- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #29.841
Valla canım benim ablamlar cekirdekci onlarla olunca bende yiyorum ama onların hızına yetişmek ne mümkünKız sen çekirdek yermiydin çok şaşırdım akşam desen çok erken olmuş ablalarla tek kahve olmaz çayla muhabbetin dibini bulmak lazım
Dünyanın en güzel olayı kız kardeşe sahip olmak olsa gerek benimkiler erkek şükür kızlarım bu güzelliği tadacakValla canım benim ablamlar cekirdekci onlarla olunca bende yiyorum ama onların hızına yetişmek ne mümkün
Elimde yeşil çay yola devamYedigin den pişman olma canım. Gayet güzel kilolar vermişsin. Yine de verirsin.. dondurmaen sasağlıklı tatlilar dan canını sikma
Nasıl bi diyet içeriğiYarın 6 günlük bir listeye başlıyorum seyda coskunun
Ne mutlu kızlarına canım bende kızımın kız kardeşi olsun çok istiyordum ama nasip oglumaymis :)Dünyanın en güzel olayı kız kardeşe sahip olmak olsa gerek benimkiler erkek şükür kızlarım bu güzelliği tadacak
amin gülüm amin hepimize ferahlık versin rabbim
kısa sürede dağılacağa benzemiyor ama inşallah :)O dumanlar dağılsın inşallah en kısa sürede...
Kilo verme işi nasıl sizin aile yarışında ?
yaradanına kurbannn bu da bana doping gibi geldi sırıta sırıta yazıyorum gülümTek cümle sen bizim hep yanımızdasın ister menü bildir istersen günlerce uğrama benim dopingimsin
ne diyim kızz sevgi pıtırcıklarımsınız cansınız cann
Ne mutlu kızlarına canım bende kızımın kız kardeşi olsun çok istiyordum ama nasip oglumaymis :)
Klasik koca hareketleri diyoruz buna akşama kadar iş yap salatayı o yapsın görsen dünya kadar iş yapmış sayarlar senide yatan olarak görürler suçun büyüğü bizde biz alıştırıyoruz bu erkek milletini aman boşver sefan olsundışardaydım eve yeni geldim
sabahta komşuda kahvaltı vardı öğlen eşimden sonra eve girdim tabii benim ki ohh ohh iyi alıştın demeye başladı yine :)
Klasik koca hareketleri diyoruz buna akşama kadar iş yap salatayı o yapsın görsen dünya kadar iş yapmış sayarlar senide yatan olarak görürler suçun büyüğü bizde biz alıştırıyoruz bu erkek milletini aman boşver sefan olsun
Ben de hep evdeyim en son ne zaman kapıdan çıktım hatırlamıyorum işe gitme olmasa hiç çıkmayacağım ama memnun ediyor muyum beyi yok ne gezer çok mu önemli dersen artık takmıyorum evim bana huzur veriyor yoksa işim zorduhahahah aynen boş vereyim :)))
daha akşam çıkarken oğlana diyor annen gece 1 de gelir artık eve :) site içinde ki kafeteryaya gidiyorum herkes dışarlarda zaten güvenlikli yer başkada gittiğim yer yok aylarca adımımı siteden dışarı atmadığım oluyor serin de akşam çıkınca da huylanıyor canı sağ olasıca :)
birbirlerinin kıymetlerini bilen seven kardeş olsunlar
Nasıl bi diyet içeriği
Menünü güzel canım.Bildirimde sıkınıt yok.perşembede yapsan olurMenumu vereyim
Sabah 11.00: 2 has yumurta 6 zeytin, 1.5 kk peynir 1 bardak süt
Ara: 1 avuç çekirdek
Öğle akşam 15.00: küçük tabak kısır, el büyüklugunde gözleme,domates, şekersiz çay
Ara 17.30: 1 salatalık 1 şeftali
Aksam kahve içerim ablalarla
3 litre kadar su bitki çayları
Not: kızlar 2-3 gün annemlerde olacam ama tartı bildirimine gelecem inşallah. En kötü ihtimal perşembe sabah veririm olur mu ?
İyice düzene girdin maşallah.Tesbihlerini Allah kabul etsin.Baya işe yarıyor bence.11:30 yeşil cay
Kahvaltı 12:15
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 2 dilim tb ekmek, domates salatalık, 1 çay kaşığından az kaymak bal, bi lokma nutellalı ekmek, çay
Ara 14:40
3 ceviz
Ara 17:30
1 su bardağı süt, 1 salatalık
Aksam 19:00
1 dolma, 2 yemek kaşığı poşette sebze, sarımsaklı yoğurt, salata
Ara 20:00
Türk kahvesi
Spor bildirimim
33 dk koşu bandında yürüyüş ( elektirik kesildi)
30 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
20 dk ev egzersizi
100 ip atlama yapıldı
520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbihlerde çekildi
Görsellerde de görüldüğü üzere gayet sağlıklı bir menü...Sabah 9 da
3 zeytin
Salatalık domates
2 yk lor
1 dilim ekmek
ara 11 de
1 çay bardağı süt
Avuç içi kadar yağlı ekmek
Öğlen 13.30
Menemen yumurtalı
soğan - maydanoz
1 kase yoğurt
Ara
yarım şeftali
12 badem
Aksam 19.00
3 minik parça tavuk göğüsü
közlenmis patlıca-biber
şu 3lt geçti
spor leslie 5 mile nin 4 mili tamamlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?