Haydi Yine Yeniden...

Bugünün çok güzel geçiyor. Vakit açısından .Inşallah hep öyle geçer. Sabah erken kalktı çocuklarla kahvaltı mızı yaptık. Onlar oyun oynarken ben kitabını Kuran'ımi cevsenimi okudum. Şimdi eşim uyandı ona kahvaltı bana öğle yemeği olarak birseyler hazırlayacağım.
Oğlumu uyutup spor yapacam. Planlı olmak istiyorum aryik dua edin

kızlar pazara gıdıcem sağlıklı neler almalıyım ? bana kalsa kızartmalık bıber patlıcan doldurup gelırım yardım edin
Bende gdcem 3 de meyve salatalık malzeme kabak patlıcan fasulye barbunya bamya alırım herhalde bak patlıcan biber falan dıledgn gıbı kesip yalı kagidi cok az tuz baharat ve cok az zeytinyağlayıp fırına atabılırsın uzerine yoğurt baya guzel oluyor

Ben izindeyken yeni bir arkadaş mı geldi acaba
Geldi mı bilmiyorum ama bize sordu neler yapıyorsunuz falan diye dunde ikinci yazisi sanırım oyle bızım gıbı menu paylaşma vs yok sadece Fıkır almak ıcın galiba bakıyor buraya
Insanin kendi vücudunu tanıyıp ona göre beslenmesi çok önemli. Mesela ben yulaf tuketince ve balik tuketince eksi cikiyorum.Inşallah sende istediğini tuttursun canım.
Aslında bende gayet ıyı bılıuorumda ne bilim artık hıc kilo verme hırsı falan yok icimde kendimi begendim galiba o yuzden bı hırs gelmiyor yada ders falan calısıyorum ya odaklanmıyrum sanki ara da kaldım boyle ama belli bı zaman sonra bu kılomdan da şikayet etmeye baslıcam o kesin

ay cok sağol tarif için

Ben izindeyken yeni bir arkadaş mı geldi acaba
benden mi bahsedılıyo ki
bende yazarım menülerimi artık kabul ederseniz. acil zmanlarda girip fikir danıstıgım ıcın tanışamadık bile soramadım da sıze kusura bakmayın. şu an cıkmam lazım geldıgımde kabul ederseniz s,zle zayıflarım bende

Temiz kalpli arkadaşım benim.Yazmayınca farketmişsin hemen Aynen şükür bir şey olmadı[/QUOTE]
çok şükür canım.
Kahvaltı benim de aynıydı canım artı zeytin vardı
kızlar pazara gıdıcem sağlıklı neler almalıyım ? bana kalsa kızartmalık bıber patlıcan doldurup gelırım yardım edin
Semizotu maydanoz yeşillik al. Salatalık da

işler dışarı da dolanmalar ailevi işler ben kendim de değilim gülümmmmm:)))

Merhaba öncelikle,sen bilirsin gel fikir danış menü paylaş ama liste girişi yapmasak daha iyi çünkü istikrarsızlık olduğunda listeden çıkarmak durumunda kalıyoruz tatsız durumlar olmasın boşuna.kapımız açık gir sor tabi her zaman

Aile derken sorun yoktur inşallah
var gülüm malesef kafam hiç yerin de değil kaç gündür
benim evim de değil de benim aile tarafın da var sonu hayır olsun diyelim kafam karışık bu ara telefon da çok görüşme yapınca da ağrılarım çok arttı evde içim sıkılıyor akşamları dışarı atıyorum kendimi üşüyüp buz tutuyorum öyle geliyorum eve ancak rahatlıyorum bu ara menü vermezsem yorum yapmazsam beni hoş görün emi

Canim inşallah en kisa zamanda düzelir. Sen kendine dikkat et yeter. Son bilirsin kuzum ama sen yine de yediklerine ictiklerine dikkat et olur mu

Kıyamam sana canım benim sen bize bile bu kadar üzülüyosun ki canına kanına neler hissediyosundur inşallah herşey hayırlı olacak şekilde sonuçlanır menü önemli değil de arada gel sohbet edelim açılırsın azda olsa

Canim inşallah en kisa zamanda düzelir. Sen kendine dikkat et yeter. Son bilirsin kuzum ama sen yine de yediklerine ictiklerine dikkat et olur mu
dikkat ediyorum gülüm on da sorun yok şükür her bunalımlı dönem de dikkat etmeyi bıraksam şimdiye 140 olurdum allah korusun :)
amin gülüm amin rabbim hepimize her şeyin hayırlısı neyse onu nasip etsin
allah razı olsun
cumartesi geldim geç saatte menüleri okudum okudum ama aklım boşta gibi ne okuduğumu bilmiyorum ne yazacağımı da ben de bişey yazmadım
ben yine buralardayım kız dün menü vereyim dedim düşündüm düşündüm gündüz ne yediğimi hatırlayamadım hala da hatırlamıyorum gülüyorum kendi kendime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…