- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.741
Guzel bi pazar menusu.aksamda erken kapanmis.su biraz daha icersin zatenMenumu vereyim erkenden
Kahvaltı 9.30
2 dilim Cavdar
1 Sucuklu yumurta
2 kayısı
10 siyah uzum 5 badem 5fındık
13.30 3 4 kup kaşar bi lokma poğaça
16.30 çöp şişte köfteli sebze 2 tane (sebzeler ve kofteler kızardı sonra fırına girdi)
Su 2 lt ıctim
Ooooo okurken başım döndü Inan eline saglık allah hayrını kabul etsinSelam kizlar mutlu pazarlar...
Oyle yorgunum ki daha yeni oturdum.sabahtan beri mutfaktayim.kv nin yengesi vefat etmisti ya cenaze evine yemek,1 tepsi mayali pogoca ,1 tepsi acma yaptim.esim de peynirli borek istedi hazir yufkadan onu yaptim.bu arada oglanla ugrastim yedir icir oynat yika uyut ancak oturdum.az dinleneyim dusa girecegim.aksama bi yakinin oglunun dugunu var 1-2 saat ugramamiz lazim.camasir var yikanmayi bekliyo.temizlik desen hic giremedim.oy oyy ben nerelere gideyimmmm
diGuzel bi pazar menusu.aksamda erken kapanmis.su biraz daha icersin zaten
Menumu vereyim erkenden
Kahvaltı 9.30
2 dilim Cavdar
1 Sucuklu yumurta
2 kayısı
16.30 çöp şişte köfteli sebze 2 tane (sebzeler ve kofteler kızardı sonra fırına girdi)
Su 2 lt ıctim
Selam kizlar mutlu pazarlar...
Oyle yorgunum ki daha yeni oturdum.sabahtan beri mutfaktayim.kv nin yengesi vefat etmisti ya cenaze evine yemek,1 tepsi mayali pogoca ,1 tepsi acma yaptim.esim de peynirli borek istedi hazir yufkadan onu yaptim.bu arada oglanla ugrastim yedir icir oynat yika uyut ancak oturdum.az dinleneyim dusa girecegim.aksama bi yakinin oglunun dugunu var 1-2 saat ugramamiz lazim.camasir var yikanmayi bekliyo.temizlik desen hic giremedim.oy oyy ben nerelere gideyimmmm
Gayet güzel akşam bi meyve eklersen şahane olacakMenumu vereyim erkenden
Kahvaltı 9.30
2 dilim Cavdar
1 Sucuklu yumurta
2 kayısı
Su 2 lt ıctim
Inşallah bugün kırarsın menü sana göre olmuşSabah 8.30
chaili puding ( 1 yk yulaf badem fındık süt 1 dilim şeftali tarcin)
Öğlen 11.30 eşim erken kalkınca kahvaltı saati biraz erken du
Bol yeşillikli salata
2 haşlanmış yumurta
Ara 13.30
Sade Türk kahvesi
5 tane antep fıstığı
Ara 16.00
1 bardak ayran
18.00
1 tabak bol maydanoz lu mantar sote.bol ppulbiberli ve karabiber var 1 tk da zeytin yağı.
Şu 3lt oldu bile
Spor hala yok. Ne zaman kıracam bu tembelliği acaba... belki de bugun kim bilir.
Spor yapıldı olarak düşünüyorum kayısı çok gibi geldi kuru olanlarda şeker miktarı daha yüksek geri kalan kısım harika olmuşMenumu vereyim
Sabah:3 k kayısı 1 haşlanmış mısır
Öğle 13.00: yarım omlet, 2 kk peynir.
8 zeytin 3 kkayisi
1 çay k kaymak
Sebze
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 18.30: 1 kase çorba
1 bardak ayran
Büyük kase salata
Bitki çayları, 3 litre su
Spor olarak;
Jillian level1 4/30
400 ip atlama
45 Sumo spuat (yapacam)
Sakın bi yerlere gitme Rabbim hayrınızı kabul etsin bu devirde böyle insanlar olması umut verici temizlik desen hiç bitmez o yüzden kendini tüketmeSelam kizlar mutlu pazarlar...
11:30 yeşil cay
Kahvaltı 13:30
1.5 haşlanmış yumurta, 3 dilim sucuk, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 2 dilim tb ekmek, domates salatalık yeşillik, 1 çay kaşığından az kaymak bal, çay
Ara 14:45
Yeşil çay
Akşam 18:15
1 adet dolma, 3 yemek kaşığı fırında poşette sebze ( patates yok), sarımsaklı yoğurt, birkaç dilim karpuz
Ara
Türk kahvesi, 3.5 ceviz
Spor bildirimim
40 dk koşu bandında yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Menumu vereyim
Sabah:3 k kayısı 1 haşlanmış mısır
Öğle 13.00: yarım omlet, 2 kk peynir.
8 zeytin 3 kkayisi
1 çay k kaymak
Sebze
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 18.30: 1 kase çorba
1 bardak ayran
Büyük kase salata
Bitki çayları, 3 litre su
Spor olarak;
Jillian level1 4/30
400 ip atlama
45 Sumo spuat (yapacam)
Tartidaki rakamin daha hizli degismesi icin sporu da kattim artik canim o yuzden. Ogunlerimde protein muhakkak oluyor canım. Yaptığım sporun toplamı 40 dk bugün, bunun için yeterli besl3ndim diye düşünüyorum. Biraz açar misin ne yemeliyim veya bu menüdeki eksik olan ne.Galiba tartida gördüğün arkamdan çok incelme ve fit kaslı bir vücuda sahip olmak istiyorsun. O zaman beslenme nerelere dikkat etmen lazım. Çünki yaptığın sporların hepsi cardio canım. Daha protein ağırlıklı beslenme lazım. O sporlar a bu menu yetersiz kalıyor canım... Bu arada sumo squat a bayılıyorum. Canim cekti kalkıp ta yapayım azcık.
Ben böyle yorum yazıyorum ama kirmiyorum inşallah. Eğer öyleyse söyleyince lutfen
Tartidaki rakamin daha hizli degismesi icin sporu da kattim artik canim o yuzden. Ogunlerimde protein muhakkak oluyor canım. Yaptığım sporun toplamı 40 dk bugün, bunun için yeterli besl3ndim diye düşünüyorum. Biraz açar misin ne yemeliyim veya bu menüdeki eksik olan ne.
Kirilmiyirum tabiki ama sanki bu ayrıntılı yorumlar hep bana rastliyor
Yok canım kesinlikle kirilmiyorum. Zaten bi spor geçmişim de yok. Dediklerinde haklı olabilirsin çünkü bu hafta hala kilo veremedimHiç farketmedim canım sana denk geldiğini. Jillian mesela seni tartı da fazla çıkartabilir ama çok güzel incelme yaşarsın. Kaslar şiştiği için...
Ben kas yapmak istediğin gibi bir izlenim çıkarttığım için. O yüzden proteini arttir dedim.
anlatmak istediklerimi anlatamayi beceremeyipte yanlis anlasilip kirmak istemem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?