- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.701
Olsun hertürlü menu cok guzel mısır 1 de olabilir dı gec saate kalmadan tabı meto hızlandırıyormus ve bircok yararı varBenim aksam arasi degisti kizlar.meyve yemedim,yarim haslanmis misir yedim.
Oh oh biz burda boğulalım sen temiz hava organik yasam adaletmı be bu diyesim falan varSelam fıstıklar annemlerdeyim ama gayet sağlıklı beslendim diye düşünüyorum. Sebze Meyve ve protein ağırlıklı oldu. Izgara yapmışlardı 2.30 gibi onu yedim. Bahçeden koparıp koparıp meyve sebze yiyesim varrr
Canım artık sana az demiyorum doyuyorsun cunku ve hedefine cabuk ulaşmak istiyorsun tariflere gelince ben hic sevmem degisik seyler yemeyi sen uğraşmayı da sevıyorsun bu gercekten buyuk avantaj senin için afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Sabah 11.15 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
yarım domates 1 salatalık
çeyrek simit (1 dilim ekmeğe denk)
ara 13.30
yesilcay
1 kaysı toplarım dan
16.30
fit puding
beni çok tok tuttu. Bu saatten sonra da yemem zaten kızlar.
Şu 3lt
Spor yok maalesef.
Kız hepsini birden nasıl yaptın helal sana afiyetle yiyin inşallahaktiflikten ölesim vaarrrrr
dün akşam 6 buçuktan beri fasulyeyle uğraşıyorum ayıkla yıka küp küp kes kavur biber yıka doğra domates yıka doğra bir hoş oldum benim ki topikte değil de mutfakta fasulyeyle aktiflik
dün gelip menü yazamadım kusura bakmayın
hala mutfaktayım şimdide fırına kırmızı biber attım közlensin onu da derin dondurucuya atıcam dün azcık daha barbunya ayıkladım attım şükür bitti onun işleri
hava da bi boğuktu kapattı da ben şırıl şırıl terliyorum inşallah bu koşturmaca da biraz olsun eririm :))))
Menün gayet güzel azda spor eklesen şahane olacakIyi akşamlar kızlar
Sabah 11.15 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
yarım domates 1 salatalık
çeyrek simit (1 dilim ekmeğe denk)
ara 13.30
yesilcay
1 kaysı toplarım dan
16.30
fit puding
beni çok tok tuttu. Bu saatten sonra da yemem zaten kızlar.
Şu 3lt
Spor yok maalesef.
Senin menünü çok beğeniyorum harikasınSabah 8
1 kk beyaz peynir 1 yumurta ile mikrodalgada yagsiz omlet
1 adt etimek
5 adt zeytin
1 ufak domates
Ara 12
1 avuc findik
Oglen 14.30
2 adt etimek
1 kk kasar peyniri
5 adt zeytin
Ara 16
10 adt findik biraz leblebi
Aksam 19
1 kucuk yemek tabagi etli nohut
2 catal taze fasulye
2 yk coban salata
1 buyuk kase yogurt
Ara seftali armut yarimsar meyve yerim bu aksam
Su 2.5 litre
Büyük irade varya maşallah sanadışarı çıktım meğerse komşunun kızının doğum günü varmış yaş pasta kuru pastalar börek vardı ben sade çay içtim yemedim
11:30
biberli kaşarlı yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 dilime yakın ekmek
ara
1 armut
ara
sade nescafe azcık sütle
akşam 20 :30
1.5 büyük dilim kavun
semizotlu domates salatası
1 yarım parmak büyüklüğünde biber dolması
yarım kk peynir
Suyunu artırdıysan güzel olmuştur doğum gününde ölçü kaçmamış daha ne olsunIyi akşamlar kızlar
9.30
Domatesli biberli yumurta
2 dilm cavdar
4 5 kup kaşar
15.00
3 parca fırında tavuk yoğurt
Doğum gunune gittik 3 catal pasta 2 yaprak sarma 1 kasık belki daha az kısır
20.00 2 parca avuc kadar tavuk , kaşık yoğurt
Su az sımdı icmeye calısıyorum
Hakikaten bol meyveli bi gün olmuş iyiki ızgara yemişsin o meyvedeki şekeri dengeler afiyet olsun arkadaşımMenüm u bende yorumlayamadim artık size bırakıyorum.
Buyrun menum:
Sabah: yarım yumurta, 1.5 kk peynir
1 domates,salatalık,acur, şeftali
Öğle 14.30: 4 parça ızgara tavuk, salata, 4 parça karpuz
Ara 16.30: 2 şeftali(küçük), ince dilim kavun ve karpuz
Aksam 20.00: 1.5 haşlanmış mısır
3 litre su ve bitki çayı
Haftalık meyve stogumu yedim sanki
Akşam spor sonrası canım yemek istemedi bende en azından cacık olsun dedim aynaya bakınca kendimi hiç beğenmemeye başladım inan yediklerimden tat bile almıyorum sırf yemek için yiyorum protein olsun diye peynir et yemeye çalışıyorum sebze eksik olmasın diye salata yiyorum ekmek yemezsem ileride sıkıntı olur diye ceviz fındık meto çalışsın diye anlayacağın yemiş olayım diye yiyorumKızlar menülerinizi okudum ben çok yorgunum tel tek alintilamadan buradan yazayım
ekim2009 iraden harika canım
tomurcukkk yine Süpersin
Filik cislari görmedim sanma
M Melrin canım dengeli olmamış kuzum akşam Neredesabahta hem ekmek hem poğaça olmamalı. Spor harika maşallah
T tatlitambak kilo vermek adına böyle az yemeye karşıyım ben canım. Daha verecek kilo var bi müddet sonra durdugunda nereden keseceksin. O yüzden bence daha dengeli olmalı canım
Yorgunluguma rağmen yorumladım hepinizin menüsünü helal olsun bana
Olsun kuzum can sikmamaliyiz. Bende kendimi pek begenmiyirum insanlar ne derse desin. Önemli olan benim kendimi beğendiğim vücuda sahip olmam. Ama yaparız basarurirz inşallah. Yazın daha dengesiz yedim okul mevsiminde daha düzenli olacak inşallahAkşam spor sonrası canım yemek istemedi bende en azından cacık olsun dedim aynaya bakınca kendimi hiç beğenmemeye başladım inan yediklerimden tat bile almıyorum sırf yemek için yiyorum protein olsun diye peynir et yemeye çalışıyorum sebze eksik olmasın diye salata yiyorum ekmek yemezsem ileride sıkıntı olur diye ceviz fındık meto çalışsın diye anlayacağın yemiş olayım diye yiyorum
Aynı sorunu yaşıyoruz o halde çok tombişim gibi karnım hele o karnım artık bırakma yok Dort kolla asıldım gidecek bu kilolar normal değil zayıf olmak istiyorumOlsun kuzum can sikmamaliyiz. Bende kendimi pek begenmiyirum insanlar ne derse desin. Önemli olan benim kendimi beğendiğim vücuda sahip olmam. Ama yaparız basarurirz inşallah. Yazın daha dengesiz yedim okul mevsiminde daha düzenli olacak inşallah
harika olmuş menün senin şu tariflere bayılıyorum gülüm ellerine sağlık ve afiyet olsun :)
Inşallah canım. Bana da ya iki çocuğun var çok iyi gorunuyirsun diyorlar ama.. benim istediğim farklı bir an önce ulaşmak istiyorum.Aynı sorunu yaşıyoruz o halde çok tombişim gibi karnım hele o karnım artık bırakma yok Dort kolla asıldım gidecek bu kilolar normal değil zayıf olmak istiyorum
dışarı çıktım meğerse komşunun kızının doğum günü varmış yaş pasta kuru pastalar börek vardı ben sade çay içtim yemedim
11:30
biberli kaşarlı yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 dilime yakın ekmek
ara
1 armut
ara
sade nescafe azcık sütle
akşam 20 :30
1.5 büyük dilim kavun
semizotlu domates salatası
1 yarım parmak büyüklüğünde biber dolması
yarım kk peynir
Canım artık sana az demiyorum doyuyorsun cunku ve hedefine cabuk ulaşmak istiyorsun tariflere gelince ben hic sevmem degisik seyler yemeyi sen uğraşmayı da sevıyorsun bu gercekten buyuk avantaj senin için afiyet olsun
Bende bende zayıf olmak istiyorumInşallah canım. Bana da ya iki çocuğun var çok iyi gorunuyirsun diyorlar ama.. benim istediğim farklı bir an önce ulaşmak istiyorum.
Eğlenceli olması güzel resimler bu denemelerin başarılı olduğunu gösteriyor sayende ufkumuz açılıyoBayılırım değişik şeyler denemeye. Ve damak tadına uyani bulmayı...
Bu arada senin menu de gayet güzel. Herkesin menüsü güzeldi. Çarşambaya eksilergelecek yine
Menüöğünde yarım tuketilebilir ayamadim artık size bırakıyorum.
Buyrun menum:
Sabah: yarım yumurta, 1.5 kk peynir
1 domates,salatalık,acur, şeftali
Öğle 14.30: 4 parça ızgara tavuk, salata, 4 parça karpuz
Ara 16.30: 2 şeftali(küçük), ince dilim kavun ve karpuz
Aksam 20.00: 1.5 haşlanmış mısır
3 litre su ve bitki çayı
Haftalık meyve stogumu yedim sanki
Kızlar menülerinizi okudum ben çok yorgunum tel tek alintilamadan buradan yazayım
ekim2009 iraden harika canım
tomurcukkk yine Süpersin
Filik cislari görmedim sanma
M Melrin canım dengeli olmamış kuzum akşam Neredesabahta hem ekmek hem poğaça olmamalı. Spor harika maşallah
T tatlitambak kilo vermek adına böyle az yemeye karşıyım ben canım. Daha verecek kilo var bi müddet sonra durdugunda nereden keseceksin. O yüzden bence daha dengeli olmalı canım
Yorgunluguma rağmen yorumladım hepinizin menüsünü helal olsun bana
Eğlenceli olması güzel resimler bu denemelerin başarılı olduğunu gösteriyor sayende ufkumuz açılıyo
Canim dün gece 2.5 da uyandı oğlum 6 ya geliyordu geri uyudugunda... Bugün annemlere gittim ama herkesin bana dediği ya senin işin çok zor deyip durdular acidilar bana resmenAh canim normalde ben 3 ana 3 ara yapıyorum ama oğlum 2 gecedir beni mahvetti. Bugün kahvaltı. 11 e kalınca düzen bozuldu. Ara niyetine yaptığım puding ise çok yikadim beni yoksa ben az az ama sık yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?