- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.761
Yok canım kesinlikle kirilmiyorum. Zaten bi spor geçmişim de yok. Dediklerinde haklı olabilirsin çünkü bu hafta hala kilo veremedim
Afiyet olsun canim.Kuzum akşamla doydun mu yanına yoğurt yeseydin ya da ayran offf süper olurduMenumu vereyim erkenden
Kahvaltı 9.30
2 dilim Cavdar
1 Sucuklu yumurta
2 kayısı
10 siyah uzum 5 badem 5fındık
13.30 3 4 kup kaşar bi lokma poğaça
16.30 çöp şişte köfteli sebze 2 tane (sebzeler ve kofteler kızardı sonra fırına girdi)
Su 2 lt ıctim
Afiyet olsun canım. ÖğünlerIn hep tek çeşit olmuş bugün. Akşam salata ve yogurtta iyi olurduSabah 8.30
chaili puding ( 1 yk yulaf badem fındık süt 1 dilim şeftali tarcin)
Öğlen 11.30 eşim erken kalkınca kahvaltı saati biraz erken du
Bol yeşillikli salata
2 haşlanmış yumurta
Ara 13.30
Sade Türk kahvesi
5 tane antep fıstığı
Ara 16.00
1 bardak ayran
18.00
1 tabak bol maydanoz lu mantar sote.bol ppulbiberli ve karabiber var 1 tk da zeytin yağı.
Şu 3lt oldu bile
Spor hala yok. Ne zaman kıracam bu tembelliği acaba... belki de bugun kim bilir.
Spor yapılmış menu mukmelmis Ohhh daha ne olsun11:30 yeşil cay
Kahvaltı 13:30
1.5 haşlanmış yumurta, 3 dilim sucuk, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 2 dilim tb ekmek, domates salatalık yeşillik, 1 çay kaşığından az kaymak bal, çay
Ara 14:45
Yeşil çay
Akşam 18:15
1 adet dolma, 3 yemek kaşığı fırında poşette sebze ( patates yok), sarımsaklı yoğurt, birkaç dilim karpuz
Ara
Türk kahvesi, 3.5 ceviz
Spor bildirimim
40 dk koşu bandında yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Hahahaha senin diyet bugün yalan olmuş canımkızlar bana bi yardımcı olur musunuz ? ben dün aksamdan beri yediklerimi yazoıyım siz bana ceza gbı yarın ne yapmam gerektıgını söyleyin
dün akşam pilav yedim bı tabak bide hazır kızarmış tavuk biraz. ekmek yemedım
ve sonra kahretsin dayanamadımgecenın yarısını hatırlamıcak kadar
sabah dışarda kahvaltı yaptık yıne ekmek yemedım cok guzel taze naneli yeşil biberli ekmeksiz omletli bi kahvaltı yapıyodum kı o önümdeki kızarmıs sosıslerı ıstemsızce yemısım
sonra plaja gittik. hoop patates kızartması bi tabak
çok az yüzdüm spor da yok
akşam eve geldim yine pilav patatesli köfteli yemek ekmeksiz ama birer tabak
nolmuş benim diyet siz söyleyin
Şimdi okudum yazdıklarınızı 3 yıldan bu yana spora gidiyorum ne yazık ki öyle Kasım olmadı dışarıdan erkeklelik hormonu olmadan öyle kas olmaz bırakın şu şehir efsaneleriniBen de çok seviyorum böyle cardio egzersizleri. Oncelikle ve kas yapmak için biraz kilo verdikten sonra başlamak istiyorum
Zaten arkadaş tartıya bakmamalı önemli olan giydiği kıyafetler ben bu kilo 38 beden giyiyorum yani tartı değil önemli olan aynaEşim spor salonuna gidiyor. Az çok araştırdım onun için spor öncesi atıştırmalıklar nasıl olmalı falına özellikle kas yapmak isteyenlere falan. Kilo verememen normal bu spora canım.
bence ben yarın hiçbısey yemesem anca dengelerım bugunuHahahaha senin diyet bugün yalan olmuş canımkarbon beslenmissin canim bugun . bu saatten sonra bol su iç. Maden suyunun içine limon sık iç ve kiraz sapı artı yeşil çayı karıştır iç bence canım. yarın da Kızartma ve karbonhidrat hiç tuketme. Ekmek patates hamur işi hiç olmasın yarın. Ve yine dediğim şeyleri gün içine yayarak içmeni tavsiye ederim
3 günlük falan detoks mu yapsam ? sıvı detoksu. daha 2 gün olmadı dıyete baslayalıHahahaha senin diyet bugün yalan olmuş canımkarbon beslenmissin canim bugun . bu saatten sonra bol su iç. Maden suyunun içine limon sık iç ve kiraz sapı artı yeşil çayı karıştır iç bence canım. yarın da Kızartma ve karbonhidrat hiç tuketme. Ekmek patates hamur işi hiç olmasın yarın. Ve yine dediğim şeyleri gün içine yayarak içmeni tavsiye ederim
Canim Detox yaparsın okeyde peşine yine yersen olduğu gibi geri alırsın. Bence normal diyete başlayıp tıklandığın yerde Detox yapabilirsin3 günlük falan detoks mu yapsam ? sıvı detoksu. daha 2 gün olmadı dıyete baslayalıdirek detoksla başlanır mı ? sabahları zor uyanma sorunum var detoks ıyı gelir hem . yarın da buranın pazarı dolduruum yeşil sebzeleri mis. olur mu direk detoksla başlanır mı dıyete ?
doğru diyosun diyete bi alışıyım da detoks sonraya kalsınCanim Detox yaparsın okeyde peşine yine yersen olduğu gibi geri alırsın. Bence normal diyete başlayıp tıklandığın yerde Detox yapabilirsin
Nasıl beslenmeyi düşünüyorsun canimdoğru diyosun diyete bi alışıyım da detoks sonraya kalsın
Patlıcan kabak soğan domates kabuklarını soyup küp küp doğruyorum kırmızı biber ekliyorum azcık havuç koyuyorum az zeytinyağı baharatlar azda tuz ekleyip harmanlıyorum poşete koyuyorum 180 derecede 1 saat pişiyor sonra poşetten çıkarıp 15 dk öyle pişiyor hazırlanması kolay olması en sevdiğim yönü sebzeyi zaten severim kalorisi yok denecek kadar az daha ne olsun afiyet olsun tabii kiAfiyet olsun canim.Kuzum akşamla doydun mu yanına yoğurt yeseydin ya da ayran offf süper olurdu
Afiyet olsun canım. ÖğünlerIn hep tek çeşit olmuş bugün. Akşam salata ve yogurtta iyi olurdu
Spor yapılmış menu mukmelmis Ohhh daha ne olsunMerlin bu fırın posetinde sebzeyi çok tüketiyorsun bu ara bilmediğimiz bir faydası mi var. Bana da de birde tarif lütfen
Görüşürüz inşallahSeviyor sevmiyor dizim başladı kızlar. Onu izleyeyim yarın görüşürüz .
Bugün es geç artık diyetle ters yönde gitmişsin olanla ölene çare yok yarın yeni bi başlangıç olabilir arada tabi canının çektiğini ye ama ölçüyü abartmadan yüzme imkanın varmış bol bol yüzkızlar bana bi yardımcı olur musunuz ? ben dün aksamdan beri yediklerimi yazoıyım siz bana ceza gbı yarın ne yapmam gerektıgını söyleyin
dün akşam pilav yedim bı tabak bide hazır kızarmış tavuk biraz. ekmek yemedım
ve sonra kahretsin dayanamadımgecenın yarısını hatırlamıcak kadar
sabah dışarda kahvaltı yaptık yıne ekmek yemedım cok guzel taze naneli yeşil biberli ekmeksiz omletli bi kahvaltı yapıyodum kı o önümdeki kızarmıs sosıslerı ıstemsızce yemısım
sonra plaja gittik. hoop patates kızartması bi tabak
çok az yüzdüm spor da yok
akşam eve geldim yine pilav patatesli köfteli yemek ekmeksiz ama birer tabak
nolmuş benim diyet siz söyleyin
az yemek istiyorum canım bide ekmek yememek en azından beyaz ekmek.. durmadan yemek düşünmek istemıyorum artıkNasıl beslenmeyi düşünüyorsun canim
bol bol yok canım bu sene ilk defa gttım.. haftaya pazar giderim artık. leslie yapıyodum ıkı gundur tabi bgun yalan oldu yarın tam gaz devammBugün es geç artık diyetle ters yönde gitmişsin olanla ölene çare yok yarın yeni bi başlangıç olabilir arada tabi canının çektiğini ye ama ölçüyü abartmadan yüzme imkanın varmış bol bol yüz
Şimdi okudum yazdıklarınızı 3 yıldan bu yana spora gidiyorum ne yazık ki öyle Kasım olmadı dışarıdan erkeklelik hormonu olmadan öyle kas olmaz bırakın şu şehir efsaneleriniartık çok gülüyorum birde ne yazık ki cardio tek başına işe yaramıyor fazlada yapsanız ağırlık olmadan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?