendimi beğendiğim vücuda sahip olmam. Ama yaparız basarurirz inşallah. Yazın daha dengesiz yedim okul mevsiminde daha düzenli olacak inşallah

Aynı sorunu yaşıyoruz o halde çok tombişim gibi karnım hele o karnım artık bırakma yok Dort kolla asıldım gidecek bu kilolar normal değil zayıf olmak istiyorum

harika olmuş menün senin şu tariflere bayılıyorum gülüm ellerine sağlık ve afiyet olsun :)

Tatlı ihtiyacimi gidermek lazım yoksa ben saldırıyorym zararlı şeylere. Sağlıklı beslenmeyi. Alternatifleri öğrenmek. Zayıflarken eğlenmek daha guzel

Aynı sorunu yaşıyoruz o halde çok tombişim gibi karnım hele o karnım artık bırakma yok Dort kolla asıldım gidecek bu kilolar normal değil zayıf olmak istiyorum
Inşallah canım. Bana da ya iki çocuğun var çok iyi gorunuyirsun diyorlar ama.. benim istediğim farklı bir an önce ulaşmak istiyorum.

Senin menün de harika ablam. Üstelik paşaya Hayır diyebilmek de büyük başarı.

Canım artık sana az demiyorum doyuyorsun cunku ve hedefine cabuk ulaşmak istiyorsun tariflere gelince ben hic sevmem degisik seyler yemeyi sen uğraşmayı da sevıyorsun bu gercekten buyuk avantaj senin için afiyet olsun

Bayılırım değişik şeyler denemeye. Ve damak tadına uyani bulmayı...
Bu arada senin menu de gayet güzel. Herkesin menüsü güzeldi. Çarşambaya eksilergelecek yine

Bayılırım değişik şeyler denemeye. Ve damak tadına uyani bulmayı...
Bu arada senin menu de gayet güzel. Herkesin menüsü güzeldi. Çarşambaya eksilergelecek yine
Eğlenceli olması güzel resimler bu denemelerin başarılı olduğunu gösteriyor sayende ufkumuz açılıyo

Meyveler fazla olmuş tabiki de. Ama dalından koparıp yemenin tadı başkadır. Mısır da geç saatte olmuş. Yani 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun canım.
Yarım mısır 1 dilim ekmeğe denk diye biliyorum. Ve ara ogunde yarim
tuktilebiliyor. Genel olarak karbonhitrat agirlikli bir menu

Ah canim normalde ben 3 ana 3 ara yapıyorum ama oğlum 2 gecedir beni mahvetti. Bugün kahvaltı. 11 e kalınca düzen bozuldu. Ara niyetine yaptığım puding ise çok yikadim beni yoksa ben az az ama sık yiyorum

Eğlenceli olması güzel resimler bu denemelerin başarılı olduğunu gösteriyor sayende ufkumuz açılıyo

Chai tohumu aldığımda napcam falan diyordum. Ama beni öyle bir tok tutuyor ki anlatamam. Ayrıca omega 3 yönünden çok zengin bir besin.zevk alarak tuketiyorum artık.

Ah canim normalde ben 3 ana 3 ara yapıyorum ama oğlum 2 gecedir beni mahvetti. Bugün kahvaltı. 11 e kalınca düzen bozuldu. Ara niyetine yaptığım puding ise çok yikadim beni yoksa ben az az ama sık yiyorum
Canim dün gece 2.5 da uyandı oğlum 6 ya geliyordu geri uyudugunda... Bugün annemlere gittim ama herkesin bana dediği ya senin işin çok zor deyip durdular acidilar bana resmen sebebi oğlumun bensiz bir odadan diğerine bile gitmemesi başka hiç kimseye gitmemesi. Az bi gözünün önünden kayboldugumda etini kopariyorlar gibi içini çeke çeke ağladı. Yoruldum artık bittim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…