Haydi Yine Yeniden...

Iyi akşamlar arkadaslar gecmis olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederim
Kahvaltı
2 dılm Tambugday
1 kk peynir
1 yumurta
3 zeytin

1 şeftali
2 3 dilim karpuz

17.00
5 kaşık et sote
3 kasık sebze Merlin n tarifi
Yoğurt

20.30
Badem fındık uzum avuc ici kdar

2.5 su

Spor eklemıssın guzel olmus menu ne bı yorum yapamıyorum bı listeye gore yapıyorsun galiba adı ne bende bakayım

Sabahın cok guzel ama akşam cık hafif degilmi kızartmalar tadımlık zaten artık ara da yapmıyorsun galiba umarım sonuc guzel olur cok gayret gosterdın bu hafta

Gayeet de az olmus hem de acık hava da daha cok acıkır Insan herkesin menusu cok az geliyor bana demek ki sorun bende kabul ediyorum artık

Senin menün de çok harika olmuş canım.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş seninkinde sıkıntı hiç yok

Sabahın cok guzel ama akşam cık hafif degilmi kızartmalar tadımlık zaten artık ara da yapmıyorsun galiba umarım sonuc guzel olur cok gayret gosterdın bu hafta
Acıkmıyorum bide ben en çok 13 ile 17 arası çok yiyodum şimdi evi toparlama spor saatini buna göre ayarladım bu sayede aklıma yiyecek gelmiyor spor öncesi sonrası araştırdım ne yemem gerektiğini bulamadım

Çok ta iyi yapmışsın canim... kendimizi zorlamamak lazım. Ben bugun cok iyiydim. Yarın günlerden yumurta ananas bana:))
Sağol canım hergün farklı yemek iyi ama senin bu menüler bana büyük irade gerektirdiğini düşündürüyor iyi dayanıyorsun inşallah sonuçta güzel olur

Canim benim bildiğim spor öncesi kahve tüketmek gerekiyor.yanina 2 kare bitter olabilir. Meyve olarak muz ya da 1 dilim ekmek üstü 1 tk fıstık ezmesi. yapacağın spora göre değişiyor sanki. Ben bişeyler bulursam resim atarım sana

Sağol canım hergün farklı yemek iyi ama senin bu menüler bana büyük irade gerektirdiğini düşündürüyor iyi dayanıyorsun inşallah sonuçta güzel olur

Ay insallah güzel sonuç alırım. Almasam da sorun değil tecrübe olmuş olur bana. Ve benim asıl gayem. Midem in ne aç ne tok olması. Hatta açlıga yakın bir tokluk onu yakalamaya çalışıyorum. Hem manevi yönden bana getirisiggüzel oluyor hem de maddi(fiziksel olarak yani)

kilo durması gibi durumlarda 1 günlük detoks yapabilirsin mesela muz süt ya da yumurta ananas... yapamam diyorsan da mesela klasik kahvaltı değil de farklı birseyler yap ki vücudu sşaşırt. Mesela yulaf lapasi gibi seyler

Sabah 8
1 cay kas tereyag ile 2 yumurtali omlet
1 er domates salatalik
2 kk beyaz peynir
2 cay bardagi sut

Ara 11.30
7 adet badem

Oglen 14.30
1 dilim tost ekmegi ile yagsiz tost
5 adt zeytin + 1 dilim kasar

Ara 17
5 adet badem
10 adet kadar leblebi

Aksam 19.30
4 yk kiymali mantar sote
2 kase yogurt
10 adet uzum

Ara 21.30
10 afet findik
5 adet badem

ara 22
1 kucuk nektarin

Su 2.5lt

Son düzenleme:
Bu spora kizartmadan eser kalmaz.kaldi ki baya az yemissiz zaten

Mis gibi yayla kokan dogallik kokan bi menu.hersey cok guzel afiyet olsun canim

Bu kadar muz ve sut kabiz yapmayacaksa iyi.iraden yerinde masallah.spor da gayet iyi

Menu gayet guzel.sebze protein kuruyemis herseyden var

Canim müzik yeşil olanı kabız yapmiyormus. Ben de yeşil tükettim

Çok hafif harika bir menü canım afiyet olsun. Canım neyin var ben annemlerdeyim bazı mesajları atlıyorum sanırım. Çok geçmiş olsun
Canim afiyet olsun çok güzel menu. Akşamın çok hafif Süpersin

Akşam ile Süppperrr bi gün olarak geçirmişsin afiyet olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…