Haydi Yine Yeniden...

Gunaydın kızlar akşam 20.30 eve geldik esim isten geldi yemek faslı sonra kış
Hazırlığı ıcın barbunya almıştım onları ayıkladım sonra fasulyeleri temizledım kavurdum gece yarısını gecti mutfaga topla kızı yatır zaten boğazım kotuydu sımdı iyice kotuyum kalkmadım yataktan kıza kahvaltisini zor verdim görüşmek uzere akşam gelirim insallah menuye

Geçmiş olsun,dinlenmene bak

Ben menuyü beğendim iki çatal tatlıdan zaten bişey olmaz hiç bişey ölçüsüz değil spor yapmasanda sürekli hareket halindesin gelen giden uğraşma sende spor etkisi yapacaktır

Hastalık üzerine çok yorulmuşsun tabi ağrın artmıştır bol bol dinlen yediklerine dikkat edip toparlamaya bak

Şükür canım her koldan saldırıyorum spor beslenme tespih korksun bu kilolar bendennn

10:30 yeşil cay
11:40
Elma
Kahvaltı
4 yemek kaşığı menemen, 2 zeytin kibrit kutusu kadar peynir, 2 dilim tb ekmek, 1 çay kaşığından az kaymak bal tereyağı, çay
Ara 14:45 Yeşil çay
Akşam 18:30
1 kase soğuk ayran çorbası, avuçiçi kadar tost makinesinde pişmiş nugget, 2 dilim patates kizartmasi, yarım biber kızartması, salata
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
30 dk koşu bandında yürüyüş
30 dk eliptik bisiklet
30 dk plates
100 ip atlama yapıldı

520 Ya Samed
336 Ya Musavvir tesbih

Selam canlar bugun yaylaya gittik yeni geldik çok yorgunum
Menumu vereyim
Sabah: 1 şeftali, yolda yaylada doğal böğürtlen
Kahvalti: 2 kk peynir 6 zeytin
Çeyrek yufka domates
Közde biber
Ara: çekirdek 1 avuç

Aksam: hindi eti ızgara 3 parça
3 bardak ayran salata

Ara olarak kahve içerim
3 litre kadar su
SPOR OLARAK
1 buçuk saat dağlarda tırmanma koşma yürüme

Hersey gayet ölçülü canım. Sabah ki elmanın yesilcay ile tüket sen hem ara öğün olur hem de bu ikili bende iyi ödem attıriyor yeşil elma ama. Ikindi vaktini de 2 ceviz eklesen süper olur metabolizma açısından. Gerci ara öğün sana iyi geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum ama. Bana çok iyi geliyor
spora laf yok zaten incecik olacaksın eminin

Ay ben de ailemin yanında olmak istiyorum. Özledim. En güzel sporu yapmışsın.
Ayrıca menunu goremedim cevapla butonuna basınca çıktı

Evet kızlar bende menümü yazım

sabah 8.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt

ara 11
1 orta boy muz
yesilcay

öğlen 13.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt

Ara 15.30
sade Türk kahvesi

Aksam 17.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt

ara 20.00
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı zencefil li zerdecalli süt

şu 3lt geçti
spor
leslie 5 mile nin 3 mile tamamlandı
25 lunge (5 er kilo ağırlıkla)
25 sumo squat
ve dambılla la kol çalıştım adını bilmiyorum eşim gösterdi

Yaylada bu kadar az yemek süpersin valla hele sporuna bayıldım
Menün inşallah güzel sonuçlar verdirir spor çok iyi ağırlık benim için fazla benim dambıllar 2 kilo harika yapmışsın

Kızartmalar az az olmuş canım beni rahatsız etmedi. Sporun Göz kamaştırıcı zaten. Bu kadar emek sonuca ulaşacaktır
Yani canım peşpeşe bu ikinci şok diyetin vücuduna zarar vermesin aman ben bu tarz beslenmelere karşıyım. Fazlaca spor harika ama menüyü maalesef beğenmedim. Galiba 6 gün boyunca sürecek bence olmamalı.

evet canim 6 gun surecek 1 gun gitti 5gun kaldi. Ben de simdiye kadar hic bu tarz yapmadim. Ilk defa yapiyorum. Deneyelim bakalim ne olacak hem bana da tecrube olur..
sonrasinda saglikli beslenmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…