Haydi Yine Yeniden...

Zaten arkadaş tartıya bakmamalı önemli olan giydiği kıyafetler ben bu kilo 38 beden giyiyorum yani tartı değil önemli olan ayna

Boynuz kaç acaba. Bu kilo ile 38 beden giyiyorsaniz neden hedef kilonuz 50 kg merak ettim doğrusu. Önemli olan taati değil aynaysa eğer? ??

tevafuk55 menun tabikide guzel ama cok kayısı bagırsaklarını bozmasın ozellikle mı yedin ekmekte yememıssın beim menu gelince anlasılır olmamis aslında 2 çöp şiş yedım sebze ve köfte dızılı yanı az degildi ay demesemıydım keske

M Melrin allah guc kuvvet versin sporuna maşallah menun de gayet dengeli senin turluden bende yapmayı dusunuyorum yarın her sebzeden az az kalmis yarın pazara gıdıcem evdekıleri degerlendrmıs olurum

T tatlitambak allahtan yumurta var yoksa yine az demeye baslıcaktım afiyet olsun

Benim esimde 2 yada 3 ay en fazla calisti Ağırlık arada baska sporlar sa yaptı v3 ptoteın Agırlıklı beslendi gayette farkettı yanı cok fark var gunde 3 4 yumurta 2 muz falan yiyordu sımdı tam hatırlamıyorum ama beslenmesıne de baya dikkat etti zaten sonucta kas yığını olmaya calismiyor abartmanın anlamı yok

Her besin grubundan tüketmeye çalışıyorum. Menümü bakınca ekmek yemedigimi farkettim.cocuklardan akıl kalmıyor ki sofrada ikisi bir yandan anne anne deyince. Ne yiyecegim unutuyorum

Yok kuzum özellikle yemedim bugün sadece atıştırma isteğim vardı kayısı ile atlattim. Akşam da bi kriz geldi. Yarım litre su içtim canım. Kız çöp sisin boyutu belli sonuçta hepsini cikartsan bi tabak zor eder. hala çok değil yani

Ahh ah dün akşamki düğünde de kavga çıktı.bıçaklar çekildi ortalık karıştı.Kan dökülmedi çok şükür.ama düğün içlerine sinmedi.oğlanın annesi çok ağladı.polisler falan geldi dağıldı millet işte.

Aaa çok kötü olmuş ya. Kavga sebebi misafirler arasında mi yoksa ailelerden mi kaynaklı. Kan dökülmemesi sevindirici

Resmen içime doğdu kuzum ya. Sen yazmadikca ben iskillendim. Çok şükür yine de bununla geçmiş olsun arkadasim

Aaa çok kötü olmuş ya. Kavga sebebi misafirler arasında mi yoksa ailelerden mi kaynaklı. Kan dökülmemesi sevindirici
Valla tam öğrenemedim ortalık çok karışıktı.Şükür kimseye bir şey olmadı

Resmen içime doğdu kuzum ya. Sen yazmadikca ben iskillendim. Çok şükür yine de bununla geçmiş olsun arkadasim
Temiz kalpli arkadaşım benim.Yazmayınca farketmişsin hemen Aynen şükür bir şey olmadı

Mantıklı bende bı kalıba gırmeden düzen tutmuyor ama ben ne yapsam bilmiyorum

Belki 76 lı bı rakam da gorebılırsın ve 80 den baya uzaklamıs oldun allah birdaha gostermesın

Ay insallah artık tok karna bile 80 li kiloları görmüyorum çok şükür. Çarşambaya ne olur bilmem ama. Sağlıklı beslenmeye şu içmeye bitki çayları içmeye devam
ah aha bide spor olsa süper olacak

Hadi bakalım gitsin kilolar. Yağların yakılması icon protein önemli bir besinmis canım. Kabızlık için dikkatli ol ama. Yeşilliklerini sebzeli ihmal etme. Kb diyeti ile sen çok güzel vermiş tin bir ara

Mantıklı bende bı kalıba gırmeden düzen tutmuyor ama ben ne yapsam bilmiyorum

Insanin kendi vücudunu tanıyıp ona göre beslenmesi çok önemli. Mesela ben yulaf tuketince ve balik tuketince eksi cikiyorum.Inşallah sende istediğini tuttursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…