- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.721
Canim dün gece 2.5 da uyandı oğlum 6 ya geliyordu geri uyudugunda... Bugün annemlere gittim ama herkesin bana dediği ya senin işin çok zor deyip durdular acidilar bana resmensebebi oğlumun bensiz bir odadan diğerine bile gitmemesi başka hiç kimseye gitmemesi. Az bi gözünün önünden kayboldugumda etini kopariyorlar gibi içini çeke çeke ağladı. Yoruldum artık bittim resmen
Hiç denemedim artık kendi vücudumuzun diyetisyeni olduk sen kendini çözdün artık hedefine ulaşmaman mümkün değilChai tohumu aldığımda napcam falan diyordum. Ama beni öyle bir tok tutuyor ki anlatamam. Ayrıca omega 3 yönünden çok zengin bir besin.zevk alarak tuketiyorum artık.
Hiç denemedim artık kendi vücudumuzun diyetisyeni olduk sen kendini çözdün artık hedefine ulaşmaman mümkün değil
Yaş büyümesi sadece farklı sorunları hayata sokuyor ders başarısı iyi insan yetiştirme mücadelesi kardeş kıskançlıkları gereksiz ergen hareketleri saygısız tavırları dağınıklıkları bu saat oldu hala uyumayan 2 çocukAynı benim ki babasına bile bırakamiyorum direk anne nerde anne yok diye geziyor. Beni görünce de acısını cikartircasina eziyet ediyor. Benimkisi de iki gecedir öyle anlamadım neden olduğunu. Emzirmedim kesti. 20 gün oldu ama hala alışamadı.meme meme diye geziyor evde. Allah yardımcımız olsun. Büyüdükçe sorumluluklarimiz alacak rahatlayacam iz zannediyoruz ama tam tersi daha zor ve yorucu oluyor.
ve benim büyük kiz çok konuşuyor anlatamam yani. Her gören aynı şeyi söylüyor hhiç susumuyor diye. Ben seviyorum konuşmasını ama bazen sakinca kafa dinlemek istiyorsun yok. Evimiz deki en sessiz saatler bu saatler ikisi de uyuyor.
Eşimle 5 dk sohbet edemiyoruz baba baba anne anne demelerinden ..
Bu halimize de şükür.
Yulaf başta beni zorlamıştı şimdi alıştım cildede iyi geliyorÇok şükür canım. Kendimi dinleyebiliyorum artık. Zayiflayacagimida biliyorum. Inaniyorum buna. Sağlıklı bir şekilde olacak. Ve zayiflamiş olmak için değil bu çabalarım. Yaşam tarzı haline getirmek için .
mesela yulaf sevmeyen ben. Şimdi vazgecilmezim ve vücudum a çok iyi geliyor hissediyorum
Yaş büyümesi sadece farklı sorunları hayata sokuyor ders başarısı iyi insan yetiştirme mücadelesi kardeş kıskançlıkları gereksiz ergen hareketleri saygısız tavırları dağınıklıkları bu saat oldu hala uyumayan 2 çocuk
Yulaf başta beni zorlamıştı şimdi alıştım cildede iyi geliyor
Ben omlete katıyorum pulbiberli tok tutuyor okul zamanı işe yarıyorduBayılacak kullanıyorum. Yulaf kepegı ni alıp krep falan denemek istiyorum
Hep böyleler hala direniyo uyumamak için ben yanında konuşmadan oturuyorum yoksa yatağa hiç girmeyecek bi yarım saat sürecek gibi geliyorUyumak icon bayagi geç kalmışlar. Benim minik yeni uyudu
Hep böyleler hala direniyo uyumamak için ben yanında konuşmadan oturuyorum yoksa yatağa hiç girmeyecek bi yarım saat sürecek gibi geliyor
Teşekkür ederim, Inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese benim kız kardeşim yok o yüzden kızlarım çok nasipli şimdi birbirlerinin kıymetlerini anlamıyolar ama büyüyünce anlayacaklarGeç yatan çocuk zor gerçekten Allah yardımcin olsun.iki kiz kardes ne güzel. Allah im bana da bir kız daha nasip etsin..
sene bu zamanlar inşallah gebelik düşüncem
Teşekkür ederim, Inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese benim kız kardeşim yok o yüzden kızlarım çok nasipli şimdi birbirlerinin kıymetlerini anlamıyolar ama büyüyünce anlayacaklar
Vuvvvv 4 çocuk oyyy bana 2 yetti çalışmasam belki 3 olurduBüyüyünce anlarlar canım. Biz 4 kiz kardesiz cçok güzel bişey. Tarif edilemez yani. O yüzden kızım tek kalsın hiç istemem. 3. De erkek olursa sağlığım el verirse 4. De düşünürüm yani
Vuvvvv 4 çocuk oyyy bana 2 yetti çalışmasam belki 3 olurdu
Günaydın kızlar kizım erken yattı erken kalktı hıc uykumu almadım diye dusunuyordum ama sizin bebelerin uyku duzenını okuyunca sükürler olsun dedim allah yardımcınız olsun
M Melrin arkadasım cok az degıl mı menun poğaça ekmek var ama az zaten akşam gevıstormıssın spor yapan biri ıcın fazla az buldum afiyet olsuntevafuk55 fazla meyve olsa da begendim ben özel birgun tatlı pasta börek yerine meyve daha masum tabikide (kız bırseyıde görme ne cısı ben onu hic cıstan saymıyorum bile)
T tatlitambak cesaretine hayran kaldım vallahi 3. Cocugu yapacaksın hatta 4 u bıle konu ediyorsun allah gönlüne göre versin
Rabbim senin gibi dileyen onları doğru yetiştirecek herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşımZor ama seviyorum napiimmm çok tatlilar
Rabbim senin gibi dileyen onları doğru yetiştirecek herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?