- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.781
Zaten arkadaş tartıya bakmamalı önemli olan giydiği kıyafetler ben bu kilo 38 beden giyiyorum yani tartı değil önemli olan ayna
Benim esimde 2 yada 3 ay en fazla calisti Ağırlık arada baska sporlar sa yaptı v3 ptoteın Agırlıklı beslendi gayette farkettı yanı cok fark var gunde 3 4 yumurta 2 muz falan yiyordu sımdı tam hatırlamıyorum ama beslenmesıne de baya dikkat etti zaten sonucta kas yığını olmaya calismiyor abartmanın anlamı yokSeni guldurebildiysek ne mutlu:)
Profesyonel spor desteği almıyoruz Sadece birbirimize bilgilerimize destek olmaya çalışıyoruz... hicbir sekilde ne diyet ne de spor tek basina etkili olmaz zaten. Spor yaparken beslenmeye de dikkat etmek lazim.. kastan kastimiz oyle ĺöp löp kaslar degil zaten. Hafif belirgin ve inceklik cagu bayanin istedi. Bizim istedigimiz de bu zaten..
bu arada esim duzenli olarak agirlik calisiyir ve sadece 2 ay oldu ozellikle kollarda bariz fark var yani.. hic bir sekilde besin destegi falan da almadi disardan.
3 yilda kas namina birsey olmadiysa demek ki yanlis giden birseyler var sizde...
tevafuk55 menun tabikide guzel ama cok kayısı bagırsaklarını bozmasın ozellikle mı yedin ekmekte yememıssın beim menu gelince anlasılır olmamis aslında 2 çöp şiş yedım sebze ve köfte dızılı yanı az degildi ay demesemıydım keske
M Melrin allah guc kuvvet versin sporuna maşallahmenun de gayet dengeli senin turluden bende yapmayı dusunuyorum yarın her sebzeden az az kalmis yarın pazara gıdıcem evdekıleri degerlendrmıs olurum
T tatlitambak allahtan yumurta var yoksa yine az demeye baslıcaktım afiyet olsun
Yok kuzum özellikle yemedim bugün sadece atıştırma isteğim vardı kayısı ile atlattim. Akşam da bi kriz geldi. Yarım litre su içtim canım. Kız çöp sisin boyutu belli sonuçta hepsini cikartsan bi tabak zor eder. hala çok değil yanitevafuk55 menun tabikide guzel ama cok kayısı bagırsaklarını bozmasın ozellikle mı yedin ekmekte yememıssın beim menu gelince anlasılır olmamis aslında 2 çöp şiş yedım sebze ve köfte dızılı yanı az degildi ay demesemıydım keske
M Melrin allah guc kuvvet versin sporuna maşallahmenun de gayet dengeli senin turluden bende yapmayı dusunuyorum yarın her sebzeden az az kalmis yarın pazara gıdıcem evdekıleri degerlendrmıs olurum
T tatlitambak allahtan yumurta var yoksa yine az demeye baslıcaktım afiyet olsun
Ahh ah dün akşamki düğünde de kavga çıktı.bıçaklar çekildi ortalık karıştı.Kan dökülmedi çok şükür.ama düğün içlerine sinmedi.oğlanın annesi çok ağladı.polisler falan geldi dağıldı millet işte.tomurcukkk canım yogun günün nasıl geçti. Düğünde vardı. Gelince bir selam ver kuzum, artık dugunlerden bile korkuyorum
ekim2009 can cigerim nereyesun, yine hangi işleri yaptın da pestilini çıkardın canım benim
Ahh ah dün akşamki düğünde de kavga çıktı.bıçaklar çekildi ortalık karıştı.Kan dökülmedi çok şükür.ama düğün içlerine sinmedi.oğlanın annesi çok ağladı.polisler falan geldi dağıldı millet işte.
Resmen içime doğdu kuzum ya. Sen yazmadikca ben iskillendim. Çok şükür yine de bununla geçmiş olsun arkadasimAhh ah dün akşamki düğünde de kavga çıktı.bıçaklar çekildi ortalık karıştı.Kan dökülmedi çok şükür.ama düğün içlerine sinmedi.oğlanın annesi çok ağladı.polisler falan geldi dağıldı millet işte.
Belki 76 lı bı rakam da gorebılırsın ve 80 den baya uzaklamıs oldun allah birdaha gostermesınGünaydın kızlar. .
inşaallah çarşambaya güzel bir bildirim le geleceğim 77.3 oldum ben.
Valla tam öğrenemedim ortalık çok karışıktı.Şükür kimseye bir şey olmadıAaa çok kötü olmuş ya. Kavga sebebi misafirler arasında mi yoksa ailelerden mi kaynaklı. Kan dökülmemesi sevindirici
Temiz kalpli arkadaşım benim.Yazmayınca farketmişsin hemenResmen içime doğdu kuzum ya. Sen yazmadikca ben iskillendim. Çok şükür yine de bununla geçmiş olsun arkadasim
Mantıklı bende bı kalıba gırmeden düzen tutmuyor ama ben ne yapsam bilmiyorumKızlar ben bugün ufaktan karbonhidrat diyetine başladım.Puan hesaplaması yapmasamda ağırlıklı proteinle besleneceğim.Yağ yakımı için bu şart bende.Spor yapmadığım için...
Sabah kahvaltımı yumurta peynir ve süt ile yaptım mesela...
Belki 76 lı bı rakam da gorebılırsın ve 80 den baya uzaklamıs oldun allah birdaha gostermesın
Kızlar ben bugün ufaktan karbonhidrat diyetine başladım.Puan hesaplaması yapmasamda ağırlıklı proteinle besleneceğim.Yağ yakımı için bu şart bende.Spor yapmadığım için...
Sabah kahvaltımı yumurta peynir ve süt ile yaptım mesela...
Mantıklı bende bı kalıba gırmeden düzen tutmuyor ama ben ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?