Haydi Yine Yeniden...

Inşallah cozumsuz bır durum degildir yorumu boşver ama gel işte aynı seyi dusunme surekli menu yaz muhabbete gel kafan dağılsın

su koydum kaynasın içine biraz kiraz sapı mısır püskülü ve limonlu yeşil çay atıp demleyip içicem inşallah bu mısır püskülün tadı ne kötü yaaa belki limon tadını azcık daha içilebilir yapar

Süper ödem atarsın bence
Menü bildirme sorun değil kuzum,kilo bildirimi yapacak mısın ? İzinli mi geçeyim

Tek cümle sen bizim hep yanımızdasın ister menü bildir istersen günlerce uğrama benim dopingimsin

Menumu vereyim
Sabah 11.00: 2 has yumurta 6 zeytin, 1.5 kk peynir 1 bardak süt

Ara: 1 avuç çekirdek

Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay

Ara 17.30: 1 salatalık 1 şeftali

Aksam kahve içerim ablalarla

3 litre kadar su bitki çayları
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?

Kız sen çekirdek yermiydin çok şaşırdım akşam desen çok erken olmuş ablalarla tek kahve olmaz çayla muhabbetin dibini bulmak lazım

11:30 yeşil cay
Kahvaltı 12:15
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 2 dilim tb ekmek, domates salatalık, 1 çay kaşığından az kaymak bal, bi lokma nutellalı ekmek, çay
Ara 14:40
3 ceviz
Ara 17:30
1 su bardağı süt, 1 salatalık
Aksam 19:00
1 dolma, 2 yemek kaşığı poşette sebze, sarımsaklı yoğurt, salata
Ara 20:00
Türk kahvesi
Spor bildirimim
33 dk koşu bandında yürüyüş ( elektirik kesildi)
30 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
20 dk ev egzersizi
100 ip atlama yapıldı

520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi

Sabah kahvaltı yesilcay ile saat 9 da yapıldı

ara 1
1 çay bardağı süt
Avuç içi yağlı ekmek

Ara 2
Yarım şeftali
12 badem

şu 3 lt
leslie 4 mile

Eklentiler

• 2016-08-22 20.35.31.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29
Sabah 9 da
3 zeytin
Salatalık domates
2 yk lor
1 dilim ekmek

ara 11 de
1 çay bardağı süt
Avuç içi kadar yağlı ekmek

Öğlen 13.30
Menemen yumurtalı
soğan - maydanoz
1 kase yoğurt

Ara
yarım şeftali
12 badem

Aksam 19.00
3 minik parça tavuk göğüsü
közlenmis patlıca-biber

şu 3lt geçti
spor leslie 5 mile nin 4 mili tamamlandı

Sporu ekleyerek 10 numara gün geçirmişsin istikrarlı ilerliyosun maşallah sana

Kızlar ben çok saçmaladım sıcaktan bunalınca 2 top dondurma yedim deki serinledin mi hayır sadece geçici bi duyguydu değer miydi tabiki hayır

Kızlar ben çok saçmaladım sıcaktan bunalınca 2 top dondurma yedim deki serinledin mi hayır sadece geçici bi duyguydu değer miydi tabiki hayır

Yedigin den pişman olma canım. Gayet güzel kilolar vermişsin. Yine de verirsin.. dondurmaen sasağlıklı tatlilar dan canını sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…