- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.821
Inşallah cozumsuz bır durum degildir yorumu boşver ama gel işte aynı seyi dusunme surekli menu yaz muhabbete gel kafan dağılsınvar gülüm malesef kafam hiç yerin de değil kaç gündür
benim evim de değil de benim aile tarafın da var sonu hayır olsun diyelim kafam karışık bu ara telefon da çok görüşme yapınca da ağrılarım çok arttı evde içim sıkılıyor akşamları dışarı atıyorum kendimi üşüyüp buz tutuyorum öyle geliyorum eve ancak rahatlıyorum bu ara menü vermezsem yorum yapmazsam beni hoş görün emi
valla şimdi ondan geldim kafam dağılsın :))Inşallah cozumsuz bır durum degildir yorumu boşver ama gel işte aynı seyi dusunme surekli menu yaz muhabbete gel kafan dağılsın
Süper ödem atarsın bencesu koydum kaynasın içine biraz kiraz sapı mısır püskülü ve limonlu yeşil çay atıp demleyip içicem inşallah bu mısır püskülün tadı ne kötü yaaa belki limon tadını azcık daha içilebilir yapar
tabi ki kilo bildirimi yaparım gülüm tamamen kopmuyorum azcık kafam dumanlı sadece :)Süper ödem atarsın bence
Menü bildirme sorun değil kuzum,kilo bildirimi yapacak mısın ? İzinli mi geçeyim
O dumanlar dağılsın inşallah en kısa sürede...tabi ki kilo bildirimi yaparım gülüm tamamen kopmuyorum azcık kafam dumanlı sadece :)
Tek cümle sen bizim hep yanımızdasın ister menü bildir istersen günlerce uğrama benim dopingimsindikkat ediyorum gülüm on da sorun yok şükür her bunalımlı dönem de dikkat etmeyi bıraksam şimdiye 140 olurdum allah korusun :)
amin gülüm amin rabbim hepimize her şeyin hayırlısı neyse onu nasip etsin
allah razı olsun
cumartesi geldim geç saatte menüleri okudum okudum ama aklım boşta gibi ne okuduğumu bilmiyorum ne yazacağımı da ben de bişey yazmadım
ben yine buralardayım kız dün menü vereyim dedim düşündüm düşündüm gündüz ne yediğimi hatırlayamadım hala da hatırlamıyorum gülüyorum kendi kendime :))
Kız sen çekirdek yermiydin çok şaşırdım akşam desen çok erken olmuş ablalarla tek kahve olmaz çayla muhabbetin dibini bulmak lazımMenumu vereyim
Sabah 11.00: 2 has yumurta 6 zeytin, 1.5 kk peynir 1 bardak süt
Ara: 1 avuç çekirdek
Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay
Ara 17.30: 1 salatalık 1 şeftali
Aksam kahve içerim ablalarla
3 litre kadar su bitki çayları
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?
Sporu ekleyerek 10 numara gün geçirmişsin istikrarlı ilerliyosun maşallah sanaSabah 9 da
3 zeytin
Salatalık domates
2 yk lor
1 dilim ekmek
ara 11 de
1 çay bardağı süt
Avuç içi kadar yağlı ekmek
Öğlen 13.30
Menemen yumurtalı
soğan - maydanoz
1 kase yoğurt
Ara
yarım şeftali
12 badem
Aksam 19.00
3 minik parça tavuk göğüsü
közlenmis patlıca-biber
şu 3lt geçti
spor leslie 5 mile nin 4 mili tamamlandı
Sporu ekleyerek 10 numara gün geçirmişsin istikrarlı ilerliyosun maşallah sana
Kızlar ben çok saçmaladım sıcaktan bunalınca 2 top dondurma yedim deki serinledin mi hayır sadece geçici bi duyguydu değer miydi tabiki hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?