Haydi Yine Yeniden...

Kız sen çekirdek yermiydin çok şaşırdım akşam desen çok erken olmuş ablalarla tek kahve olmaz çayla muhabbetin dibini bulmak lazım
Valla canım benim ablamlar cekirdekci onlarla olunca bende yiyorum ama onların hızına yetişmek ne mümkün

ekim2009 Allah ferah erdirsin inşaallah seni ve aileni..
ben sporu mu yaptım simdi rahatladim
amin gülüm amin hepimize ferahlık versin rabbim
O dumanlar dağılsın inşallah en kısa sürede...
Kilo verme işi nasıl sizin aile yarışında ?
kısa sürede dağılacağa benzemiyor ama inşallah :)
diğerlerini bilmem de taçsızprenses baya kilo vermişti bayramdan beri çetele tutmuyorum :)
Tek cümle sen bizim hep yanımızdasın ister menü bildir istersen günlerce uğrama benim dopingimsin
yaradanına kurbannn bu da bana doping gibi geldi sırıta sırıta yazıyorum gülüm
ekim2009 sende iyiki varsın heppimizin canosu
ne diyim kızz sevgi pıtırcıklarımsınız cansınız cann

dışardaydım eve yeni geldim
sabahta komşuda kahvaltı vardı öğlen eşimden sonra eve girdim tabii benim ki ohh ohh iyi alıştın demeye başladı yine :)
Klasik koca hareketleri diyoruz buna akşama kadar iş yap salatayı o yapsın görsen dünya kadar iş yapmış sayarlar senide yatan olarak görürler suçun büyüğü bizde biz alıştırıyoruz bu erkek milletini aman boşver sefan olsun

hahahah aynen boş vereyim :)))
daha akşam çıkarken oğlana diyor annen gece 1 de gelir artık eve :) site içinde ki kafeteryaya gidiyorum herkes dışarlarda zaten güvenlikli yer başkada gittiğim yer yok aylarca adımımı siteden dışarı atmadığım oluyor serin de akşam çıkınca da huylanıyor canı sağ olasıca :)

Ben de hep evdeyim en son ne zaman kapıdan çıktım hatırlamıyorum işe gitme olmasa hiç çıkmayacağım ama memnun ediyor muyum beyi yok ne gezer çok mu önemli dersen artık takmıyorum evim bana huzur veriyor yoksa işim zordu

Selam kızlar günaydın,
Dün giremedim kusura bakmayın.Kv nin yengesinin 7'siydi.Oraya gittik.İş çıkışı çarşıya uğradım zaten eşimin doğum günüydü dün.Ona bikaç parça bişeyler aldım hediye.Eve vardığımda zaten neredeyse akşam ezanı okunacaktı,namazı kıldık çıktık.
Çok kalabalıktı,servise falan yardım ettik.Ordan dönüşte bikaç kişi bana geldi kahve içmeye,12 ye geliyodu gittiklerinde,velhasıl hiç bakmaya fırsatım olmadı buralara...

Dünkü menümü vereyim hemen,

Sabah 8
Mikrodalgada 2 yumurta (yağsız tuzsuz)
2 kk beyaz peynir
1 çay bardağı süt

ara 11,30
5 adet badem

öğlen 14
1 dilim tost ekmeğinden yağsız tost
5 adet yeşil zeytin

ara 16,30
5 adet badem

akşam 20,30 (7 mevlütünde)
2yk kadar tavuk göğsü
2 yk kadar pilav
1 bardak ayran

Eşimin doğum günü için,eşimin kuzeni ağlayan pasta yapmış.2 çatal ondan aldım.
Su 2,5 lt

Karbonhidrat diyeti dışında bi menü oldu,sabah iyi başladı ama akşama doğru çoğaldı.Neyseki sabah tartıda eksiydim.çok koşturdum dün akşam ondan heralde

Menünü güzel canım.Bildirimde sıkınıt yok.perşembede yapsan olur

İyice düzene girdin maşallah.Tesbihlerini Allah kabul etsin.Baya işe yarıyor bence.

Görsellerde de görüldüğü üzere gayet sağlıklı bir menü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…